![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2014
|
Yağmur gelmeden bir dolaşalım diyerek, dün bahçeye gittik. Yarım kalan bezelye ekimini tamamladık ve yer elması hasadı yaptık. 5-6 kök yer elması 10 kg.dan fazla mahsul verdi. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Dün bahçemizden bir miktar pırasa topladık. ![]() Yemeklik lahanalarımız henüz küçük olduğu için, resmini çekmekle yetindik. ![]() Brokolilerde de şimdilik bir icraat yok. ![]() Baklaların neşesi maşallah yerinde. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Bezelyelerimiz de çıkmışlar. ![]() Tohumluk bıraktığımız rezeneler soğuklardan epey hırpalanmış fakat pes etmemişler. İnşallah kışı sağ salim atlatırlar. ![]() Nergisler de bahara hazırlanıyor. ![]() Bunlar da kardelenler. ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Tohum paylaşımından gelecek kargo paketini beklerken, bahçemizden iki yeni fotoğraf paylaşmak istedim. Son hasat ettiğimiz lahana. Tohumunu gönderen sn. dongyul'a ve bütün paylaşımcılara teşekkür ediyoruz. ![]() Bahçemizdeki kardelenler. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2015
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çiçekler de çok sıkışık aslında, belki biliyorsunuzdur, her bir sap bir köke ait. Fırsat bulup ilgilenemedim. |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-02-2015
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu gün abim ile birlikte bahçeye gittik. Erik, dut, elma ve üzüm aşıları yaptı. Ben de her bir kökü 3-4 kardeş olan enginarları ayırarak yeni yerlerine diktim. ![]() Pırasalardan da son bir hasat yaptık. ![]() Sayın TCM'nin tabiri ile, Beyaz Rusya erkek bando takımı, çimenlerin üzerinde sere serpe dinleniyor. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-05-2017
|
Alıntı:
![]() GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |