agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)




Beğeni Düzeni5035Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 25-02-2015, 17:00   #11
Ağaç Dostu
 
asmalıtepe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 29-04-2014
Şehir: Kahramanmaraş
Mesajlar: 773
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi Mesajı Göster
Sevgili Asmalıtepe ortam serinse o yüzden çimlenme geçikmiş olabilir .Köy domatesi lezzeti çok farklı oluyor. Benim geçen yıl ,pembe domatesle yan yana ekmiştim ,köy dometesini ( cahillik işte ).Ağaçlar nette okuyunca durumu sonra farkettim . Tozlaşmadan dolayı minik sert , daha az lezzetli başka bir türe dönüştü .Tohumu da hiç ayırmamıştım ,tamamen kaybetmiş oldum .Domatesleri daha ekmedim .Biberler çok sıcak bir ortamda 6 günden sonra çimlendiler . Umudunuzu kaybetmeyin , kolay gelsin .
Sevgili Aleydi oda ısısı 18 i düşmüyor. Ama tabi 20-22 ler sabit gerekliise haklısınız. Çimlenme gecikmiş sayılmaz da, çimlenmişlerin fideleşmesi çok gecikti. İki ay oldu neredeyse aynı durumdalar. Hala cotyledon sürecinde. Gidip gelip yaprak sayıyorum.

Köy domates tohumunun da ne durumunu, ne de cinsini falan bilmiyorum bir yıldan beri elimdeydi hadi ekeyim bari diyerek ektim küçük dikdörtgen saksıya. Hayırlısı artık. Asmalıtepe'de herşeyin yoluna gireceğini umuyorum. sevgiler.

asmalıtepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:57.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025