agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni50704Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 01-04-2015, 17:21   #1
Ağaç Dostu

yigit666's Avatar

Giriş Tarihi: 28-06-2009
sevgili güler hanım geçmiş olsun. bahçenizin bu kış soğuklarında birçok çiçeğinizin zarar görmüş ,olmasına enaz sizin kadar üzüldüm ,önemli olan sağlıktır hepsi zamanla yerine gelir ,eminim yine bahçeniz eski güzel günlerine geri dönecektir .

yigit666 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-04-2015, 00:21   #2
Ağaç Dostu

B e t ü l's Avatar

Giriş Tarihi: 19-03-2013
Geçmiş olsun Güler Hanım...
Böyle güzel bahçelere, apartmanda yaşayan biri olarak, çok özeniyorum. Bir kaç çiçeğimize bir şey olsa nasıl üzülüyoruz.Geçenlerde benim en ufak koşarken nasıl yaptıysa köklenmiş menekşe olan pet bardağı yere düşürmüş. Anaç yaprak kırılmış. Diğer büyük olan ikizlerden biri tam yarım saat ağladı o yavrular annesiz ne yapacak diye.
Büyük başın derdi de büyük olur derler ya sizinki de o misal.
Allah önce sağlık sonra da kolaylık versin. Eminim ki yine her şey güzel olacak.
Sevgiler YEŞİL PARMAK Güler Hanım...

B e t ü l Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-04-2015, 08:24   #3
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 23-01-2012
Geçmiş olsun Güler hanım, bu kış hepimizi epeyce zorladı, üzüldük, yıprandık, endişe ettik ama yeniden başlıyoruz gönül birliğimiz sayesinde.. Ankara öyle dondurucu bir kış geçirdi ki gönderdiğiniz agapanthus erimiş, donmuş, yok olmuş, gün güzellerim de sorun olmamış Allaha şükür, tekrar teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız, iyi ki bizimlesiniz..
Geçen yaz bazı sağlık sorunlarıyla uğraşmıştım, paylaşımlarınızı görüntüleyemeden hastanelerde koşturdum, çektiğim fotoğraflar da yok olunca "kızımın azizliğine uğradı, bilgisayara yüklememe fırsat bırakmadan silmiş, iyice canım sıkıldı.." forma uğramaya yüzüm olmamıştı.. Bu yaz önce sağlık ve huzur, sonra bahçelerimize bereket ve güzellik verir inşallah Yaradan. Sevgilerimle, hürmetler..

Sudenur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:19.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025