![]() |
3 Eklenti(ler)
Uzun süredir ara verdiğim sitemize bahçemden yeni haberlerle bugün döndüm.
Dört ay bensiz kalan bahçemde, önce inciri yakaladım...Arkasından üzüm geldi.Henüz olgunlaşmadı ama onları nar takip edecek... Eklenti 102929 Eklenti 102930 Eklenti 102931 |
5 Eklenti(ler)
Bu sene bana en büyük sürprizi üç yıllık asma yaptı.
Gördüğümde gözlerime inanamadım. Sepetler dolusu üzüm verdi bize. Eklenti 102919 Eklenti 102920 Eklenti 102921 Eklenti 102922 Eklenti 102923 |
5 Eklenti(ler)
Nar ağacımız her zamanki üretkenliğine devam ediyor...:)
Bu sene de yüzümüzü güldürdü... Eklenti 102924 Eklenti 102925 Eklenti 102926 Eklenti 102927 Eklenti 102928 |
Maaşallah, ne de güzel görünüyor. Ellerinize sağlık. Arılar delmeye başlamadan tüketin bari.
Tüketime yardıma hazırız sevgili hozat.:D Offff, narlar da nefis görünüyor. Bizim bahçedekiler daha olmadı. |
Sayın Hozat, sizin de sonbaharınız çok güzelmiş. Keyifle tadına bakın.
|
2 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
Sayın hozat meyveleriniz çok güzel .Afiyetle yiyin inşallah benim meyvelerimde 3yıl sonra bukadar olur.
|
1 Eklenti(ler)
|
Sevgili hozat;
Siz yokken bende bakçenize girip, tüm çiçeklerinizi tek tek dolaştım. Hepsi o kadar güzeller ki. Sağlıkla kalın e mi?.. |
Sevgili hozat pencere önündeki ferforje çiçekliğiniz çok şık.Birde o gelincikten yaptığınız gelin ve damat beni alıp çocukluğuma kendi memleketime (Malatya) götürdü.Çok duygulandım elinize sağlık .
|
Sevgili Satı,
Benim çocukluğum da oralarda geçti. Gelincik bebekler sizin gibi bir çok kişiye çocukluğunu hatırlattı sanırım. Bununla ilgili çok mesaj geldi. Sevgiler.. |
Sevgili Hozat, buğusu üstünde kara üzümler, incirler, narlar hepsi de çok güzel ama sabah sefaları ve de pandora sarmaşığı harika.
Tohumdan yetişen pandoralar kaç yıl sonra açarlar acaba, benim pandoram çok minik, kış boyu korumaya almam gerekiyor, çiçekleri süper. |
2 Eklenti(ler)
geçen yıldan toprakta kalan tohumlar, iki horoz ibiğini benimle buluşturdu.
Eklenti 103036 Eklenti 103037 |
4 Eklenti(ler)
Bahçenin esprisi... Kuşlar korktu mu bilemem?
Orjinal hali: Eklenti 103045 Giydirilince korkuluk görevini üstendi... Eklenti 103046 Eklenti 103047 Eklenti 103048 |
2 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Herşey çok güzel Sn. Hozat ellerinize sağlık. Meyve tabakları çok cazip geldi şu anda ;)
|
Sevgili Hozat hoşgeldiniz:) Ne güzel bereketiyle karşılamış sizi bahçeniz.
Sabah safası, pandora sarmaşığı çiçek çiçek:) Beyaz zıpçıktılarınızı göremedik:) Berdurayla da görüşememişsiniz haberini aldık. Sevgiler:) |
3 Eklenti(ler)
Bunlar da beyaz zıpçıktılar. Susuz kalmışlardı,bulunca coştular.
Eklenti 103098 Eklenti 103099 Eklenti 103100 |
3 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Sitenin hünerli üyelerinden aldığım ilhamla, önce saksıyı boyadım. hızımı alamayıp bir de tepsi ekledim.
umarım beğenilir. Eklenti 103107 |
3 Eklenti(ler)
Nesli yok olmaya yüz tutan "kum zambaklarının" değişik bir çiçek açma yöntemi var.
Önce yemyeşil yaprakları kuruyor.Öldü sanıyorsunuz Fakat o tomurcuk veriyor. [attach]103148[/at Sonra çiçek açıyor. Eklenti 103150 Eklenti 103151 Çiçek bitince yeşil yapraklar, bir dahaki sene yeniden kuruyuruyarak, aynı döngü devam ediyor. |
Sevgili Hozat her şey ne kadar canlı, ne kadar güzel gelinciği umarım yetiştirirsiniz sevgiler. ( İsmide pek güzel olmuş ) :))
|
[QUOTE=hozat;498188]Sitenin hünerli üyelerinden aldığım ilhamla, önce saksıyı boyadım. hızımı alamayıp bir de tepsi ekledim.
umarım beğenilir. Muhteşem olmuş,çiçekleriniz ve bahçeniz yokluğunuz da bile sizin sevginizi hissetmişler ki sizi böylesine güzellikler le karşılaşmışlar.Ellerinize,yüreğinize sağlık...Sevgiyle kalın. |
3 Eklenti(ler)
Bahçeniz sizden uzakta ise, en iyi seçim yöresel bitkilerle oluyor.
Bodrum'un sıcağına dayanabilen Japon gülleri Eklenti 103231 Eklenti 103232 Eklenti 103233 |
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:50. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025