![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Dutlubahçe, ben de şakayığın açması içim sizin kadar bekledim, bahçemin gölge olması nedeniyle çok gelişemediğini düşünmüştüm ama sizin bahçenizde gölgede değil sanırım. Bamya ağacı tohumu alıp çimlendirmeyi düşüyorum. Kolay çimleniyor mu? Mevsim olarak geç mi kaldım? |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2014
|
Alıntı:
Kayıtlarıma baktım ağaç bamyası tohumlarını, 18 martta bahçedeki bir saksıya ekmişim, nisanın sonunda çimlenmişler. Ben de ilk defa yetiştiriyorum, ekim vakti geçti mi bilmiyorum. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
27.05.2019
Bu gün bakla ve bezelye hasadı yaptık. Cuma günü bahçeyi çapalamak üzere köylü arkadaşla anlaştık. Güllerimiz ve hanımeli açmaya başlamıışlar. ![]() ![]() Birileri bezelyelere epey zarar vermiş. Kuş mu tarla faresi mi anlayamadık. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Önceki kış çelik olarak diktiğimiz avustralya dutundan bu sene tadacağız inşallah. ![]() Yine önceki kış Bolu dağından aldığım kuşburnu çelikleri çiçek açmış. ![]() Tohumluk bıraktığımız sarı havuç da çiçek açmaya hazırlanıyor. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Balkondaki fideler bahçeye geçmek için gün sayıyor. Mor alabaşlar. (kohlrabi) ![]() Yer kirazları. ![]() |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çapa işini hallettik, sıra geldi ekim - dikim işlerine. ![]() |