![]() |
|
![]() |
#4085 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
manzaralar süper ![]() BAyramınız mübarek olsun.Sevgiyle ve bu güzelliklerle dolu yaşamlar bayramlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4086 |
Moderatör
|
Büyüklerimizin söylediği bir söz vardır; Hüdai nabit. Yani, hiç emek verilmeden kendi kendine yetişen (Allah tarafından ekilmiş gibi). Silivrideki yazlığın bahçesine senelerce evvel ektiğim mavi yaseminler ve cosmoslar da bu tabiri yalanlamıyor. Bahçemdeki çiçekler kendi kendilerine hem büyümüş hem de yayılmışlar. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4087 |
Moderatör
|
Bu sabah bahçeden biraz meyve topladık. Göz hakkı, komşu payı derler ya onun gibi. Çoluk çocuğa, eş dosta koli koli gönderdik. Etrafımızdaki komşuların da payı var değil mi? Onların da tepsileri hazırlandı.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4088 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Sevgili Güler Abla her şey harika ama en harikası da komşunun hakları ellerinize sağlık herkese selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4092 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-10-2009
|
güllere dadanan tırtıllardan nasıl kurtulurum bilen varmı acaba ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4094 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() (Meyve bittiyse, parfe de olur) ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4096 |
Moderatör
|
Adres aynı, yolu bilenler de biliyor zaten. Her zaman da yazıyorum " siz agaclar.net üyelerine bahçem her zaman hazır" diye. Arzu eden buyursun, sebze ve meyvelerden afiyetle yesin, toplasın. Bu sabah biraz dolaşayım dedim, son zamanlarda öyle çok ihmal ettim ki bahçeyi sormayın. Galiba Oğuz çok çalışıyor diye ona pasladım. O da sebze bahçesini söküp temizliğe başladı. Ben de salına salına dolaşıyorum. Bu sefer burada az kalacağım diye canım hiç çalışmak istemiyor. Güller bakım istiyor, çapa istiyor. Ama bende iş yok. Onlar yine de açıyorlar. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4104 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
O kadar canlılar ki sanki ekrandan fırlayıp kucağıma düşüverecekler. Emeklerinizi hiç boşa çıkarmamışlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4105 |
Moderatör
|
Sevgili Vildan Sönmez, teşekkür ederim ama öyle böyle değil tembelliğim. Ne gariptir ki yapmayınca da insan hiç yapmak istemiyor. Bahçede dolaşırken bir yığın ot gözüme çarpıyor ama onları hiç ellemiyorum sadece rüzgârdan devrilmiş bir saksı varsa onu düzeltiyor yine yoluma devam ediyorum. Halbuki evvelden aman şu otu da alayım, aman şunu da sökeyim derken bir iki saat ot yoluyordum. Şimdi otlar bana ben otlara bakıp geçiyorum. Ne komik. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4108 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Güler hanım, güller meyveler çok güzel, sizin gerçekten tembellik yapacağnızı düşünemiyorum o kadar hareketlisinizki en tembel hilinizle bile iş yaparsınız, bahçenizdeki her kare bana huzur veriyor izledikçe beni dinlendiriyor , ellerinize sağlık sevgiler saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|