![]() |
|
![]() |
#571 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#572 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#573 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() yıldız yasemini de açmış. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#574 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Ortancaları güle güle büyüt sevgili Münevver48. Bende çok seviyorum. Çok güzel çiçekleri var. Muhteşem gülün açmış. Bu güle yakışır bir isim bulmak lazım ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#575 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2013
|
Sevgili münevver48, merak ettim bu bahçe kaç yılda bu hale geldi, yani biz şimdi başlasak kaç yıl sonra böyle harika bir bahçemiz olur... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#576 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#577 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#578 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=Yagmur143;1384915]Sevgili münevver48, merak ettim bu bahçe kaç yılda bu hale geldi, yani biz şimdi başlasak kaç yıl sonra böyle harika bir bahçemiz olur...[/QUOTE] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#579 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-06-2014
|
Gülünüzün açmamış hali buysa açmış halini merak ettim. Bu güzelliği tanımlayabilecek ugun bir kelime bulamıyorum. Buna olsa olsa şiir yazılır gibi geldi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#580 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
sevgili uyap, düşünceleriniz ve beğeniniz için teşekkür ederim. keşke şiir yazacak yeteneğim olsa. okumasını dinlemesini severim. varsa yeteneğiniz, döktürün derim ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#581 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() Zaten bahçe yapmaya karar vermiştik ama bir türlü gerçekleştiremedik. Bu sene de bahçeyi kayınvalideme kaptırdık. Azıcık bir şeyler ekeceğim derken bahçenin heryerini sebzeyle doldurdu. Eh bunada şükür, bizde bahçeden taze taze koparır yeriz artık ![]() Kıyıda köşede bazı çiçeklerimiz var ama düzenli değil. Bir de iklim şartları var, her çiçeği yetiştiremiyoruz. Mesela yasemin ve selluka yetiştirmeyi çok istiyorum ama kışın donar diye niyetine bile girmiyorum. Bir de yetişen bitkileri çok kolay kesebilen bir kayınpederim var ![]() ![]() Neyse bir gün bizde bahçeyi ele geçiririz artık, olmadı ılıman iklimli bir yere taşınırız...(emeklilik hayalleri) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#582 |
Ağaç Dostu
|
Zaten bahçe yapmaya karar vermiştik ama bir türlü gerçekleştiremedik. Bu sene de bahçeyi kayınvalideme kaptırdık. Azıcık bir şeyler ekeceğim derken bahçenin heryerini sebzeyle doldurdu. Eh bunada şükür, bizde bahçeden taze taze koparır yeriz artık ![]() Kıyıda köşede bazı çiçeklerimiz var ama düzenli değil. Bir de iklim şartları var, her çiçeği yetiştiremiyoruz. Mesela yasemin ve selluka yetiştirmeyi çok istiyorum ama kışın donar diye niyetine bile girmiyorum. Bir de yetişen bitkileri çok kolay kesebilen bir kayınpederim var ![]() ![]() Neyse bir gün bizde bahçeyi ele geçiririz artık, olmadı ılıman iklimli bir yere taşınırız...(emeklilik hayalleri)[/QUOTE] sevgili yağmur,en zoru başarmışsınız. önemli olan karar vermektir.bahçemde 5 tür yasemin bulunmakta. eksileri gördü sorun olmadı. ama selluka çok hassas onu balkonda yetiştirebilirsin.kışları içeri almak şartıyla yoksa hemen yok oluyor. bu sene benimki bahçede soğuğa karşı siper almış durumda geçirdi çok şükür şimdi atağa geçti. bende yere dikmeye korkuyorum hala toprak saksıda yaşamakta. kayınpederin için keşke bizi anlayabilseler. toprakla oynayıp bir şeyler yetiştirdiklerimizi görseler. çevrelerinde öyle aylak aylak gezen gençler var ki hiç bir şey üretmeyen zamanını boşa harcayan, oysa fırsat bulduğunda kendisini bitkilerle vakit geçiren bir gelini var. size bu konuda destek verse hep birlikte güzel vakit geçirseniz belki sizde mutlu olursunuz. vermezse de üzülmeyin. kıyıdan köşeden başlayın bir süre sonra belki pes eder bahçe size kalır. inşallah emekli olunca da o bahçede sefa sürersiniz. her şey gönlünden geçtiği gibi olsun sevgili yağmur. Düzenleyen münevver48 : 05-06-2015 saat 09:47 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#583 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili münevver48 , buralarda yasemin yetiştireni hiç görmedim. Madem eksilere dayanıyor, birinden başlamak lazım...Adını taşıdığım çiçeği yetiştirmek bana büyük mutluluk verir ![]() Kayınpederim aslında bahçe işlerini seven biridir. Evimize 5 km uzaklıkta bir meyve bahçemiz var. İşinden arda kalan zamanlarını hep orda geçirir. Ama evimizin bahçesindeki ağaçlara, çiçeklere çok kolay kıyabiliyor. Sanırım çiçekler meyve- sebze vermediği için gereksiz geliyor... Belkide, nasıl olsa uzak bahçede bu ağaçlardan var diye düşünüyordur... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#584 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşım nerelerdesin. Merak ettik seni. Sağlığın yerindedir umarım. Nerede o güzel bahçe fotoğrafların ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#585 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
Ben bu bahçeye girmeyeli, sağı sola gezmeyeli ne kadar da zaman geçmiş! neler kaçırmışım neler.. Şimdi hepsini tek tek inceledim ablacım.. Sende gülcüymüşsün, bunu fark ettim. O koyu mor gülün, iç içe geçmiş çarkıfelek ve pervane yaseminin, renk renk hasekilerine bayıldım da bayıldım. MAŞALLAH. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#586 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2014
|
Hu huuuuuu nerdesin, meraktayiz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#587 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Evet yaa nerede kaldın arkadaşım ya çok merak ettik. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#588 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2014
|
Arkadaşımız iyi, sadece internetinde bir sorun varmış arkadaşlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#589 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#590 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#591 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
Aslında hiç bahçeleri gezmiyorum desem yeridir ablacım, Fotoğrafları göremez oldum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#592 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#593 |
Ağaç Dostu
|
şükürler olsun bahçemde tek açan beyaz zambak, ![]() petunyalarım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#594 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#595 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Sevgili münevver48, O beyazlı somonlu güllerine bayıldım. Şunun şurasında komşu sayılırız. Uzatıversen ya bir çelik ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#596 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#597 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Sevgili münevver seni buralarda göremeyince merak ettik, şükür görüştürene. Bahçen iyice coşmuş güller ne güzel açmışlar öyle maşallah, benim asıl merak ettiğim 593. mesajın ilk fotoğraftaki beyaz zambağın arka plandaki beyazlar nedir, sanki değişik bir çiçekmiş gibi geldi bana, hepsi de çok güzeller, bu arada yeni almış olduğun beyaz ortanca da çok güzelmiş doya doya keyfini çıkartman dileğimle sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#598 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() sevgili akçabardak, sormuş olduğun çiçek hazeran çiçeği beyaz renkli olan, hazeranlar bahçede kır çiçeği gibi güzel bir görsellik yaratıyor. ben de onların her yerde çıkmalarına izin veriyorum. sevgiler ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#599 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#600 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2014
|
Sevgili Münevver Ortancalar Güller şakımışlar darısı bizimkilere.. Beyaz Ortancaların yanına biraz da pastel ranklerden alın inşallah çok güzel olacaklar.. Güller zaten müstesna senin güllerin doğallığını seviyorum. Sağlıklı günlerde bak ve kokla inşallah... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|