![]() |
Alıntı:
İzmir'de yaşayabilir ama yaylada olmaz, ben bu formda soğuklara dayanıklı bitkiler aramalıyım, gün güzeli gibi meselâ. Süs havuzu için maalesef yerim yok, çok uygun bir bölüm vardı oraya da üzüm diktim. Sizinki gibi ben de staj yapayım şimdilik :) |
nurcan hanım sizin bahçenizde o kadar çok kıskanılacak güzellikler varki yakında orta yerimden çatlıycam haberiniz olsun.:mad:
|
Yücel bey, sizin muhteşem rüya bahçenizi gördüğümüzde biz ne yapalım peki, çatlamak da yetmez bize :o
|
Sevgili Nurcanaybay, bu seneki fotoğraf kalitesi daha iyi olduğu için doya doya seyrettim. Eline sağlık, hamarat ellerin değdiği belli.
|
çok çok güzeller, hercaiile sardunya güzel uymuş,,,
|
Sonbahar da ,uzayan sardunyaların dallarını kesip yerde ki menekşelerin arasına sokuvermiştim.Saksıya çeliklediklerim tutmadı **** çok cılız gelişti.Yerdekiler ise çok sağlıklı.Böylece menekşelerin zamanı geçince o kısım boş kalmamış olacak.
|
2 Eklenti(ler)
Calendula'lar beni çok bekletme den çiçeklerini gösterdi.Çok hızlı ve sorunsuz büyüdüler.Renkleri çok canlı ,beğenenlere öneririm.
|
1 Eklenti(ler)
Calendula'ların arasın da kalan Hemoracallis'ler de çiçek tomurcuğu oluşturdu.
Bir kaç gün için de açarlar. |
2 Eklenti(ler)
Mor begonvil'im açtı.Diğerlerine göre en erken açıp kasım sonuna kadar çiçekli kalıyor.
|
2 Eklenti(ler)
Cana'ların boyu 1.5 metreyi buldu ve ilk tomurcuğu da göründü.Dev yaprakları ile çok hoşuma gidiyor :)
|
4 Eklenti(ler)
Gülüm ,tomurcuklanan lilyum,geçen yıl dökülen tohumlar dan çimlenen
gündüz sefası ve dalya.. |
Alıntı:
|
Bahçede görsel şölen başlamış sevgili nurcanaybay:p
Sağlıkla sefasını süresin, sevgiler. |
Sevgili nurcan,begonviline gülüne bayıldım diyerleride çok güzel salıkla tadını çıkart.
|
Gül delisi olarakdan gülünüze bayıldım :D
|
merhabalar,
bahçenize bayıldım.Tek kelimeyle harika bu kadar mı güzel tasarlanır herşey tasarıma bayıldım... ellerinize sağlık |
Onuda bulamayıp benim gibi daracık balkona sıkışan var :D Benimki hani şu uzun balkon saksısı o zaman :D
|
Mükemmel bahçeniz çok güzelll...
|
genişçe bir saksı mı sadece :) benim içinnnnn bayağı bir geniş çok güzelllll bir bahçe
bende şimdilik terasım çok büyük saksılarla dolduruyorum ama bir bahçem olmasını çok daha fazla isterdim inşallah birgün o geniş saksınızdan bizde de olur :) |
Süs havuzu, kuyu ve çevresi, yaprak güzelleri, aslan ağızları... Hepsi çok güzel. :)
|
Nurcan Hanım resimler çok güzel özellikle yakın çekimler harika,sizin bahçenizde çiçekler renk armonisi oluşturmuş çok hoş emeklerinize sağlık.
|
Sayın nurcanaybay,
bahçenizde düzen, itina, güzellik ve estetik adına ne aranırsa, hepsi mevcut. Sizi tebrik ederim, ellerinize sağlık. Sağlıkla keyfini sürün. |
Sevgili nurcanaybay,
Bahçeniz harika çok beğendim. Keyifli günler geçirmeniz dileğiyle. |
Alıntı:
|
Sevgili Nurcan hn, uzun zamandir bahcenize ugramamistim. Cok güzel olmus her yer bakimli, düzenli. Tas duvarlar, kuyunuz, esprili dekorasyon anlayisiniz... Keyifli bir bahce olmus. Sevgiler...
|
Sevgili Nurcanaybay,çok güzel çiçekleriniz ,bahçeniz sağlıkla keyfini sürün :)
|
Süs havuzuna bayıldım. Gene güzel bir kompozisyon oluşturmuşsunuz maşallah. Elinize sağlık.
|
bahçeniz çok güzel
küçük bir alanada büyleyci nakışlar işlemişiniz:)) |
Alıntı:
|
Sevgili nurcanaybay
Bahceniz öyle sıcak öyle güzel öyle bakımlıki, tam benim hayal ettiğim gibi. Ben ağaçlarla uğraşmaktan maalesef bir türlü başaramadım onu. Sevdiklerinizle beraber mutlu mesut yaşarsınız inşallah bu cennet köşesinde. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:30. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025