![]() |
Merhaba sevgili nurcan .
Bahceni ılk defa gezdim hayran kaldım özellikle de güllere ve begovillere japon gülüne. Mavişlerede tüm emeklerinize salık. |
Sevgili Nurcan bahçeniz, çiçekleriniz çok güzeller. Nasıl da kıyacaksınız.
Bir şey dikkatimi çekti. Yanlış görmüyorum değil mi? Kurdele çiçeği bahçede, kışın soğuktan etkilenmiyor mu? |
1 Eklenti(ler)
Kurdela çiçekleri yer de dikili .İzmir'in havasından çok etkilenmiyor ama rüzgar dan hoşlanmıyor.
Japon güllerim bu mevsim de çoşuyorlar. |
2 Eklenti(ler)
Biraz daha menekşe diktim , ama istediğim mavi menekşeler den kalmamıştı.Yine de her rengini seviyorum.
|
1 Eklenti(ler)
Hatırlarsanız bu küçük beyi daha önce görmüştük ..
|
2 Eklenti(ler)
Bu hanım da teyzesi :)
|
2 Eklenti(ler)
Bu da yeni versiyonu...
|
1 Eklenti(ler)
Nergis ,sümbül ve lalelerimi aynı yere toplamıştım.Nergisler uzadı ,sümbüller uç vermeye başladı...
|
2 Eklenti(ler)
Çuhaları dikeli bir ayı geçmiştir ,hava ılık olduğu için sanırım yeni yeni açmaya başladılar
|
1 Eklenti(ler)
Pembe trompetlerle Alliumları aynı yere diktim.Fakat trompetleri yeterince derine dikip dikmediğimden emin değilim.Bilgisi olan arkadaşlar ne dersiniz ?
|
Alıntı:
Kot mont, süper fikir |
1 Eklenti(ler)
Geçen yıl irisler gölge de kalmıştı.Yenileriyle birlikte daha çok ışık alabilecekleri yere taşıdım.
|
2 Eklenti(ler)
Galalarımı geçen yıl ocak ayın da dikmiştim ,haziran ayına dek çiçeklendiler.Yaz sonuna doğru yapraklar da azalma olmuştu.Havalar serinleyince taze yapraklar da çıkmaya başladı sanırım yakın da çiçeklenir..
|
2 Eklenti(ler)
Bu bölüm de 20 adet hemoracallis ile yeni aldığım nergisler var.Hemoracallisler mayıs sonu ile haziran ayı boyunca açmıştı.2 ay ara verip
yeni den açmaya başladılar hala üzerlerin de tomurcuk var.Burada ki nergisler en son diktiklerim olduğu halde tomurcuk oluşturdular.. |
1 Eklenti(ler)
Hemoracallislerim bir gün böyle görünecekler mi acaba ?
|
Ben de tulum giydireyim:)
Kopya belli olmasın. |
Nurcan hanım, çok esprili bir bahçe oluşturmuşsunuz, bizlere güzel fikirler verdiniz.
Ben en çok kırık küpleri seviyorum, bir tane de bende var, kırsammı diye düşünüyorum da bütünüyle parçalamaktan korkuyorum. İzmir de hava güzel anlaşılan, tüm kış çiçekleri atakta. Ellerinize sağlık. |
Sevgili Nurcan hanım şimdi ne yapacağız eskiyen kıyafetleri atmayıp saksıya çevirebilirmiyiz ne dersiniz?:D
|
2 Eklenti(ler)
Kış güzelleri kendini göstermeye başladı.
|
3 Eklenti(ler)
Yaz boyu açıpta Aralık ayın da bile açmaya devam eden kaç çiçek vardır...
|
Sayın nurcan ,çok güzel görünüşleri ile nasilda mutlu ediyorlar biz insanları sevginin karşılığı.
|
Gerçekten öyle , özellikle diktiğiniz soğanın topraktan başını çıkarıvermesi çok hoş oluyor.Bu gün de ektiğim Allium lardan biri toprak yüzeyine ulaşmış.Her seferin de bir aaa diyorum :)
Sağlıcakla kalın. |
Bizim nergisler gallalar çok tembel anlaşılan, bütün yaz dinleniyorlar ama hâlâ açmadılar, ne varsa yine sardunyalarda var, ne güzel açmışlar.
|
Biz daha ; fideler olsun, seralara gelsin, alalım da dikelim diyene kadar siz sardunyaların keyfini çıkarıyorsunuz. Maşallah renk muhteşem. İklim farkımıza kışın özeniyorum, yazın halimize şükrediyorum. :p
|
sevgili nurcan bahçenizde gezinti yaptım ellerinize sağlık bende naçizane ilgileniyırum biraz yere yürüyüş yolu malzemesi olarak kullandığınız kayrak taşlarını biribirlerine paralel koymayın yani paralelliği bozun daha hoş görünecektir.selamlar.
|
3 Eklenti(ler)
Bir kaç fotoğraf yüklüyeceğim , fotoğrafların kalitesizliğin den dolayı önceden özürlerimi
kabul edin lütfen:) |
3 Eklenti(ler)
Yan bahçe
|
3 Eklenti(ler)
Alisyumlar budadığım halde kış boyu aralıksız açtılar
|
2 Eklenti(ler)
Lale ve sümbül soğanlarımın bulunduğu yere çiçek tohumları serptim.Sümbüllerin zamanı geçince yapraklarını kısaltmıştım.Laleler yeni açmaya başlıyacak.
|
3 Eklenti(ler)
Lalenin ve iris'in rengi öyle güzel ki
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:21. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025