![]() |
2 Eklenti(ler)
Papatyalar cok güzel ama istedigim cali formunu veremedim hep yerlere yayiliyorlar.
|
3 Eklenti(ler)
Yilin ilk acan phlox`lari beyazlar oldu.
|
Sevgili çiçeksever , herşey ne kadar güzel yine . Gözüm gönlüm açıldı. Emeklerine sağlık. Sanırım bu ploxdan benimde var ön bahçemde. Çiçeklerini benzettim .
Bir gurbet elden diğer gurbet ele kucak dolusu sevgiler .. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ne kadar ''ilk çiçeklenme dönemi bitti.''desenizde, bahçenizde yinede sunacak bir çok güzellik varmış. Örneğin: alacalı yapraklı Hosta, beyaz taç yapraklı Küpeli, Hüsn-ü yusuf, Cranbery.. Haa! o beyaz çiçekli Phlox dediğiniz bitki.:confused: O galiba Mirabilis(Akşam Sefası) Bu yıl tohumunu ektiğim Phlox' lar çıkmadı. O nedenle biraz fazlaca ilgilendim. Sanki onun çiçekleri daha küçük. Ama her ne olursa olsun, beyaz çiçekli Akşam Sefası da az bulunan bir rengi. Sevgi ve selamlarımla, iyi bir hafta diliyorum.:) |
Alıntı:
Tesekkür ederim Orhan bey. Biz haftayi yagmurla karsiladik tam sebzelerim büyürken cürürler diye korkuyorum simdi de. Bu havalardan en cok ortancalar keyif aliyor. Beyaz cicekli olan bitki phlox`un degisik bir cesidi. O boyda olan phloxlar tohumdan cok zor yetisiyor ben ya yumru olarak aliyorum ya da kökten ayirma yöntemiyle yetistiriyorum. Beyazi da ilk kez gördügüm icin hosuma gitti hazir saksi olarak aldim gecen yil. Tohumdan ektigim aksam sefalari cimlendi ama daha yeni ikinci yapraklarini cikardilar cok nazli büyüyorlar. Belki de yerini sevmedi ama simdi bahceden sökmeye de cesaret edemiyorum filize zarar veririm diye. |
Alıntı:
Tekrar emeğinize ellerinize sağlık. Saygılar |
Alıntı:
Tekrar tesekkür ederim Bahtiyar bey. Sizin bahceniz de inanin sitenin en güzel bahcesi olma yolunda. Insan ilk yillarda farketmiyor gelisimi ama zaman icinde neler ortaya cikardigini görüyor. Sizin sebze meyve yetistirmedeki becerinize de ben özeniyorum. |
Sayın Çiçeksever
Bahçenizin renk cümbüşüne bayıldım.Elinize sağlık Güzel bahçenizde sağlıklı ve mutlu günler dilerim |
Ne kadar geç kalmışım bahçenizi gezmekte. Son 3 gündür sabah kalktığım da ilk işim pc' yi açmak. Sonra penceremden bahçeme sevgi sözcükleri göndermek. Ve pc açıldı direk sizin bahçeye konuk olup 131 ve 133' deki fotolarınıza bakıp içimin dolu dolu heyecanını yaşamak. Hani çok sevdiğin birini **** **** bi şeyi gördüğün de insanın içi içine sığmaz ya, delice bağırmak istersin ya, şimdi orda olup o kıvrılan yollara vurmak var kendini..
Sana çok teşekkür ederim çiçeksever70 beni böyle bir mutlulukla karşılaştırdığın için. Böyle bi yerde olup da insanın bahçesi güzel olmaz mı hiç. Emeğine sağlık.Ailenle huzurlu ve mutlu günler dilerim sana.. Aaa bu arada miraç kandiliniz kıtlu olsun.. |
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Ne yazik ki denizimiz olmadigi icin biz ancak göllerde ve havuzlarda yüzebiliyoruz... Ama göl manzaralari gercekten cok güzel, havuzlar da yesillikler icinde.
|
2 Eklenti(ler)
Papatyalarim hala keyifli ama o kadar daginik bir durumdalar ki nasil toparlayacagimi bilemiyorum. Ben dik dursunlar istemistim ama bir türlü basaramadim.
|
4 Eklenti(ler)
Bahcemdeki kus yuvasina koydugum aycekirdeklerini kuslar ordan oraya tasirken bakin bahcede nasil bir görüntüye neden oldular...
|
2 Eklenti(ler)
Güller ilk actiklari zamanki coskuyu yakalayamasalar da hala ciceklenmeye devam ediyorlar. Ama bu yil bit pire dertleri bitmedi.
|
Ortancalar harika sevgili Çiçeksever kuşların marifeti de oldukça güzel görüntüler çıkmasına sebep olmuş bence:)
|
Alıntı:
|
Yine harika fotoğraflar gelmiş, ama ben 429 nolu mesajın son fotoğrafına bayıldım :)
Bahçeni günebakanlar istila etmiş :D Ortancaların görüntüsü mükemmel, mavi mavi dizilmişler, aman yaban geyiklerine dikkat! :mad: |
Alıntı:
|
Mavi ortanca cenneti ,bayıldım :)
|
Çiçekleriniz bahçeniz de şölen havası yaratmış,ellerinize sağlık. Bende ki papatyalarda kendilerini ya ayrık otu ya da bodrum papatyası zannediyorlar, bir türlü onları toparlayıp foğraflarını çekemedim, sizinkiler bence çok hoşlar.
|
Alıntı:
Yere yatmış halleri hiç hoş olmuyor. Çiçekler gecerkende çirkin oluyor. Sürekli solan cicekleri almak lazım. Çok sıklaşırsa dik durur belki, bakacağız. Ortanca eksem yerine daha iyi olurmuş. Seneye allah kerim:p |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Resimde isaretledigim berberis calisinin yerini manolyaya cok bitisik diye degistirmeyi düsünüyorum. Ikisi de hizla büyüyüp birbirlerini itistirmeye basladi. Acaba berberis yer degisiminden zarar görür mü? Bir de biraz daha önünde duran sakayik gülleri var ama onlar biraz hassas olduklari icin degistirmeye cesaret edemiyorum.
|
Sayın Çiçeksever sizi tebrik ediyorum ellerinize sağlık,başka ne söylenebilir ki?
|
Alıntı:
|
Sayın çiçeksever yap bozlar hiç bitmeyecek bizde bu sevda olduktan sonra zira bitki delileri olarak her gördüğümüzü alıp geliyoruz en güzel buraya yakışır deyip koyuyoruz ama yandaki bitkiyle uyum sağlamayınca hadi bakalım yer değiştirmeler başlıyor.Değiştirmeler olabilir ama uygun şartlarda söküm yapmak önemli.Kolay gelsin.:)
|
Alıntı:
Zavallılar, bahcede dolaşmaktan gelişemiyecek. |
Meyve ağaçları kaç yaşında?
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:45. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025