![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Moderatör
|
Sevgili feriha bu aralar gelirseniz üzümlere, elma, armut, domates, biberlere yetişmiş olursunuz. Hıyarlar bitti ama hünnaplar sırada. Biraz sonra da muşmulalar başlar. Mayıs ayı tercihiniz olursa güller sizi kucaklar. Ama bilin ki kapımız siz agaclar.net dostlarımıza daima açık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Güler ablacım incirler pek bir iştah açıcı görünüyor maşallah Tavuskuşu orkidesine bayıldım sundavilla mükemmel ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Tavus kuşu orkiden nefis görünüyor sevgili Güler, benimkinde daha tomurcuk belirtisi bile yok, geçen yıl oniki tane açmıştı. Ben bunun kokusuna bayıldım, bir de hosta çiçeğinin, yeni sezonda çoğaltmayı düşünüyorum. Ben senin bahçeni Haziran sonu gibi görmek isterim, bahçelerin en güzel hali o mevsimde oluyor, gerçi senin bahçen her dem öyle, Lir'in fotoğrafları anlatıyor. O muhteşem incirleri üzümleri tatmak için de Eylül sonu gelmek lazım, velhasıl ne zaman olursa olsun bahçene giren aç çıkmaz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Ben de bu yıl ilk defa ektim kokusuda çok güzel, çiçeğide bir harika ve bir çeşit Glayör gibi hergün yukarı doğru uzayan bir saptan çiçek açıyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Sadece onlardan mı? Agapanthus, minik karanfil, bordo yapraklı oxalis, pembe çiçekli gala ve atlas. Bunların hiçbiri bahçemde yoktu. Farkedip gönderme nezaketi, ancak Sevgili Güler Hanım gibi ince ruhlu insanlara yakışırdı. Hemen diktim. Hemde balkonumuzdan bakınca güzelliklerini kolayca görebileceğimiz, en öne.. Agapanthus ve pembe çiçekli zambağı, glayöllerin yan tarafına diktim. Gerçi orada birde sarı dahlia var ama onun yeri değişecek. Saksılar malum. Her yere taşınabiliyor. Oxalis' i şimdilik bir uzun saksıya, pembe çiçekli galayı önersi doğrultusunda saksıya, atlasıda daha büyükçe bir saksıya diktim. Sağolun, varolun. Dilerim, verdiğiniz her çiçek, size ve sevdiklerinize mislince, sağlık ve mutluluk olarak yansır. Selam ve sevgilerimle. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-09-2011
|
Sevgili Güler,harika bir bahçe yapmışsınız tüm çiçekleriniz çok güzel sardunyalarınızı çok sevdim bana da sardunya aşkı aşıladınız.Teşekkürler ederim size. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-08-2011
|
Güler hanım, bayıldım tavuskuşu orkidesine. Banane bende istiyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Geçen baharda Koçtaşta satılıyordu bol miktarda hem de yerli ürün ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 15-03-2011
|
Acidanthera Koçtaş'ta hala var. Tat Tohum markası ile. Hem de 2,90 TL gibi bir fiyata. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-08-2011
|
Teşekkürler Güler hanım ve bettyycim, kesinlikte temin edeceğim. Kokulu bitkilere hayran oluyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 26-08-2011
|
Merhaba ya ne söylemem gerek inanın bilemiyorum muhteşem doyamadım bahçenize.Ben yeni katıldım aranıza çok seviyorum doğayı ama acemiyim tabi, yeni başladım bu işlere lütfen banada yardımcı olusanız çok sevinirim ayrıca fazla tohumlarınızdan gönderirseniz inanın çok mutlu olurum.sizleri canı gönülden kutluyorum.tek kelimeyle cennet yaratmışsınız sevgiyle kalın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-09-2011
|
Çok başarılı, yapmak istediğim bahçe için güzel örnekler var. Paylaşım için teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Moderatör
|
Bu gün bahçeye sezonun ilk yağmuru düşmeye başladı. Dün TV. de haberlerde yağmur geliyor diye duyunca sabah bahçeden birkaç tane daha fotoğraf çekeyim dedim. Ama bu birkaç tanede kalmadı tabii. Sezon sonu diyerek çektim de çektim. Sizlerle de paylaşmak istiyorum. Güller bir açıp bir geçiyor ama halâ bahçeye güzellik katıyor. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili güler hanım,yine bahçeden renk renk görüntüler. Güller muhteşem mavişin beyazı ne güzel açmiş karpuzların alıcısı çıkmış bile dediğiniz gibi. Emeklerine sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
Güler abla, bir bahçe bu kadar uzun ömürlü olabilir... Maşallah, hem sizlere, hem bahçenize. Kış uykusunu hakketti valla. Benim Klamatislerin de bazıları hala açıyor. Son demin, son güzellikleri. Lisiantus lar ne durum da, tohum yaptımı acaba?... Sonbahar işleriniz de kolaylıklar diliyorum, selamlar ve sevgiler.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Moderatör
|
Bu ayva ağacını kesmemiz gerekiyor. Çok da güzel meyvesi vardı. Geçen sene hastalandı, ilaçladık. Bu sene daha da kötüleşti. Hem meyvesinden hem yaprağından, dalından da alarak ziraata götürdüm. Kurtuluşu yokmuş virus girmiş. Oğuz'a ben yokken kes dedim, çünkü ben ayvayı çok severim hele bu ağaç favorimdi. Hasta meyvenin durumu. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|