View Single Post
Eski 12-08-2011, 11:40   #5090
Güler
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Sevgili hanndan hiç üzülmeyin. Başlangıçta hepimiz böyle hatalar yapıyoruz, zamanla öğreniyorsunuz.
Hiç unutmam bir arkadaşımıza çok sevdiğini söylediği haseki küpelerinin tohumlarından göndermiştim. Bir müddet sonra " Güler Hanım, bana yolladığınız tohumları uzunca bir saksıya ektim ama hiç çıkmadılar" diye dert yandı, oysa aynı zamanda o tohumlardan ben de ekmiştim.
Nasıl olur benimkiler 3cm kadar oldular dedim. Hatta fotoğrafını gönderdiğimde " ayy onları ben yabani ot diye hep yoldum" dedi.

Sevgili OSMAN45, siz de mi?
Anladım, anladım... bu sezon meyve, sebze sezonu diye hep Oğuz'dan yanasınız, ama Mayıs ayı gelip de güller açtığında göreceğim ben sizleri.....güllü kameride çay may içmek yok sizlere.

Oğuz'un bahçesi hakikaten bu mevsimde favori, erkenden kalkıp hıyarları, biberleri, domatesleri topluyor. Üzerlerinde çiğ varken de serin serin çok da güzel gidiyor kahvaltıda.
Daha sonra hayran hayran üzümlerini seyrediyor, dönüşte bir avuç kızılcık getiriyor bana.
Bu sabah file altından bir badem koparmış, (biz bahçenin ilk ürününü ortadan böler paylaşırız, kardeş payı yaparız) bademi de ikiye ayırıp yedik, bir de güzel geldi ki sormayın.
Şimdi teftişi incirler üzerinde yapıyor. Hayırlısı Allahtan.....

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön