![]() |
|
![]() |
#4411 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Güler hanım bahçeniz çok çok güzel,maşallah,insan o bahçenin içinde huzurla dolar,çok uğraşmışsınız ama bir emeklerinize değmiş,sizi kutluyorum.Tek kelime ile huzur dolu.Huzur dolu bahçenizde huzurla coşsun günleriniz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4412 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Güler ablacıgım bahçen şenlenmeye başlamıştır sanırım senin maviş çiçegi tohumlamı çogalıyor beyazıda maviside mükemmel küpeli çiçekleri ne durumda bide Cliva çiçegi soganlı sanırım nereden bulabiliriz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4414 |
Ağaç Dostu
|
Güler abla inan çok sevinirim çok tatlı senin maviş mersinde bakdım bulamadım Cliva satışa sunuldugundan haberim yoktu hala devam ediyormu satışı nasıl ögrenebilirim saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4416 |
Ağaç Dostu
|
Güler abla beni bilgilendirirsen sevinirim satıştan ben ücreti neyse göndersem bana alırmısın abla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4417 |
Moderatör
|
Benden istediğiniz işi yapabilmem çok zor. Zira ben agaclar.net toplantısını yapar yapmaz Manyas'a gideceğim ve yazı oradaki bahçemde geçiriyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4418 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 11-03-2010
|
Büyülendim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4419 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4420 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4421 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-12-2008
|
Sayın Güler, Göndermiş olduğunuz çeliklere teşekkür ediyorum.Kargonun marifeti sonucu çelikleri görmenizi istedim.Herşey kısmet diyelim. Atlas çeliğini suya bıraktım. Yarın saksıyamı yoksa direk toprağamı ekmeliyim?Bilgilendirirseniz memnun olurum.Selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4422 |
Moderatör
|
Aloevera mort olmuş. Atlas çeliğini hemen sudan çıkartın. Ucunun (kesim yerinin tamamen kurumasını bekleyin sonra toprağa dikin ve bir süre sulamayın. 10-15 gün sonra azar azar su vermeye başlarsınız. Koli 23.03.2011 de verilmişti, nereden baksanız bir günlük yol. Bir hafta beklerse bitki ne yapsın? Yarın şikayetimi bildiririm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4424 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2010
|
Güller canlanmadı mı Güler abla ? Çok merak ediyorum nasıl canlı açacaklar ilk sefer. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4425 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-04-2009
|
Ne güzel bir bahçe yarabbim ![]() ![]() Bahar tüm güzellikleriyle gelsin bahçenize ve o güzel atlasınıza ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4426 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hemen çıkardım.Gelişiminden sizi haberdar ederim.Selamlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4427 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Üzüntüm Güler hanımın yorulması oldu. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4428 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4429 |
Ağaç Dostu
|
7. yıl toplantımızda üzeri tomurcuklu atlas çeliğimi aldım. öylece ekmeyi düşünürken, Başbahçıvan arkadaşımız bu çeliği bölerek ekmem gerektiğini söyledi. Çok uzun olması nedeniyle uç kısmının beslenmesi zorlaşacakmış. Şimdi Adavcının çeliğinin boynunu bükmüş fotoğrafı buna örnek olmuş gibi. Ben kestim , pazar ve pazartesi beklettim akşam geç vakitte ektim. Dilerim problem olmaz, tekrar teşekkürler Güler Hanım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4430 |
Ağaç Dostu
|
Bugün sabah, siz, ablanız, Selen, Deniz ve Oğuz Bey güzel bir bahçe kahvaltırı etmişsinidir herhalde. İnce belli bardaktan çaylarınızı da içmişsinizdir. Fakat toprak çalışmaya müsait değildir. Daha iyi. bol bol sohbet edersiniz. Selamlar, sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4431 |
Moderatör
|
Sevgili Vildan Sönmez, toplantıda selenn de bazı uzun olan çelikleri üçe bölerek arkadaşlara biraz beklettikten sonra ekmeleri gerektiğini anlatıyordu. Sevgili Cumhur, evet Manyas'dayız. Hava yağışsız. Evin içi 28-29° ama dışarısı biraz soğuk. Biz yine selenn'le beraber ot yolmaya çıktık. Nergisler, sümbüller ot içinde kalmışlar onları temizledik. Selenn otları yoluyor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4434 |
Ağaç Dostu
|
Güler Hanım toplantımızda bitki, tohum yanında bilgi paylaşımı da farkedilmeyecek gibi değildi. Öğrenilecek ne çok şey var.Şahsen ben o çeliği arkadaşlar söylemese tek dal olarak ekecektim. Şimdi 6 çeliğim oldu. Dilerim fire vermezler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4435 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Güler hanım allah kolaylık versin ot temizlemekten nefret ediyorum. Ota ayırdığımız zamanı başka şeylerde kullansak daha çok iş yapacağız. Bu arada nergizler harika açmışlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4436 |
Ağaç Dostu
|
Kolay gelsin ellerinize saglık Güler abla nergisler harika görünüyorlar of of |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4437 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4439 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Cumhurla bana iş kalmayacak diye üzülüyoruz. ![]() Hava yarın daha da güzel, ısı daha yüksek, yapılacak iş çok haydiyin kendinizi atın bahçelere toprağın kokusunu içinize sindire sindire çekin. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4440 |
Ağaç Dostu
|
Yolmayacağınıza eminim, hani bakarken bir kazaya kurban gitmesin dedim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|