![]() |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Ben de tohumunun resmini buldum, oldukca iri görünüyor.
|
Bahçeniz çok güzel içim açıldı, sayenizde hiç bilmediğim bitkileri tanıma fırsatım oldu sağolun.
|
Seyrine doyum olmayacak manzaralar. Hepsi ayrı bir güzellik.
|
Tesekkür ederim sevgili Nergis06 ve ciftcibiben. Su anda karlar altindayiz insallah ilkbaharda daha güzel görüntüler olacak.
|
5 Eklenti(ler)
Gecenlerde ailemle Graz`daki Noel Panayiri`ni gezdik. Birkac Noel görüntüsünü sizlerle paylasmak istedim.
|
5 Eklenti(ler)
Görüntülerin devami...
|
5 Eklenti(ler)
Doganin icinde yasamaya alistigimiz icin Graz bize beton yigini gibi geliyor. Yilda bir kac kez gezmeye gitmek yetiyor.
|
5 Eklenti(ler)
Panayirin ici...
|
5 Eklenti(ler)
.......Bisikletler buranin önemli ulasim araclarindan.
|
Ara sıra doğadan kacıp şehir ışıltılarını da izlemek moral veriyor valla. Bakarmısınız ışıl ışıllll heryer.
|
Güzel görüntüler.Ellerinize sağlık.
|
2 Eklenti(ler)
Sevgili Çiçeksever70,
Bahçemin mütevazi çiçekleri, uzak diyarlardaki doslarımıza armağan olsun istedim. SEVGİLERİNMLE.. Eklenti 186740 Eklenti 186741 |
Alıntı:
|
Sevgili çiçeksever70 şunun şurasında bahara na kaldı ki ocak gitti gidiyor şubat 15 bahara giriş, kazmaları kürekleri belleri artık yavaş yavaş hazırlamanın zamanı geliyor.Yeni güzelliklerde buluşmak dileğiyle:p
|
Alıntı:
|
kış bahçelerimizi bağlarımızı hatta tüm avusturya graz dahil her yeri dondurabilir fakat sizin yüreğinizde ki baharı hiç donduramayacak onun için endişe etmeyin çiçeksever:)
|
1 Eklenti(ler)
Benim kis ciceklerim de bunlar. Simdilik onlarla idare ediyorum.
|
ben bu çiçekleri tanıdım bende de var 2 tane ben onların adını ömür törpüsü:rolleyes: çiçeği koydum Allah esirgesin dünyanın en güzel çiçeklerini:)
|
Kış çiçekleriniz, bütün çiçekleri geride bırakır. Maşallah...
Analı babalı, sağlıklı ömürlü olsunlar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Bahar bana gelmekte gecikince ben bahceme biraz bahar renkleri getireyim dedim. Markette bu zamanlarda cok uygun fiyata satilan rengarenk cuhalari görünce dayanamadim.
|
Bugün esimle biraz bakimli, canli bitkiler görelim diye seraya ugradik. Iki tane neredeyse 2 metre boyunda mimoza görünce cocuklar gibi sevindim. Ama satici kisin 7-8 derece olan bir odada korumam gerektigini söyleyince hevesim kursagimda kaldi. Bazen insan bulundugu yerin iklimi yüzünden en sevdigi bitkilerden feragat etmek zorunda kalabiliyor.
|
Sayın ciceksever70; Sormayın ben de kalbim ve mantığım arasında gidip geliyorum. Hipermarketlerde ve yapımarketlerde gördüklerim karşısında hemen heyecanlanıyorum. Ama mantığım dizginleri ele alıyor. Bir gün sıra onlara da gelecek diyor. Ne yapayım ben de bekliyorum. Yerim olsa eşim yanmıştı. Herşeyin her rengini isterdim. Allah'tan etrafımdaki teyzeler ve kayınvalidem, beni mutlu etmek için ne yapacağını şaşırıyorlar. Başka türlü sabretmem mümkün değil. Ama bahçe ilerlemesi için sabretmem şart. Çuhalarınız harika. Köyden Adile teyze de bir kaç kök verdi. Bahçeye ektim. Bakalım benimkiler ne renk çıkacaklar.
Kış çiçeklerinize gelince;Allah bağışlasın. Çok güzel çocuklarınız var. Bahtları güzel olsun inşallah. Benim de bir mavi, bir de pembe çiçeğim var.;) Onlar benim en kıymetlilerim. Allah herkese evlat sevgisi nasip etsin. Tüm ailenizle mutlu nice yıllar geçirmenizi diliyorum. Sevgiler. |
Sayın Çiceksever kış çiceklerin harikalar.Allah bağışlasın. Çuha çicekleri çok güzeller. Benim favorilerin kenarları beyazlılar.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Çiçek bahcenizle bugün tanıştım ve hayran kaldım. Elinize yüreğinize sağlık. Herşey çok güzel. Dilerim bahçenizin keyfini ailenizle birlikte yıllar boyunca huzurlu bir şekilde yaşarsnız.
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:22. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025