Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi
Bugün soğanları ektik , bahçeyi biraz temizledik . Kışın hareketsiz kalmaya alışmışız hem açık hava , hemde hareket etmek baya yordu .
Bahçelerdeki katlı küpeliler çok hoşuma gidiyordu . Eskişehir deki seralarda hiç görmemiştim . Bugün pazarda klasik küpeli bulabildim . Bir tane aldım . Eve gelincede zengardendan katmerli olanlardan sipariş ettim  . Bu çiçeği çok yetiştirmek istiyorum . Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim .
Eklenti 543628
|
Sevgili aleydi, şimdi yoruluyorsunuz ama bu tatlı yorgunluğun karşılığını fazlasıyla alacaksınız.
Küpelilere gelince çok fazla bilgili değilim ama tecrübelerime dayanarak açık havayı daha çok sevdiklerini söyleyebilirim. Daha önceleri açık balkonda hiç sorun yaşamadığım küpelileri geçen yıl kapalı balkonda yapamadım. Yağmurlu havalar çok uzun sürüncede beyaz küçük sinek yaptılar. Bende diğer çiçeklerime geşmesin diye olduğu gibi kayınvalideme verdim. O da topraklarını değiştirip açık havada bakmaya başladı. Küpeli kısa sürede kendine geldi ve çiçek açmaya başladı. Bu arada bende pişman olmadım değil hani.. İşlerinizde kolaylıklar diliyorum, sevgiler...