View Single Post
Eski 04-04-2015, 21:55   #239
aleydi
Ağaç Dostu

aleydi's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi telato Mesajı Göster
Bende bim'e gidip inceledim, asya lalenin soğanları bunlarbim için isimini değiştirmiş, ismini Ev & Bahçe koymuş ve fiyatınıda düşürmüş.

Hollanda sitelerinede baktığım için bu soğanların bir tanesi hariç hepsini biliyorum, o daha önce görmediğim beyaz üzerine kırmızı çizgileri olan yıldız
çiçeğinden sizde almışsınız, renk düzeni bakımından ilginç geldi ve çok hoşuma gitti. Lütfen çiçekleriniz açtığında bu güzelliklerden mahrum bırakmayın bizleri
Bana da çok güzel ve farklı geldi beyaz kırmızı olan . 2 tane alacaktım ondan ,gerçekte fotoğraftaki gibi açar mı bilemedim. Soğanları çok uygun geldi bana da . Renkleri koyu olduğu için , sağlıklı mıdır diye emin olamadım .Mini yıldız çiçeklerim vardı . Onların soğanlarını sökmüştüm . Onlarda çok iyi görünmüyorlar . .Yine de yarın hepsini dikmeyi düşünüyorum

Geçen yıl çok fazla gladyör almıştım . Bir ara söktüm onları . Onlarca yavru yapmışlardı . Sonra o yavruları yeniden diktim . Asıl soğanları saksıya diktim . O yavruların akıbetini merak ediyorum . Nergislerle aynı yerdeler . Yavrular ölmeseler bile bu yıl çiçeklenmezler herhalde .

Açar durumda aldığım lalelerin , bir tanesi yeni açtı . Dün gece kar yağdı . Sizden gelenleri de fotoğraflayamadım . Diğerleriyle aynı durumdalar . Havanın biraz ısınmasını gerekiyor . Dört gözle çiçeklenmelerini bekliyorum . Sizin güzel çiçeklerinizle avunuyorum şimdilik .

aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön