Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi
Aliexpressten aldım sayın Serdar1984 .Kargo ücretsiz. Son aldıklarımı ,kargo tutarınca almamışım . Belli bir miktarın üstüne çıkmam gerekiyormuş . Ona rağmen postayla gönderdiler . Biraz geç kaldı . Çok iyi indirimler oluyor . Pembe kadife çiçeği tohumu aldım . Onu daha önce görmemiştim . Henüz gelmedi merakla bekliyorum . Açık olarak aldığım tohumlardan memnun kalmadım . Poşetliler biraz daha iyi . Almak isterseniz aldığım göndericeleri paylaşabilirim sizinle .
Yinede Bimde son aldığım tohumlar hem miktar olarak çoktu , hem kalite olarak,hemde fiyat olarak çok iyiydi . Keşke daha çok alsaydım . Tek dezavantajı çeşit az .Dün bir kaç tane Bime gittim hiç kalmamış .
Arkadaşlarıma da bana da çok güzel sorular soruyorsunuz . Sizi takip ediyorum . Sayenizde benimde öğrendiklerim oldu . Sizin sayfanızı sabırsızla bekliyoruz . Saygılar .
|
sayın aleydi bende dün bim ve A101 den baya bir çiçek soganı aldım bir çok yerde tohum ve sogan kalmamış ama ben burda buldum hemde baya bir vardı şaşırdım

dedim kendi kendime burda demekki çiçek seven kimse yok

emek harcamak isteyen

valla sorularım çok fazla oluyor ama benim gibi bu işi gerçekten hakkını vererek ögrenmek isteyen arkadaşlar içinde soruyorum esasında bir topragı işlerken öncelikle topragın doğasına uygun minerallerin toplanması sonucunda dikecegimiz bitkinin gelişmesini sağlıyoruz buda her bitkiye göre değişen şart ve kuralları getiriyor

inşallah kendi sayfamıda bir an evvel oluşturup daha çok bilgilenmek istiyorum sizede teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için