View Single Post
Eski 06-04-2015, 16:11   #241
aleydi
Ağaç Dostu

aleydi's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi glcn06 Mesajı Göster
bime akşam iş çıkışı uğradım hiç birşey kalmamıştı malesef. sadece bir paket aslanağzı tohumu vardı onu aldım ama henüz ekmedim. bizim buralar hala çok soğuk.

bende küpe çiçeğini çok seviyorum küçükkken bizim evde de vardı salça tenekesinde. geçen sene büyükce bir saksı sarkan küpeli aldım. bence çok nazlı bir çiçek bir türlü yerini beğenmedi. hemen yaprakları sararıp dökülmeye başlıyor. evin ve bahçenin heryerini gezdi resmen
anladığım kadarı ile çok güneşi ve sıcağı sevmiyor. benimki az güneş alan kuzeye bakan bir yerde duruyor
Ben artık bahçeli evlerin olmadığı bölgelerdeki bimlere bakıyorum ,oralarda kalıyor bazen .

Evet bizde de çok soğuk . Karla karışık yağmur , ertesi gün kar fırtanası yazıyor . Nasıl bir Nisan anlamadım . Hava ısınsın çiçekler büyüsün dedikçe ,hava soğuk .Ne sümbüller açabildi , ne laleler .

Pazardan aldığım küpeliyi bahçeye koymuştum kırağı vurmuş . Öldü galiba . Köklerinden canlanır mı bilmiyorum . Zengarden den aldıklarımda çok minikler . Verandaya koydum onları . Akşam kalın naylonla kapatıyorum üstlerini . -3 dereceleri gösteriyor haftaya . Çok bıktırdı bu kış gerçekten .

Ben aldığım tohumları serptim . Çıkan çıksın diye . Çörekotu tohumu çoktu ,bugün bir tane daha aldım hatta . Çiçekleri çok güzel oluyor . Kaldıysa ondan almanı tavsiye ederim . sevgiler .

aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön