![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-02-2015
|
Hangi ilacı kullandınız? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2014
|
İlaç satan arkadaşın tavsiyesi ile Malathion kullandım. Sizi bulmuşken bir şey sormak istiyorum, yemeklik lahanaların alt yapraklarını almak, baş oluşumuna olumlu etki eder mi? |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-02-2015
|
Alıntı:
Bu ilaçları kullanırken dikkat edin derim belli süre tüketmeme gibi handikapları var sonuç olarak kullanmamızı öneririm sonra organik tırtıl için ilaçlar mevcut delfin wg ben çok memnunum lütfen deneyin. Evet baş yapımını engelliyor alt yaprakları alınca baş küçük baş kalıyor. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Yağmur gelmeden bir dolaşalım diyerek, dün bahçeye gittik. Yarım kalan bezelye ekimini tamamladık ve yer elması hasadı yaptık. 5-6 kök yer elması 10 kg.dan fazla mahsul verdi. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Dün bahçemizden bir miktar pırasa topladık. ![]() Yemeklik lahanalarımız henüz küçük olduğu için, resmini çekmekle yetindik. ![]() Brokolilerde de şimdilik bir icraat yok. ![]() Baklaların neşesi maşallah yerinde. ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Bezelyelerimiz de çıkmışlar. ![]() Tohumluk bıraktığımız rezeneler soğuklardan epey hırpalanmış fakat pes etmemişler. İnşallah kışı sağ salim atlatırlar. ![]() Nergisler de bahara hazırlanıyor. ![]() Bunlar da kardelenler. ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Tohum paylaşımından gelecek kargo paketini beklerken, bahçemizden iki yeni fotoğraf paylaşmak istedim. Son hasat ettiğimiz lahana. Tohumunu gönderen sn. dongyul'a ve bütün paylaşımcılara teşekkür ediyoruz. ![]() Bahçemizdeki kardelenler. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|