![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Sevgili aleydi beyazlara bürünmüşsünüz yine Mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır derler ama öyle değil, bir Nsan şakası desem o da değil ![]() Sizlerde kar olunca bizler de donuyoruz buralarda, şaka bir yana gerçekten bu kışın bu sene gideceği yok sanırım, havalar ısınamayınca bitkilerimi de büyütemiyorum. Böyle giderse fidelerimiz geç kalacak bu gidişle ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Alıntı:
Kış çok oldu artık ısınır hava deyip bütün tohumları ekmiştim . Hislerimi bile yanılttı .Sağlık olsun .yapabileceğimiz bir şey yok .Son soğuklar olur bu hafta umarım . Sevgiler |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
Alıntı:
sevgili aleydi, hepimizin hevesi kursağımızda kaldı. ne bahar, ne nisanmış soğuktan donuyoruz.siz masum kar manzarasını seyrederken, bizde kara bulutlar çöktü üzerimize nasıl esiyor rüzgar fırtına gibi.tazecik filizler minicik meyvecikler nasiplerini aldılar.biz yine tam gaz devam yılmak yok.soğukların açtığı arayı sıcak havalar kapatacaktır. belki biraz fazla emek harcamış oluruz.bizde zaten severek candan yürekten yapıyoruz.inşallah bu soğuklardan bitkilerini kayıpsız atlatırsın.sevgiler![]() ![]() . |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Alıntı:
Evet canım , senin bahçene bir şey olmasın ,çiçeklerin çok güzel açtı .Kayıpları da olmasında , özlem çok arttı . Güllerimin rengini ,çiçeklerimi özledim Çok uzun sürünce bıktırdı kış.15 Günlük hava durumlarına bakıyorum , önümüzdeki haftadan itibaren baya ısınacak gözüküyor .Umarım çok sıcak olmayan , bitkilerimizin mutlu olacağı .güzel bir yaz geçiririz hep birlikte . sevgilerDüzenleyen aleydi : 10-04-2015 saat 11:49 Neden: eksik |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|