![]() |
Sevgili çiçeksever ismini yazınca google da bir arama yaptım hemen .Sizi yormak istemem. Muhteşem bir görüntüsü var . İspirya tarzı bir çalı bitki çok güzelmiş gerçekten.
|
Sizi kutluyorum aceri güle güle büyütün sayın çiçeksever.sevgiyle kalın.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Tesekkür ederim Yücel bey diger yaprak sekli olandan da var ama sanirim bu cinar yapragi seklindeki daha cok büyüyor. Görecegiz artik. |
flamıngo cinside çok güzeldir.;)
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Bu yil da cilek bahcesine ugradik ama asiri yagmurlardan cilekler de nasibini almis.
|
Senin güllerine hastayım sevgili Çiçeksever, evinin yeri de çok güzelmiş, doğa ile iç içe.
Görünen yoldan geyiklerin geçtiğine inanamıyorum, burada ancak hayvanat bahçesinde görebiliriz. Son mesajdaki ilk fotoğrafta görünen sen misin? Biraz da ufaklıktan bahsetsene bize, çok şeker maşallah. |
Alıntı:
Evet resimdeki benim ablacigim. Kücük oglumla ikimiz ailenin cilek canavarlari olarak cilek gördük mü dayanamiyoruz. Büyük oglum su an okul sonu yaklastigi icin cok mesgul. Cocuklarinla olmanin tadini kücük yaslarinda cikarabiliyor insan ancak. Dogada yaptigimiz faaliyetler de aileyi birlestirici, eglenceli zamanlar diye düsünüyorum. Minik oglum Ada 4 yasina girecek. Simdilik yuvada ilk caylaklik dönemini geciriyor. Diger zamanlarinda da sürekli ya bahcede ya da ormanda. Sevgiyle kal... |
Allah evlatlarınızı sizlere bağışlasın sevgili çiçeksever. Maşallah Ada da çok şirin çok tatlı. Doğa sevgisini anne babasından kapmış şimdiden ne güzel.
Benimkiler yeter artık anne yinemi çiçek dedikçe ben üzülüyorum. Hele kızım bir ara tutturmuştu çiçekleri benden çok seviyorsun diye . Şimdi kızımda hafif hafif güzellikleri görmeye başladı ama çok az. İnşaallah ileride artar ilgisi sevgisi. Kucak dolusu sevgiler... |
Sevgili Finduk52 benim 10 yasindaki oglum da bahcede ve ormanda severek oynadigi halde zaman zaman bahcemi onlardan cok sevdigimi söyleyip sitem ediyor. Benim de kücükken cok ilgim yoktu bahceye rahmetli babaannemin bahceli evinde büyümüs olmama ragmen. Sanirim dogayi anlamak ve sevmek icin biraz zamana ihtiyaclari var. O arada biz iyi örnek olmaya devam edelim. Sevgiler.
|
Sevgili Çiçeksever, çok hoş bir hatunmuşsun, insan sanal olarak tanıdıklarını gözünde bir şekilde canlandırmaya çalışıyor.
Demek seni biraz daha yaşlı canlandırmışım gözümde, mesajların çok zengin içerikli ve olgun olduğu için böyle düşünmüş olmalıyım :) Ada, çok şirin maşallah, aslanlar gibi iki oğul yetiştiriyorsun, büyüdükleri zaman onların yanında gezmek çok hoş olacak, ayrıca koruma tutmana gerek kalmayacak :) Finduk'cuğum, benim 32 yaşındaki kızım da artık benimle kavga etmeye başladı, yeter artık bu çiçek sevdası diye çıkışıyor hep, onu ihmal ediyormuşum :( |
Alıntı:
|
Sevgili Çiçeksever;
Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla, tam bir orman içi köydesiniz. Manzara harika! Tabii, bir de size sormak lazım. Sessizlik, sıkıyor mu? Daha bir gürültülü ortamı özlüyor musunuz? Veya özlediğiniz oluyor mu? Diye.:p Biraz fazla absürd sorular sordum galiba! Neyse biz çiçeklere geçelim. Bahçenizde görüpte, en beğendiğim çiçek: Ada.:) Gülen yüzü hiç solmasın! Deutzia (Havlu Püskülü) zaman zaman almak istediğim bir çalı. Ancak bir türlü ona sıra gelmedi. Zira, bahçemdeki çalıların büyük bölümünü, İstanbul' dan taşımak zorunda kaldım. Havlu püskülü buradaki fidanlıklarda görmediğim bir çalı. Bahçenize en çok yakışanlardan biri bence.;) 345. mesaj- üçüncü fotoğrafta, beyaz sarkaç saksıdaki, sarı çiçekli sarkıcı bitki de hoşuma gidenlerden. Herkesin çok sevdiği Ortancalar, benim favorilerim arasında değil. Clematisleri giderek daha çok seviyorum. Sizinkilerde bayağı bir çiçeklenmiş. Bende Acer' le yeni tanıştım. Etrafına taş koymanız çok hoşuma gitti. Sizi taklit edebilirim.;) Sözün özü; Yüzlerdeki gülücükler, bu tablo gibi görüntüleri tamamlıyor. Mutluluğunuz artarak sürsün. Sevgi ve selamlar.. |
Alıntı:
Tesekkür ederim Orhan bey. Allah herkesin cocuguna güzel bir hayat versin. Dünyada yasanan felaketleri hic bir cocuk yasamasin istiyorum. Biz aslinda kücük bir sehirde yasiyoruz. Sehir merkezine yürüme mesafemiz 15 dakika. Burasi eyaletlere ayrilmis bir ülke. Bizim eyaletimizin baskenti Graz sehrine de arabayla yarim saatlik mesafedeyiz. Alisveris yapmak ya da bir yerlere gitmek icin zorlanmiyoruz anlayacaginiz. Ama inanin her seferinde kosa kosa evimize dönüyoruz. Alisveristen yorulunca esim surada bir kahve icelim mi diyor, bosver bahcemizde rahat rahat icelim diyorum. Bizim gezme secimlerimiz de genelde dogal yerler oluyor. Sigara dumani dolu bir yerde yemek yemektense, üzüm baglarinin icinde olmayi tercih ediyoruz. Buradaki huzur ve dogal ortam zaten bu ülkede yasamamizin nedeni. Insan ne yazik ki kendi ülkesinde her zaman bu kosullari bulamiyor. Deutzia eskiden beri bahcemizde olan bir cali, ikincisi de komsunun bahcesinden bize dogru geliyor. Tohumdan yetisir mi bilmem. Yetisiyorsa tohum toplamaya calisayim isterseniz ama asiri yagan yagmurlar bu yil tohumlarin kurumasina izin vermiyor ne yazik ki. Diger sarkan cicek de kara gözlü suzan sarmasigi. Sevgiyle kalin. |
Anlattıklarınıza bakılısa, keyifli olduğu kadar, oldukça kolay bir yaşamınız var. Orada insanın ömrü uzar valla. Aman aman! Hiç yerinizden kıpırdamayın!:)
Sevgili ciceksever70; Karagözlü Suzan bende var halbuki. :o Ama ben sarılıcı olarak kullandığım için, tahmin edemedim. Birde sizdeki erkenden çiçek açmış. Deutzia tohumu konusunda haklısınız. Karadeniz' de de, tohum elde etmek pek mümkün olmuyor. Önümüzdeki yıl fırsat bulursam getiririm. Nezaketiniz için teşekkürederim.:) |
Sevgili Çiçeksever70 ben en çok küçük çilek canavarını beğen dim bütün çiçeklerden daha güzel tam sıkıştırıp sevmelik. Maşallah :)
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Pembe Queen Elizabeth diye aldigim güller sari acip bana sürpriz yapti. Umarim kirmizi diye aldiklarim da da ayni sürprizi yasamam.
|
1 Eklenti(ler)
Yilin ilk bezelyelerini topladim. Bir yemeklik olmasi icin bir kac hasat daha yapmam lazim.
|
Sevgili çiçeksever yaşadığınız yer harika hayat dolu yeşillik tam bol bol nefes alıp,verilecek yer.
Çiçekleriniz ayrı güzellikteler.Hele ufaklık ömre bedel. Sizlere bu güzellikler içinde ailece huzur ve mutluluklar dilerim. saygılar. |
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Üc yildir lilium yetistirmeye calisiyorum bir yil kücük oglumun, bir yil da sümüklü böceklerin kurbani oldular. Ilk kez cicegini acmis görünce yagmur altinda da olsa resmini cekmeden duramadim. Üstelik karisik renkli olarak ektigim soganlardan ilki cok sevdigim beyaz renkte acinca daha da mutlu oldum. Umarim artik bahcemden bu essiz cicek hic eksik olmaz.
|
Sevgili Çiçeksever, bahçeniz imrenilecek güzellik ve zenginlikte.
Doğanın kucağındaki evinizde huzurunuz artsın eksilmesin. Ada'cık da eski fotoğrafa göre daha büyümüş, tam sımsıkı sarılınacak kıvamda, öpüyorum onu çoook çok. |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Aksamüstü bahce...
|
5 Eklenti(ler)
Aksamüstü bahce2...
|
5 Eklenti(ler)
Sürpriz yapip kirmizi yerine sari acan güllerden biri. Ve frezya oldugunu sandigim cicekler. Digeri de yillardir bahcemde olan ama adini bilmedigim bir cali.
|
Çok güzel sevgili çiçeksever70, doğayla iç içe.
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:39. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025