![]() |
|
![]() |
#6753 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili Oğuz Bey'in ellerine, emeklerine sağlık maşallah Oğuz Bey'in üzümleri harika olmuşlar... Ağız tadı ile afiyet olsun inşallah... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6754 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Üzgünüm oğuz abi senin bağa gireceğini nereden bilirdim. ![]() Oh beee ne bu yaaa gül, menekşe, sarduyya, betunya resimlerinden sıra gelip Oğuz abimin eserlerini seyretmeye doyamadım doğrusu Ellerine sağlık oğuz abi çok güzeller, her başarılı kadının arkasında daha başarılı bir erkek vardır sözünü doğruladınız ne kadar teşekkür etsek azdır, ben söylüyordum da inanmıyorlardı, aha işte ıspatı ![]() ![]() Şimdi ağzım sulandı desem yarın küfeyle geleceğine hiç şüphem yok, latife ediyorum oğuz abi güler abla bilirim cömertliğinizi benim ki sadece latife. Şimdi ben şu üzümün kaleminden istiyorum dersem ![]() Güler ablamın bu mesajdan sonra ne diyeceğini biliyorum onun için ben oğuz abimin kulağına usulca fısıldayayım o saklı gizli bir şeyler yapar. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6755 |
Ağaç Dostu
|
Gelincik daha ince ve daha kısa tüylü ve bacakları daha uzundur, sansardır sansar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6757 |
Moderatör
|
Sevgili lilium, bu ne erkek dayanışmasıdır anlamak mümkün değil. Her fırsatta Oğuz abim, Oğuz abim diyorsun, Oğuz abi'ni kimin vasıtası ile tanıdın ki? ![]() " Şimdi ben şu üzümün kaleminden istiyorum dersem " .... diyene kadar gel de çelikleri kendin al. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6758 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Güler ablacığım, güler ablacığım, güler ablacığım. ![]() Sizleri seviyorummmm. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6761 |
Moderatör
|
Bahçede bu sezon meyveler az ama olanları da tatlanmaya başladılar. Elmaların olmasına biraz daha vakit var, ayvalar artık reçel olabilecek kıvama geldiler. Hünnaplar oldu, her geçişimde 10-15 tane avucuma toplayıp yiyerek dolaşıyorum bahçede. Hünnap ağacına bu sene daha iri olan başka bir hünnaptan aşı yapmış ve bunun detaylarını da sizlerle paylaşmıştım. Tutan yeni dal üzerinde de meyveler oluştu, daha renkleri dönmedi ama ağacın eski meyveleri ile bayağı farklı türde, hem şekil olarak hem de büyüklük açısından. Ağaç üzerindeki meyve boyları iri birer erik kadardı, bu yenileri armut şeklinde ve boyları neredeyse iri bir cevizden de daha iri. Tadı nasıl olacak bir fikrim yok. Elmalar. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6765 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Sevgili Güler hanım....Herşeyiniz harika....Hünnaplarınıza bayıldım....Bende yetiştirmek istiyorum..Tabii diğerlerininde hakkını yememek lazım..Ellerinize sağlık..Sevdiklerinizle birlikte.....Sağlık ve sıhhat içinde bu güzellikler içinde doya doya yaşayın.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6766 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-08-2013
|
gerçekten çok güzel açmışlar ne kadar hoş renkleri var |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6768 |
Moderatör
|
Sebze bahçesinde yavaş yavaş temizliğe başladık. Bir kısım biberler söküldü, fasulyeler pek de istediğimiz gibi olmadı bu sene, onlar da söküldü. Salatalıklar da bitti. Şu an salçalık biberler ve acı biberler var, domatesler halâ veriyor ama onların da yaprakları bozulmaya meyveleri küçülmeye başladı. Pembe domatesler küçülmeye başladı diyorum ama bu sabah 4 tane daha kopardık, içlerinden en büyüğünü tarttığımda 1 kilo 50 gr. kadar geldi. Tabii daha önce aldığımız ürünlerde 1.300 kg. a göre küçük geliyor bize. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6769 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-10-2010
|
ablam maşallah maşallah bereketli olsun |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6770 |
Moderatör
|
Bugün keyifli bir gün geçirdik. Arkadaşımız Zafer İnandıklı ve eşi Nilgün Hanım, Erdek'e giderken bize de uğradılar. Beraberce yemek yedik, bol bol sohbet ettik. Bahçenin en renksiz zamanı bir de birkaç gün İstanbul'da olunca otlar yine almış başını gitmiş, ama konu, bahçeler, bitkiler, çiçekler olunca sohbet de bir başka oluyor. Sevgili zafer yine elini kolunu çiçeklerle doldurarak gelmiş, beni mahçup etti. Önce bahçeyi dolaştık, daha sonra bağdan üzüm toplandı. Mangal yakmaya karar vermiştik, Oğuz ve Zafer mangalın başına geçtiler ama biraz sonra Oğuz kaytarıp mangal işini Zafer'e yıktı. ![]() Zafer duman altı olurken, Nilgün balkondaki salıncaklarda keyfetti. ![]() Yemek sonrası güllü kameriyede çaylarımızı içtik, daha sonra da arkadaşlarımızı uğurladık. Bağda... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6774 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Allah güzel dostlukları bozmasın. çok severim zafer abi ve eşini. Senin yerin ayrıdır zaten güler abla sevgi ve saygılarımla . Eşinize selamlar. Güzel allahım ağzınızın tadını hiç bozmasın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6775 |
Moderatör
|
Hafif bir yağmurdan sonra bahçe teftişine çıktım. Otlar yine hızla uzamış ama yolmaya dermanım yok. İki, üç gün süren hafif kırıklık beni bayağı halsiz bıraktı. İş yapmak gözümde büyüyor... hayırlısı bakalım. Kış eriği olgunlaşmaya başladı, hemen bir avuç topladım yıkadım. Şu an tabağımda hem ısırıyorum hem de yazıyorum. Kütür kütür valla, lezzeti de çok güzel. Hele bu mevsimde böylesi zor bulunur.... dermişim. (Aranızda hamile varsa ve canı istediyse bir mesaj kâfidir) ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6776 |
Moderatör
|
İncir ağacı sanki yediveren. Topla topla bitmiyor, ama benim gözüm korktu şu sıralar yiyemiyorum. Fena halde barsaklarımı bozdum, perişan oldum, iş serum takdırmaya kadar gitti. O yüzden sadece ağaçtaki incirleri seyrediyorum. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6779 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Hamile falan değilim ama ne yalan söyliyeyim Güler hanım ağzım sulandı doğrusu, erikler çok güzel görünüyorlar, afiyet bal şeker olsun, bir iki yutkunduktan sonra yemiş kadar oldum, emeklerinizin karşılığı, hakkınızdır güzel günlerde tüketin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|