Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi telato
Bende bim'e gidip inceledim, asya lalenin soğanları bunlar  bim için isimini değiştirmiş, ismini Ev & Bahçe koymuş ve fiyatınıda düşürmüş.
Hollanda sitelerinede baktığım için bu soğanların bir tanesi hariç hepsini biliyorum, o daha önce görmediğim beyaz üzerine kırmızı çizgileri olan yıldız
çiçeğinden sizde almışsınız, renk düzeni bakımından ilginç geldi ve çok hoşuma gitti. Lütfen çiçekleriniz açtığında bu güzelliklerden mahrum bırakmayın bizleri 
|
Bana da çok güzel ve farklı geldi beyaz kırmızı olan . 2 tane alacaktım ondan ,gerçekte fotoğraftaki gibi açar mı bilemedim. Soğanları çok uygun geldi bana da . Renkleri koyu olduğu için , sağlıklı mıdır diye emin olamadım .Mini yıldız çiçeklerim vardı . Onların soğanlarını sökmüştüm . Onlarda çok iyi görünmüyorlar . .Yine de yarın hepsini dikmeyi düşünüyorum
Geçen yıl çok fazla gladyör almıştım . Bir ara söktüm onları . Onlarca yavru yapmışlardı

. Sonra o yavruları yeniden diktim . Asıl soğanları saksıya diktim . O yavruların akıbetini merak ediyorum . Nergislerle aynı yerdeler . Yavrular ölmeseler bile bu yıl çiçeklenmezler herhalde .
Açar durumda aldığım lalelerin , bir tanesi yeni açtı . Dün gece kar yağdı

. Sizden gelenleri de fotoğraflayamadım . Diğerleriyle aynı durumdalar . Havanın biraz ısınmasını gerekiyor . Dört gözle çiçeklenmelerini bekliyorum

. Sizin güzel çiçeklerinizle avunuyorum şimdilik .