agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni15488Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 30-03-2015, 14:04   #11
Ağaç Dostu

Yagmur143's Avatar

Giriş Tarihi: 08-03-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi Mesajı Göster
Annemin hep küpelileri vardı . Bu bitki sevgisi genlerle alakalı galiba .Havalar güzel ,fideleri dışarı çıkarınca , pazardan aldığım küpeliyi de çıkardım dışarıya .Zengardende bitki olarak küpeli satışı yok . Fide olarak aldım. Umarım onlarda sorun yaşamam .Bugün kalanchoe ve erika , küpeli vb topraklarını değiştirmek istiyorum . Saksı değişimleri beni tedirgin ediyor .Umarım yeni yerlerini severler
O pişmanlığı hep yaşıyoruz . Bende verdiğim bazı şeyleri sonra çok aradığım olmuştur Küpeli dal çelik yoluyla kolay yetişiyor bildiğim kadarıyla . Tam bahar , kayınvalidenden alıp çelikleye bilirsin .Çiçekleri çok güzel sevilmiycek gibi değil .Teşekkür ederim sevgili Yağmur143 . Sevgiler ..
Çok haklısınız, bence de genlerle alakası var. Benimde annem çiçekleri çok sever, onun çiçekleriyle büyüdüm. sardunyalar, zambaklar, küpeliler... Renk renk... Hele o koca koca zakkum tenekeleri... Nasıl bakardı , kışın nerelere saklardı bilmem...
Ben saksı değişimi yaparken çiçeğin köklerindeki toprağı çok fazla ellemem. Yeni yerine alışabilmesi için 4-5 gün kadar da rüzgar almayan, direkt güneş görmeyen bir yerde bekletirim. Merak etmeyin sevgili aleydi, çiçekleriniz yeni yerine kolayca alışırlar...

Yagmur143 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:11.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025