![]() |
|
![]() |
#5044 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Güler abla maşallah tam bir görsel şölen harika ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5046 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Muhteşem!! Sevgili Güler hanım, keyfine doyum olmuyordur eminim, lisilerin fotoğraflarından da bizler çok keyif aldık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5047 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Güler abla o manolya susan sanirim, aynisi bizde de var. Yilda iki kez cicekleniyor hatta bu yil bizdeki 3. kez ciceklendi az da olsa. Cok bol da yaprak cikariyor. Lisiler nefis gercekten tekrar tekrar bakiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5049 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Herşey çok güzel görünüyor ablacığım benim lillium ve zambaklarım açmadılar herhalde açmayacaklarda ama çıkmadık candan ümit kesilmezmiş ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5051 |
Ağaç Dostu
|
Çok sulamadım ama daha sap çıkarmadılar İzmir'in havasına alışıklar ya İstanbul çarptı onları galiba ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5052 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
keyiflerimizin kaçmaması için doğayı izliyoruz. Önemli olan tedbirleri almak. Sevgili Güler Ablam, Lisilerin kırmızısı muhteşemmiş. Ellerinize sağlık. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5053 | |
Moderatör
|
Alıntı:
Ama üzülme gel ben sana açmışlardan vereyim ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5054 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim ablacığım şimdilik açmalarını umuyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5057 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kendi kendine açıyor, kendisi yok oluyor. Ne sulama, na bakım, ne de hizmet. Bir bakıyorum bütün ihtişamıyla varlar, bik bakıyorum yok olmuşlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5059 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Zirattçıyı fakat, bir çiçek bile bilmiyoruz. Buğdayla koyun, gerisi oyun sözüne uymuşuz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5060 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Lisyantuslar mükemmel, cennet gibi sağlıkla tadını çıkarın sevgiler saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5061 |
Moderatör
|
Sevgili arkadaşlar, vakitsizlikten siteye zar zor da olsa girmeye gayret ediyorum. Girdiğimde de önce mesajlarınıza bakıyorum, sonra moderasyonda neler olmuş bir göz gezdirip çıkıyorum. Yazmaya vakit pek yok ama bu böyle uzun sürmez bir onbeş gün daha işler yoğun sonra inşallah doya doya aranızda olacağım. Bu akşam üstü rüzgâr biraz durunca bir iki fotoğraf çektim, saat hayli ileri olduğu için pek de güzel çıkmadı. Sardunyalarımdan birinin bir iki yaprağı sararmıştı, incelediğimde yaprak altı böceklerini farkettim ve hemen o yaprakları kopardım. Yarın ilaçlama yapacağım. Size de enteresan gelebilir diye fotoğrafladım. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5064 |
Moderatör
|
Aşırı sıcaklardan iyice bunalan güllerime gazete kâğıdından yaptığım külâhlar işe yaradı. Güller yavaş yavaş yeniden açmaya başlıyor. Bu kenarları kırmızı biyeli uçuk pembe-beyaz gülü çok seviyorum. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5067 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Maşallah.Tatlıyı yariz artık ![]() SEvgiler Selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5068 |
Ağaç Dostu
|
Oğuz abinin kabağı çok güzel,( mecazi anlamda değil) ![]() ![]() Hep üstüne ot koymasın, birazda altına ot koysun çürümeyi engeller. birde farelere çok dikkat etsin deliverirler. (biraz şom ağızlıyımdır neme lazım bir kontrol etsin.) Sulamalarını düzenli ve sadece köküne değil genel sulama yapsın, dallarından kök atmalar oluyor o köklerden de besin takviyesi aldıkları için o bölgeleride sulasın. Bir dilim kabağa bu kadar bilgi yeter. ![]() Haa bir de uç sürgünlerini alsın. İki dilim oldu. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5069 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili güler hanım,güller muhteşem oğuz abinin kabağıda tam tatlılık. Emeklerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|