![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2014
|
Tohum paylaşımından gelecek kargo paketini beklerken, bahçemizden iki yeni fotoğraf paylaşmak istedim. Son hasat ettiğimiz lahana. Tohumunu gönderen sn. dongyul'a ve bütün paylaşımcılara teşekkür ediyoruz. ![]() Bahçemizdeki kardelenler. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2015
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çiçekler de çok sıkışık aslında, belki biliyorsunuzdur, her bir sap bir köke ait. Fırsat bulup ilgilenemedim. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-02-2015
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu gün abim ile birlikte bahçeye gittik. Erik, dut, elma ve üzüm aşıları yaptı. Ben de her bir kökü 3-4 kardeş olan enginarları ayırarak yeni yerlerine diktim. ![]() Pırasalardan da son bir hasat yaptık. ![]() Sayın TCM'nin tabiri ile, Beyaz Rusya erkek bando takımı, çimenlerin üzerinde sere serpe dinleniyor. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-05-2017
|
Alıntı:
![]() GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Tohum çalışmaları
Bu sene ilk tohumlarımı 9 martta ektim. iri kadife çiçeği Musa Gündoğan Afrika Zambağı telato Pembe Katmerli Gelincik Zekoş kök rezene finocchio istcallst Frenk Soğanı Zekoş Frenk Üzümü Zekoş Horoz ibiği Aysel Yavuz kıvırcık marul Musa Gündoğan Sarımsak otu rana58 Tohumları ekmeden bir gün önce suya koydum. Saksıları içeride, kaloriferle ısıtılan bir mahalde bekletiyorum. Çimlenenleri balkona alıyorum. İlk çıkan kıvırcık marul oldu (5. gün). Ertesi gün kadife çiçeği, 2-3 gün sonra da gelincik, horoz ibiği, rezene çimlendiler. Diğerlerini de heyecanla bekliyorum. Görüntüsü hoşuma giden horoz ibiği fidecikleri. ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu gün bahçeden (26.03.2019)
Çileklerimiz çiçek açmaya başlamışlar, aralarındaki yabani otları temizlemeye başladım. ![]() Armut ağacımız tomurcuklanmış, çiçek açmaya hazırlanıyor. ![]() Elma galiba kışın bittiğine ikna olmamış, işi ağırdan alıyor. ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Devam
Bahçenin toprağı çalışılacak tavda olmayınca ben de saksılarla uğraştım. İki yıl önce tohum olarak saksıya ektiğim kum zambakları epey gelişmişler. Bu sene bahçeye aktarmayı düşünüyorum. ![]() Yemeklik lahanalarımızdan kalanlar tohuma kalkmış. ![]() Bahçemizin hemen kenarındaki güvemler çok güzel çiçeklenmişler. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|