![]() |
Sayın Hozat
Bahçeniz çok güzel ,tebrik eder başarılar dilerim Begonvil aradım bulamadım iyi günler
|
1 Eklenti(ler)
Sağda solda ne varsa bir araya topladım,Bir tanesi hariç,hepsi kışı geçirip bahara erişmişler.Yerlerine geçinceye kadar bir süre burada kalacaklar.
Eşim kaldırma böyle kalsın diyor. Eklenti 645675 |
Hepsi çok güzel ellerinize sağlık
|
Sevgili hozat; maşallah hepsi bir arada çok güzel görünüyorlar... Kolay gelsin...
|
Alıntı:
Yemek masası sözkonusu ise bir şekilde halledersiniz :) |
Beğeni yapan Dostlara teşekkür ediyorum.
Sevgili Adalet, gözden çıkmış bir masa o,kenarında büyük bir çatlak var. Bu şekilde kullanılmasını nedeni ise:Saksılarla uğraşırken eğilmek zor oluyordu.Bende çalışmaları masanın üzerinde yapmaya başladım.Daha sonra PİNTERES'TE böyle bir düzenleme gördüm ve aceleyle ne var ne yok üstüne koydum. Ne var ki, durum böyle olunca, işleri yine iki büklüm yapmaya başladım.O da, ayrı konu. |
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Birisi bahara elveda derken,
diğeri yeni başlıyor. Tüm canlıların kaderi aynı,sistem değişmiyor. Eklenti 647263 Eklenti 647264 |
Sevgili hozat petunyalarınızın renkleri çok güzelmiş, güle güle büyüsünler inşallah!..
|
2 Eklenti(ler)
|
Sevgili Hozat, bahçenize uğradım, derin derin nefes aldım, kokladım, ellerimi yapraklar üzerinde gezdirdim ve gözlerime bayram ettirdim. Bir de sesinizi duyabilseydim, süper olacaktı:)
|
Hoş geldin Sevgili Kiraz
Çok sevindim seni görünce,bizim alışkanlığımız bir başka galiba.. Öyle bir "beğen" yaparak geçemiyoruz. Hangi bahçeye girsem bir iki satır yazıyorum. Bahçemin eski halinden eser yok,artık çok meşgulde olamıyorum.Zorlanıyorum çünkü. sevgilerimle |
İyi günler
Bir zamanlar maziye bak, ne kadar şendik |
3 Eklenti(ler)
|
Maşallah sevgili hozat, pencere önleriniz çok güzel olmuş. İlk penceredeki çiçekliğinize bayıldım ve şişelerdeki gül şurubu muydu, gelincik şurubu muydu? Ellerinize sağlık.
|
Alıntı:
Senin hemen hemen her mesajı bir tıkla geçmeyip, güzel duygularını dile getirmene hayranım. Övgü ve takdirini elinle değil, sözlerinle ulaştırıyorsun. Boşuna dememişler; Söz uçar yazı kalır diye...bunun en güzel örneğisin Sevgilerimle.... |
Günaydın şu ilk pencere önüne hep bayılmışımdır şişelerde yine gelincik şerbeti var yanılmıyorsam mis gibi sayenizde tanıştım bende gelincik şerbeti ile gerçekten hoş bir tadı var:)
|
Teşekkür ederim sevgili günebakan
Günebakan deyince aklıma; Zarif, saygılı ve sevgi dolu bir yürek gelir. Meziyetlerin arasında, iyi bir fotoğraf okuyucusu olduğunu da, varmış. Çünkü o kare,gerçekten usta fotoğrafçılardan da çok övgü aldı bu güne kadar. Sevgiyle anneler gününü kutlarım. |
Sayın Hozat; çiçekleriniz muhteşem ayrıca dekorasyon uyum çok hoş ellerinize sağlık ^_^
|
Sevgili dongyul,
Doğaya gönül vermiş, senin gibi genç bir arkadaştan övgü almak, çok sevindirdi beni teşekkür ederim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Vatanı, Güney AFRİKA Ülkemizde:Cennet Kuşu,Turna Gagası diye de isimlendiriliyor. |
Alıntı:
Fazla abartmadan paylaşılan bir fotoğrafa elimden geldiğince birşeyler yazmak gerektiğini yazmaz isem o kişiye ayıp olacakmış gibi hissediyorum. Zira bu fotoğraflar sonuçta bir emek karşılığı oluşuyor. Kısaca emeğe saygı diyeyim. |
Sevgili Yeni Gine,
Zaten okuyan bir toplum değiliz, bir de yazmaya cimrilik edince kelime dağarcığımız gittikçe kısırlaşıyor.Ben bu site için söylemiyorum. Genelde böyle...dijital ortam güzel dilimize çok zarar veriyor ne yazık ki, Yine de, "ağaçalar.net Türkçe'mizi koruyan tek sitedir.Bu da, beni çok mutlu ediyor. |
Alıntı:
|
Sn. Hozat bahçeniz ve çiçekleriniz çok güzel , sevgi ile büyüyen çiçekler böyle oluyor eminim.
Sizin masalarınızda çiçekler benim se sebze fideleri var. ;) Bu yüzden ben Fesleğen, Latin çiçeği ve Kadife çiçeği yetiştiriyorum, petunya da sebzeler için faydalı bir çiçek olduğundan en kısa zamanda bende petunya yetiştirmeyi düşünüyorum. Petunyalarınızın hoş bir görüntüsü var, çok beğendim. |
1 Eklenti(ler)
İstanbul,a dönmemize bir kaç gün vardı.
Gün batarken ardında bunları bıraktı... hüznüme hüzün katarak. Eklenti 663202 |
... yani artık İstanbul'da mısınız?
|
1 Eklenti(ler)
Atmadan önce düşünmek gerekiyor bence.
yıllarca depoda kaldı, sonra bu bordürleri diktim. Bu seferde kapanın elinde kaldı. Eklenti 663866 |
2 Eklenti(ler)
Bu bahar bahçenin geneli çok iyi durumda değil bu güzellikler en coşkulu görselliği bu sene verdiler.
Eklenti 672154 Eklenti 672155 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:30. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025