View Single Post
Eski 16-06-2015, 13:21   #590
münevver48
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Giriş Tarihi: 06-02-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hira Mesajı Göster
Ben bu bahçeye girmeyeli, sağı sola gezmeyeli ne kadar da zaman geçmiş! neler kaçırmışım neler.. Şimdi hepsini tek tek inceledim ablacım.. Sende gülcüymüşsün, bunu fark ettim. O koyu mor gülün, iç içe geçmiş çarkıfelek ve pervane yaseminin, renk renk hasekilerine bayıldım da bayıldım. MAŞALLAH.

sevgili hira,hoş geldin. bende bu hiracık benim bahçeye uğramaz oldu diyordum tabi onca güzel bahçe olunca hangisini gezeceğini şaşırıyor insan. neyse seni görmek beni çok mutlu etti canım teşekkür ederim. yorumun ve beğenilerin içi ellerin dert görmesin canım.doğru söylüyorsun bende biraz gülleri daha doğrusu çalı guruplarıyla ilgileniyordum. ama bu siteden sonra ilgi duymadığım bitki kalmadı. hepsini çok seviyorum. kaktüslerden sukulent türlerine, sucullara, sarmaşıklar aklıma ilk gelenler bunlar. nasıl bir tutku anlamıyorum gördüğümü istiyorum. şimdi de ortancaya başladım her hafta bir tane ortancanın saksısından tuttuğum gibi eve getiriyorum eşim soruyor daha var mı alacağın renk diye bende hııım diyorum laf aramızda bir tanesini daha gözden kestirdim. getirirse haftaya onuda almaya niyet ettim.bu hafta beyazı alındı çok güzel az sonra paylaşırım. sık sık olmasa da arada bir ziyaretini beklerim.sevgiler.

münevver48 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön