agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni9086Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 01-06-2015, 15:15   #1
Ağaç Dostu

aleydi's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2013
Ortancaları güle güle büyüt sevgili Münevver48. Bende çok seviyorum. Çok güzel çiçekleri var. Muhteşem gülün açmış. Bu güle yakışır bir isim bulmak lazım. Ne söylesek güzelliğini, anlatmaya yetmez galiba.Harika bir görsel şölen. Zakkumlar ve yaseminler mis gibi kokuyordur. Emeğine sağlık arkadaşım. Sevgiler.

aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-06-2015, 18:47   #2
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Giriş Tarihi: 06-02-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi Mesajı Göster
Ortancaları güle güle büyüt sevgili Münevver48. Bende çok seviyorum. Çok güzel çiçekleri var. Muhteşem gülün açmış. Bu güle yakışır bir isim bulmak lazım. Ne söylesek güzelliğini, anlatmaya yetmez galiba.Harika bir görsel şölen. Zakkumlar ve yaseminler mis gibi kokuyordur. Emeğine sağlık arkadaşım. Sevgiler.

sevgili aleydi, teşekkür ederim. ortanca da daha yeniyim henüz bir fikir verecek durumda değilim. fakat yinede bir tane alıp o güzelliği yaşamanı öneririm. sizin soğuklara dayanır mı bilmem ama ben hep bizim kavurucu sıcaklardan korktuğum için almadım. bu sene havalar serin şimdilik hatta şuan yağmur çiseliyor. küpelide serin ve nemli havayı seviyor ortanca gibi, şimdi ortanca çiçeklerini açtıkça, güzelliklerine bir kez daha hayran oluyorum.sevgiler

münevver48 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-06-2015, 19:04   #3
Ağaç Dostu

aleydi's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48 Mesajı Göster

sevgili aleydi, teşekkür ederim. ortanca da daha yeniyim henüz bir fikir verecek durumda değilim. fakat yinede bir tane alıp o güzelliği yaşamanı öneririm. sizin soğuklara dayanır mı bilmem ama ben hep bizim kavurucu sıcaklardan korktuğum için almadım. bu sene havalar serin şimdilik hatta şuan yağmur çiseliyor. küpelide serin ve nemli havayı seviyor ortanca gibi, şimdi ortanca çiçeklerini açtıkça, güzelliklerine bir kez daha hayran oluyorum.sevgiler
Sevgili Münevver48 geçen yıl almıştım Bursa'dan ortanca. Kocaman çok güzeldi. Mavi rengini almıştım. Gelir gelmez soldu. Ertesi günde öldü. Hiç dayanamadı, nedenini bilmiyorum. Etrafta da hiç bir bahçede görmedim. İklim olarak hiç uygun değil galiba. Yoksa birileri mutlaka yetiştirirdi bu güzel çiçeği.Belki baya uğraşmak lazım. Yavaş yavaş dış ortama alıştırıp. Kışında çok iyi korumak. Bir kere daha denerim, güzel çiçeklerinin hatırına. Sevgiler

aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:23.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025