![]() |
Sevgili Çiçeksever70, hava soğuk olsa da fotoğraflarınız çok sıcak ve çok güzel.
|
Tesekkür ederim sevgili Kiraz yenileri de var ama foruma resim yükleyemiyorum bugün. Sevgiler.
|
Kar manzaralarını özlemişim. İstanbul'a da yağsın diye temmenide bulunmak istiyorum ama ilk bir iki saat tadını çıkarabiliyoruz. Sonrası tam bir çile. Fotograflar için çok teşekkürler.:)
|
5 Eklenti(ler)
Resimlerin devami...
|
5 Eklenti(ler)
Bir süre sonra bikacagim ama yilin ilk karli günleri hep hos geliyor.
|
2 Eklenti(ler)
Ve bugünlük son resimler...
|
Sevgili ciceksever70, fotoğraflar o kadar güzel ki tekrar tekrar baktım. Karı da özlemişim.
Belki inanmazsın ama bu fotoğrafları görünce hemen depoya gidip kızak sağlam mı yerinde duruyor mu diye baktım. Sanki burada da yağdı da hazırlık yapıyorum, ne alem kadınım ben. :p Paylaşımın için teşekkür ederim. |
Ben hiç kar görmedim ,çalıştığım 3 il'in iklimi de kurak ve sıcaktı .Bu yüz den fotoğraflarınıza bayıla bayıla bakıyorum :))
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ben de bu kar görüntülerini çok beğendim biz de uzun zamandır kar görmeye hasretis ama sanırım bundan sonra göreceğiz:)
|
Sevgili çiçeksever, manzaralar çok güzel. Kar yeni yağdığında iyi de, biraz eriyip toz toprakla karıştığında...;) Her şeye rağmen güzel, hele lapa lapa yağdığını seyretmek hepsinden güzel. Özlemişiz galiba.
|
Gönül bir istiyor, böyle kar bizim buralarda da yağsın.
Bir istemiyor, bitkilerimiz kar altında kalmasın. Güzel fotoğraflar için teşekkürler. |
Alıntı:
Çocuklar kocaman görünüyorlar. Ya da ilk fotoğraflarında gördüğümüzden beri hızla büyüdüler mi, dersiniz? Gerçi annelerin gözünde onlar hiç büyümez ama.:p Odunları ben soracaktım. Soba için biraz kalın gibi geldi gözümede.. Sevgili çiçeksever; Ailenizle birlikte, sağlık ve mutluluk içinde, bahara kavuşmanız dileğiyle, selam ve sevgiler. Kışın daha sert ve kar örtüsünün daha kalın olduğu günlerin fotoğraflarını da yayınlarsınız değil mi?:) |
Sayın Orhan Hocam odunları ben de beğendim Hocam biz de olsa ne güzel peyzajda kullanırdık.Eminim Sayın çiçeksever'de odunları kullanarak güzel köşeler yaratacaktır.
|
Sevgili Çiçeksever ne güzel resimler yüklemişsiniz .Ben ki kışı, karı hiç sevmem .Buralarda çok kar yağmadığı halde baharı bekleyen kumrular gibi gözüm tavkimde .
Bu gün İstanbulda çok fırtına var .Ben 5 kattayım .Balkondaki saksılar her an uçacak diye ödüm patlıyor. Yaz demiş ki nerde benim güzellerim .Sere serpe gezenlerim .Kış demiş ki ben onları ezdim. Büzdüm .Soba başına dizdim . Hoş soba da kalmadı . Bu anneannemden bir tekerlemedir. |
Sevgili günebakan, SDurul, Zafer bey, Yücel bey Orhan bey güzel sözleriniz icin tesekkür ederim. Sorulara cevap vereyim. Orhan bey cocuklarin biri 10 biri 4 yasinda. Haklisiniz benim gözümde hic büyümüyorlar. Okulda ve yuvada iken aklim hep onlarda.
Odunlara gelince onlar soba icin degil kalörifer icin. Avusturya´nin yüzde seksen isinma sekli odunlu kalöriferler. Müstakil evlerde genelde odunlu kalörifer kullaniliyor. Hem ucuz hem de özellikle yakacak odun yetistirilen ormanlar var. Burada agaclar sasilacak bir hizda büyüyorlar. Tabii odunlar kalörifer kazanina sigsin diye yine de 50 cm boyunda kesiliyor. Ormandan büyük olarak gelisi daha kolay. Eee doganin icinde yasamanin da bazi bedelleri var hep is hep is. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Cok güzel bir tekerleme dogruluk payi da var. Burada kar kalktiktan sonra bahcelerde yapacak cok is cikiyor. |
Sevgili ciceksever70 karlı resimleri ilk gördüğümde gözlerime inanamadım.Meğerse gerçekmiş.;) Bizim buralar halen güllük güneşlik.Rüya gibi geldi karlı resimler.Siz ve tüm ailenizin sağlıklı bir şekilde bu güzellikleri yaşamanız dileğiyle.
Saygılar |
bahara şurada na kaldı ki,aralık geldi çeçiyor ocak ve şubat mart geldi tomurcuklar patladı.
|
Sevgili çiçeksever karın görüntüsüde başka güzel helede ormanlık alanlarda.Ben oraların evlerinide merak ediyorum bizim buralar gibi binalar yok galiba.yine bir gün fotoğraf makinanızı elinize aldığınızda şöyle bir yürüyüşe çıktığınızda evlerin resimlerini çekermisiniz benim için.Eskiden apartmanlara pek meraklıydım şimdide doğayla bütünleşmiş evlere.
|
Alıntı:
''Değiş tokuş yapalım.'' Desek, Avusturya sınırından çiçek bile geçmiyormuş. Tonlarca odun nasıl geçsin sınırdan?:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Tesekkür ederim Bahtiyar bey. Sizin sebzeler ne durumda? Adiyaman soguk olur gibi düsünürüm halbuki hep. Demek bu yil Türkiye genelinde hava ilik geciyor ne güzel. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Asiye hanim güzel sözleriniz icin tesekkür ederim. |
Alıntı:
Saygılar |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili ciceksever70;
Kış hanımelisi' nin ilk çiçeği maalesef tohum kapsülü yapmadı.:( Şimdi üzerinde birkaç tane daha çiçek var. Tohum oluşsun diye dört gözle bekliyeceğim. Selamlar. Eklenti 182931 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:49. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025