Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi serdar1984
sayın aleydi yurt dışı sitesi bu alibaba felan var bunlardanmı sipariş verdiniz kargo bedelleri yüksek gelmiyordur umarım ? clematis konusunda çok haklılar tohumdan çıkmıyor bir umut hergün bakıyorum ama nafile bendekilerin durumu vahim 
|
Aliexpressten aldım sayın Serdar1984 .Kargo ücretsiz. Son aldıklarımı ,kargo tutarınca almamışım . Belli bir miktarın üstüne çıkmam gerekiyormuş . Ona rağmen postayla gönderdiler . Biraz geç kaldı . Çok iyi indirimler oluyor . Pembe kadife çiçeği tohumu aldım . Onu daha önce görmemiştim . Henüz gelmedi merakla bekliyorum . Açık olarak aldığım tohumlardan memnun kalmadım . Poşetliler biraz daha iyi . Almak isterseniz aldığım göndericeleri paylaşabilirim sizinle .
Yinede Bimde son aldığım tohumlar hem miktar olarak çoktu , hem kalite olarak,hemde fiyat olarak çok iyiydi . Keşke daha çok alsaydım . Tek dezavantajı çeşit az .Dün bir kaç tane Bime gittim hiç kalmamış .
Arkadaşlarıma da bana da çok güzel sorular soruyorsunuz . Sizi takip ediyorum . Sayenizde benimde öğrendiklerim oldu . Sizin sayfanızı sabırsızla bekliyoruz . Saygılar .