![]() |
3 Eklenti(ler)
Geçen yıl Bodrum' daki bahçemi bu halde bırakmıştım.
Bu gün gidiyorum bakalım ne halde bulacağım. Eklenti 141680 Eklenti 141678 Eklenti 141679 |
3 Eklenti(ler)
Erken ayrılmıştık birçok bitki henüz coşkuyla açıyordu.
Eklenti 141683 Eklenti 141681 Eklenti 141682 |
2 Eklenti(ler)
orada bu çiçeğe çin gülü diyorlar.
Goncalar bu şekilde kapalı kalıyor. Eklenti 141685 Çam ve yanlış yere dikilmiş olan jakaranda ağacı. Eklenti 141684 |
Sevgili hozat
İyi yolculuklar dilerim, inşallah bıraktığınızdan daha güzel karşılar bahçeniz sizi. Stariliceniz gölge yerde mi dikili. Çok güzeller. Ben saksıya diktim, nereye koysam diye düşünmelerdeyim. |
Sevgili Hozat, taze fotoğraflar bekliyoruz sizden, kim bilir ne güzellikler görecek gözleriniz, bizleri mahrum bırakmayın, bol bol fotoğraf çekin.
Hayırlı yolculuklar diliyorum. |
Alıntı:
Limon, bu bir heuchera türü gerçekten de. Bauhaus'a gelen 2 türden biri de buydu. Geçen hafta hala vardı. İstersen senin için bakayım. :) Burada çiçeklendiklerini yazmışım, çoğu da o dönemde satıldı zaten. Geçen hafta çiçekleri geçmişti. |
Hatırlatma: :rolleyes:
Alıntı:
|
Sevgili Hozat, bahçeniz bir harika. Hele leylaklar şahane görünüyor.. Bence her yıl leylak yılı olsun:))
|
Sevgili Hozat, starliçeleriniz ve begonviliniz bu sene de çok çok güzel. :)
|
Onlar geçen yılın fotoğraflarıymış Gilan, yeni fotoğrafları henüz yok. Hozat şimdi harıl harıl çalışıyordur. :)
|
Sterliçeler nasıl da coşmuş, mercanlar da öyle.Yeni görüntüleri bekliyoruz Sevgili Hozat.
|
Alıntı:
sayın hozat saygılar. Bu ezan çiçeği veya gecemumu dedikleri çiçek yanılmıyorsam. |
Yok onlar Ezan Çiçeği değil, burada da doğada bolca bulunuyor, geçen yıl forumda bir yerlerde konuşmuştuk ama adını hatırlayamadım şimdi.
|
Sevgili arkadaşlar,
Bodrum'dan döndüm. 10 gün, pamuk ya da fındık toplamaya gide işçiler gibi hiç durmadan çalıştık, çalıştık, çalıştık. Tam keyfini çıkarma zamanı gelince döndük. Bu böyle olmuyor ya erden, ya serden geçeceğiz. |
Sevgili Hozat Bodrumdan sonra burası hiç çekilmez bahçeyi bırakıp nasıl geldiniz Resmini koyduğunuz çiçek Gece mumuna da benziyor aslında ,Ayrıca Sterliçeler çok güzel İstanbulda yetişir mi?
|
2 Eklenti(ler)
Karşılaştığım ilk sürpriz, sanıyorum bunlar hazeran.
Adalet Hanım'dan gelen tohumlar kendini göstermiş. Eklenti 147091 Eklenti 147092 |
3 Eklenti(ler)
Diğer sürprizler:
Geçen yıl yıl çelikten yetişen dut meyve vermiş. Sardunya palmiyenin gövdesini yaşam alanı seçmiş. Sümüklü böcekler "bir gecelik gelin"i perişan etmiş. Eklenti 147093 Eklenti 147094 Eklenti 147095 |
2 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Bir zambak türü, istilacı ve gayretli
sarmısak diş igibi soğanı var. Bir tane ek seneye yirmi tane oluyor. Eklenti 147100 Eklenti 147101 Eklenti 147102 |
SayınHozat,
Bahçenize kavuştunuz. Hoşgeldiniz. Nasılsınız? |
4 Eklenti(ler)
Bunlar çok keyifli olanlar:
ZAMBAK ,PANDORA , SABAH SEFASI ve BEYAZ CEYLAN. . Eklenti 147106 Eklenti 147107 Eklenti 147108 Eklenti 147109 |
Hep diyorum ya, ben olsam hiç durmaz hemen Bodrum'a yerleşirdim. 2-3 ev idare etmek çok zor, en güzeli teke indirmek. :)
Zambaklar kokulular değil mi? Mavi-mor sabah sefası her zamanki gibi çok güzel, sanırım her mevsim böyle güzel kalıyor. |
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Sayın Güngör Hanım bizlere ve forma yaptığınız katkının karşılığını nasıl öderiz bilemiyorum ve sizi kutluyorum ve saygılar sunuyorum.
|
1 Eklenti(ler)
|
Özledik bu bahçeyi sevgili Hozat güzel çiçekleriniz güzel görüntüleri bekliyoruz:)
|
Sevgili Hozat.
Bahçenizi gezerken büyük keyif aldım. Ellerinize emeklerinize sağlık çiçekleriniz çok güzel mis gibi kokuyorlardır. Zambaklar çok güzel açmışlar adeta gelin gibi süzülüyorlar. Güzel bahçanizde mutluluklar dilerim. |
1 Eklenti(ler)
Evet Nurcan,
Bu, yaprağı gri renkli yayılıcı ve yer örtücü bir tür. Ben, bu türü daha çok seviyorum. Üstelik geç vakte kadar çiçeği açık kalıyor. Eklenti 154845 |
1 Eklenti(ler)
Büyürken biraz nazlanıyor ama , sonra çok dertsiz bir şekilde yayılıyor.
Yarı gölgeyi daaha çok tercih ediyor. Eklenti 154846 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:13. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025