View Single Post
Eski 02-03-2015, 17:28   #437
asmalıtepe
Ağaç Dostu

asmalıtepe's Avatar

Giriş Tarihi: 29-04-2014
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48 Mesajı Göster
sevgili asmalıtepe, hayırlısıyla memleketine varmışsındır. ekilen tohumlar soğanlar zarar görmemiştir inşallah.şimdi asmalı tepeye çıkma zamanı balkondan kurtulmanın sevinci bir yana asmalıya kavuşmanın heyecanı bir başka güzeldir.Allah sağlık versin de asmalıdaki güzellikleri hep birlikte görelim.sevgilerimi selamlarımı gönderiyorum.
Sevgili Münevver48 evet dün çok güzel bir yolculuktan kar manzaralarını fotoğraflayarak memlekete vasıl olduk. Önce Asmalıtepe'ye uğrayarak; Arabaya zor zar yüklediğim güzel yüklerimizi indirdik asıl yerlerine.

Allah'a sığınırsan insana bütün zorlukları kolay aştırıyor çok şükür.

Arabadan indirince bir de baktım ki tohumların bir kısmı daha çimlenmişler. Soğanların da çoğu çoçıkarmış burnunu topraktan..Beni görmelydin sevinçten çılgına döndüm. Eşim şaşırdı ''nasıl sevindi kadın,, diyor.

Sevinmemmi kardeşim öyle güzeller ki.

Bir diğer sevinci de bugün gün sonunda hastanede aldığım sonuçlarla yaşadım.
Sabah erken gittim üç ayrı bölümde tetkik tahlil verdim,muayene oldum.

Dahiliye tam kan sonuçlarım çok güzel çıktı. Şu alerjik reaksiyonlarım virütik nedenlerdenmiş, K.B.B da yapılan ultrason muayenesi sonunda bir tek ilaç verdi. Eh şükrettim. İyi olacağım inşaalah.

İşte böyle ablacığım. Artık haftada iki kere asmalıya çıkıp uğraşmaya çalışırım inşaallah. Yağmurlardan fırsat buldukça.

Sevgiyle kal..

asmalıtepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön