![]() |
1 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
KUM ZAMBAKLARI,
BOYNUZLU GELİNCİKLER DİRENİYORLAR..... Denizden medet umar gibiler. AZALIYORLAR.... İnsanların zulmüne, BOYUN EĞİYORLAR.... Onlar doğaya, insansan betona sevdalı, Yavaş ve sessizce.... YOK OLUYORLar.... Eklenti 679398 Eklenti 679399 Eklenti 679400 Eklenti 679401 |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Cılız bir ot bile, eskiyen duvarda tablo gibi duruyorsa,ormanları yok etmeye razı olan yürekleri ALLAH islah etsin.
Eklenti 697544 |
1 Eklenti(ler)
AYLARDAN NİSAN,
Her taraf sarı yonca, bu güzel taşı görünce, vazo gibi kullanmak geldi içimden. Eklenti 697556 |
2 Eklenti(ler)
BAHÇE,emek istiyor.Bakım istiyor
ÖZEN GÖSTERİRSEN BÖYLE DİSİPLİNLİ... Eklenti 697566 KENDİ HALİNE BIRAKIRSAN KAFASINA GÖRE TAKILIYOR AMA, ÖZGÜR... Eklenti 697567 |
1 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
En iyi mimarlar, doğada yetişiyor.
Kendi dekorunu, kendisi yapıyor Eklenti 703077 Eklenti 703078 Eklenti 703079 |
Arkadaşlar,
uzun zamandır siteye girmediğim için, fotoğraf yüklemeyi unutmuşum yardımcı olursanız, hatırlayacağımı umuyorum teşekkürler |
Hoşgeldiniz yeniden Hozat Öğretmenim.
Gelişmiş moda dön kısmına tıklayıp, oradan fotoğraf yükle kısmından istediğiniz fotoğrafı yükleyebilirsiniz. Ben de fotoğraf yüklemede sorun yaşıyorum, yoksa fotoğraflı anlatırdım. |
Teşekkür ederim sevgili DURUL,
Site çok değişmiş,avatar fotoğrafım da , kalkmış Güler hanımı telefonla aradım, cevap alamadım . Bir şekilde halledeceğim,sağol arkadaşım. |
1 Eklenti(ler)
|
Avatar fotoğrafınız görünüyor. :)
|
SİTEYE GİRDİĞİMDE BEN GÖREMİYORUM
Arama butonundan,bahçemi açıp o şekilde gire biliyorum. |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
BODRUM,da son baharı arayınca buluyorsunuz.Öyle her YANINIZI SARI YAPRAKLAR SARMIYOR.
Eklenti 715170 |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:52. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025