agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni9086Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 01-06-2015, 13:35   #571
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Giriş Tarihi: 06-02-2013
yılda bir defa tam bu zamanlarda çıldıran gülüm. daha tam açmadan sizlerle de paylaşmak istedim.

Name:  Fotoğraf2805.jpg
Views: 525
Size:  77.9 KB

Name:  Fotoğraf2811.jpg
Views: 506
Size:  75.0 KB

Name:  Fotoğraf2819.jpg
Views: 510
Size:  79.7 KB

Name:  Fotoğraf2818.jpg
Views: 522
Size:  77.1 KB

münevver48 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 01-06-2015, 13:42   #572
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

zakkumlar da açmaya başladı. yaz gülü bunlar yaz
Name:  Fotoğraf2806.jpg
Views: 533
Size:  74.9 KB

Name:  Fotoğraf2814.jpg
Views: 468
Size:  77.4 KB

Name:  Fotoğraf2816.jpg
Views: 507
Size:  76.7 KB

Name:  Fotoğraf2810.jpg
Views: 516
Size:  75.4 KB

Name:  Fotoğraf2815.jpg
Views: 508
Size:  78.5 KB

Eski 01-06-2015, 13:49   #573
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

ful yasemini de açtı. garajdaki sarmaşıkların hepsi açmış durumdalar.
Name:  Fotoğraf2817.jpg
Views: 494
Size:  69.7 KB

yıldız yasemini de açmış.
Name:  Fotoğraf2812.jpg
Views: 501
Size:  78.2 KB
ve eli kolu her yere ulaşan pasifloran şimdide yıldız yasemini kucaklamış

Name:  Fotoğraf2813.jpg
Views: 540
Size:  79.2 KB

Eski 01-06-2015, 15:15   #574
Ağaç Dostu

aleydi's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2013
Ortancaları güle güle büyüt sevgili Münevver48. Bende çok seviyorum. Çok güzel çiçekleri var. Muhteşem gülün açmış. Bu güle yakışır bir isim bulmak lazım. Ne söylesek güzelliğini, anlatmaya yetmez galiba.Harika bir görsel şölen. Zakkumlar ve yaseminler mis gibi kokuyordur. Emeğine sağlık arkadaşım. Sevgiler.

aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-06-2015, 12:04   #575
Ağaç Dostu

Yagmur143's Avatar

Giriş Tarihi: 08-03-2013
Sevgili münevver48, merak ettim bu bahçe kaç yılda bu hale geldi, yani biz şimdi başlasak kaç yıl sonra böyle harika bir bahçemiz olur...

Yagmur143 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-06-2015, 18:47   #576
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi Mesajı Göster
Ortancaları güle güle büyüt sevgili Münevver48. Bende çok seviyorum. Çok güzel çiçekleri var. Muhteşem gülün açmış. Bu güle yakışır bir isim bulmak lazım. Ne söylesek güzelliğini, anlatmaya yetmez galiba.Harika bir görsel şölen. Zakkumlar ve yaseminler mis gibi kokuyordur. Emeğine sağlık arkadaşım. Sevgiler.

sevgili aleydi, teşekkür ederim. ortanca da daha yeniyim henüz bir fikir verecek durumda değilim. fakat yinede bir tane alıp o güzelliği yaşamanı öneririm. sizin soğuklara dayanır mı bilmem ama ben hep bizim kavurucu sıcaklardan korktuğum için almadım. bu sene havalar serin şimdilik hatta şuan yağmur çiseliyor. küpelide serin ve nemli havayı seviyor ortanca gibi, şimdi ortanca çiçeklerini açtıkça, güzelliklerine bir kez daha hayran oluyorum.sevgiler

Eski 04-06-2015, 19:04   #577
Ağaç Dostu

aleydi's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48 Mesajı Göster

sevgili aleydi, teşekkür ederim. ortanca da daha yeniyim henüz bir fikir verecek durumda değilim. fakat yinede bir tane alıp o güzelliği yaşamanı öneririm. sizin soğuklara dayanır mı bilmem ama ben hep bizim kavurucu sıcaklardan korktuğum için almadım. bu sene havalar serin şimdilik hatta şuan yağmur çiseliyor. küpelide serin ve nemli havayı seviyor ortanca gibi, şimdi ortanca çiçeklerini açtıkça, güzelliklerine bir kez daha hayran oluyorum.sevgiler
Sevgili Münevver48 geçen yıl almıştım Bursa'dan ortanca. Kocaman çok güzeldi. Mavi rengini almıştım. Gelir gelmez soldu. Ertesi günde öldü. Hiç dayanamadı, nedenini bilmiyorum. Etrafta da hiç bir bahçede görmedim. İklim olarak hiç uygun değil galiba. Yoksa birileri mutlaka yetiştirirdi bu güzel çiçeği.Belki baya uğraşmak lazım. Yavaş yavaş dış ortama alıştırıp. Kışında çok iyi korumak. Bir kere daha denerim, güzel çiçeklerinin hatırına. Sevgiler

Eski 04-06-2015, 19:11   #578
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

[QUOTE=Yagmur143;1384915]Sevgili münevver48, merak ettim bu bahçe kaç yılda bu hale geldi, yani biz şimdi başlasak kaç yıl sonra böyle harika bir bahçemiz olur...[/QUOTE]

sevgili yağmur143, ben bu soruyu bahçe yapılmaya karar verilmiş diye düşünüyorum ve çok sevindim. bizim bahçemizi yapalı 8 yıl oldu. hiç uzun bir zaman gibi gelmesin.daha dün gibi hissediyorum. hele çiçekler için 2_3 yılda güzelliklerini gösteriyorlar. ağaçların büyümesi biraz zaman alıyor olsa da onlarda ufaktan meyvelerini vermeye başlıyor. buna en çok evdeki çocuklar sevinecektir daha fazla beklemeni zaman kaybı olarak görüyorum. bunu bahçe yaptığın an anlayacaksın. sana şimdiden kolay gelsin sevgiler.

Eski 04-06-2015, 20:26   #579
Ağaç Dostu

uyap's Avatar

Giriş Tarihi: 30-06-2014
Gülünüzün açmamış hali buysa açmış halini merak ettim. Bu güzelliği tanımlayabilecek ugun bir kelime bulamıyorum. Buna olsa olsa şiir yazılır gibi geldi.

uyap Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-06-2015, 21:41   #580
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi uyap Mesajı Göster
Gülünüzün açmamış hali buysa açmış halini merak ettim. Bu güzelliği tanımlayabilecek ugun bir kelime bulamıyorum. Buna olsa olsa şiir yazılır gibi geldi.

sevgili uyap, düşünceleriniz ve beğeniniz için teşekkür ederim. keşke şiir yazacak yeteneğim olsa. okumasını dinlemesini severim. varsa yeteneğiniz, döktürün derim. yoksa da canınız sağ olsun düşünmeniz bile beni mutlu etti. bu gül çocukluğumun eski güllerinden. açması havalardan dolayı biraz gecikti.yoksa yaprakları görünmüyor çiçekten. bu sene o coşkusu yok yağmurlar etkiliyor. bu gül bana anneler gününü hatırlatıyor. çocukken diğer arkadaşlarımla beraber hepimiz annelerimize bu gülden toplar hediye ederdik. şimdi ki gibi parayla hediye satın almazdık.rengi de insanın ruhunu okşuyor anne şefkati gibi bilmem siz ne desiniz bu güle anne gülü diyelim misevgiler.

Eski 05-06-2015, 08:03   #581
Ağaç Dostu

Yagmur143's Avatar

sevgili yağmur143, ben bu soruyu bahçe yapılmaya karar verilmiş diye düşünüyorum ve çok sevindim. bizim bahçemizi yapalı 8 yıl oldu. hiç uzun bir zaman gibi gelmesin.daha dün gibi hissediyorum. hele çiçekler için 2_3 yılda güzelliklerini gösteriyorlar. ağaçların büyümesi biraz zaman alıyor olsa da onlarda ufaktan meyvelerini vermeye başlıyor. buna en çok evdeki çocuklar sevinecektir daha fazla beklemeni zaman kaybı olarak görüyorum. bunu bahçe yaptığın an anlayacaksın. sana şimdiden kolay gelsin sevgiler [/QUOTE]

Zaten bahçe yapmaya karar vermiştik ama bir türlü gerçekleştiremedik. Bu sene de bahçeyi kayınvalideme kaptırdık. Azıcık bir şeyler ekeceğim derken bahçenin heryerini sebzeyle doldurdu. Eh bunada şükür, bizde bahçeden taze taze koparır yeriz artık
Kıyıda köşede bazı çiçeklerimiz var ama düzenli değil. Bir de iklim şartları var, her çiçeği yetiştiremiyoruz. Mesela yasemin ve selluka yetiştirmeyi çok istiyorum ama kışın donar diye niyetine bile girmiyorum. Bir de yetişen bitkileri çok kolay kesebilen bir kayınpederim var Açık balkonumu saran kocaman yetişmiş, acem borusu sarmaşığım ve çekirdeksiz üzümüm vardı. Evimizi tadilat yaptırdığımız sırada ikisini de kökünden kesivermiş
Neyse bir gün bizde bahçeyi ele geçiririz artık, olmadı ılıman iklimli bir yere taşınırız...(emeklilik hayalleri)

Eski 05-06-2015, 08:40   #582
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Zaten bahçe yapmaya karar vermiştik ama bir türlü gerçekleştiremedik. Bu sene de bahçeyi kayınvalideme kaptırdık. Azıcık bir şeyler ekeceğim derken bahçenin heryerini sebzeyle doldurdu. Eh bunada şükür, bizde bahçeden taze taze koparır yeriz artık
Kıyıda köşede bazı çiçeklerimiz var ama düzenli değil. Bir de iklim şartları var, her çiçeği yetiştiremiyoruz. Mesela yasemin ve selluka yetiştirmeyi çok istiyorum ama kışın donar diye niyetine bile girmiyorum. Bir de yetişen bitkileri çok kolay kesebilen bir kayınpederim var Açık balkonumu saran kocaman yetişmiş, acem borusu sarmaşığım ve çekirdeksiz üzümüm vardı. Evimizi tadilat yaptırdığımız sırada ikisini de kökünden kesivermiş
Neyse bir gün bizde bahçeyi ele geçiririz artık, olmadı ılıman iklimli bir yere taşınırız...(emeklilik hayalleri)[/QUOTE]

sevgili yağmur,en zoru başarmışsınız. önemli olan karar vermektir.bahçemde 5 tür yasemin bulunmakta. eksileri gördü sorun olmadı. ama selluka çok hassas onu balkonda yetiştirebilirsin.kışları içeri almak şartıyla yoksa hemen yok oluyor. bu sene benimki bahçede soğuğa karşı siper almış durumda geçirdi çok şükür şimdi atağa geçti. bende yere dikmeye korkuyorum hala toprak saksıda yaşamakta.

kayınpederin için keşke bizi anlayabilseler. toprakla oynayıp bir şeyler yetiştirdiklerimizi görseler. çevrelerinde öyle aylak aylak gezen gençler var ki hiç bir şey üretmeyen zamanını boşa harcayan, oysa fırsat bulduğunda kendisini bitkilerle vakit geçiren bir gelini var. size bu konuda destek verse hep birlikte güzel vakit geçirseniz belki sizde mutlu olursunuz. vermezse de üzülmeyin. kıyıdan köşeden başlayın bir süre sonra belki pes eder bahçe size kalır. inşallah emekli olunca da o bahçede sefa sürersiniz. her şey gönlünden geçtiği gibi olsun sevgili yağmur.

Düzenleyen münevver48 : 05-06-2015 saat 09:47
Eski 05-06-2015, 14:22   #583
Ağaç Dostu

Yagmur143's Avatar

Sevgili münevver48 , buralarda yasemin yetiştireni hiç görmedim. Madem eksilere dayanıyor, birinden başlamak lazım...Adını taşıdığım çiçeği yetiştirmek bana büyük mutluluk verir
Kayınpederim aslında bahçe işlerini seven biridir. Evimize 5 km uzaklıkta bir meyve bahçemiz var. İşinden arda kalan zamanlarını hep orda geçirir. Ama evimizin bahçesindeki ağaçlara, çiçeklere çok kolay kıyabiliyor. Sanırım çiçekler meyve- sebze vermediği için gereksiz geliyor... Belkide, nasıl olsa uzak bahçede bu ağaçlardan var diye düşünüyordur...

Eski 11-06-2015, 13:28   #584
Ağaç Dostu

aleydi's Avatar

Arkadaşım nerelerdesin. Merak ettik seni. Sağlığın yerindedir umarım. Nerede o güzel bahçe fotoğrafların

Eski 14-06-2015, 14:52   #585
Ağaç Dostu

hira's Avatar

Giriş Tarihi: 04-06-2012
Ben bu bahçeye girmeyeli, sağı sola gezmeyeli ne kadar da zaman geçmiş! neler kaçırmışım neler.. Şimdi hepsini tek tek inceledim ablacım.. Sende gülcüymüşsün, bunu fark ettim. O koyu mor gülün, iç içe geçmiş çarkıfelek ve pervane yaseminin, renk renk hasekilerine bayıldım da bayıldım. MAŞALLAH.

hira Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-06-2015, 16:28   #586
Ağaç Dostu

samur's Avatar

Giriş Tarihi: 22-11-2014
Hu huuuuuu nerdesin, meraktayiz

samur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-06-2015, 20:23   #587
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Evet yaa nerede kaldın arkadaşım ya çok merak ettik.

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-06-2015, 21:40   #588
Ağaç Dostu

asmalıtepe's Avatar

Giriş Tarihi: 29-04-2014
Arkadaşımız iyi, sadece internetinde bir sorun varmış arkadaşlar.

asmalıtepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 16-06-2015, 12:57   #589
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

sevgili aleydi, sevgili samur, sevgili akçabardak, hepinizi merak ettirdiğim için özür dilerim. sağlığım iyi sadece sevgili asmalıtepe, ablamın dediği gibi internet de küçük sorun vardı şükür giderildi. tekrar sizlerle ve ağaçlar net.le birlikte olduğum için sevinçliyim. ayrıca sevgili asmalıtepe teşekkür ederim. benim adıma cevap yazdığın için.hepinize sevgilerimi gönderiyorum.

Eski 16-06-2015, 13:21   #590
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hira Mesajı Göster
Ben bu bahçeye girmeyeli, sağı sola gezmeyeli ne kadar da zaman geçmiş! neler kaçırmışım neler.. Şimdi hepsini tek tek inceledim ablacım.. Sende gülcüymüşsün, bunu fark ettim. O koyu mor gülün, iç içe geçmiş çarkıfelek ve pervane yaseminin, renk renk hasekilerine bayıldım da bayıldım. MAŞALLAH.

sevgili hira,hoş geldin. bende bu hiracık benim bahçeye uğramaz oldu diyordum tabi onca güzel bahçe olunca hangisini gezeceğini şaşırıyor insan. neyse seni görmek beni çok mutlu etti canım teşekkür ederim. yorumun ve beğenilerin içi ellerin dert görmesin canım.doğru söylüyorsun bende biraz gülleri daha doğrusu çalı guruplarıyla ilgileniyordum. ama bu siteden sonra ilgi duymadığım bitki kalmadı. hepsini çok seviyorum. kaktüslerden sukulent türlerine, sucullara, sarmaşıklar aklıma ilk gelenler bunlar. nasıl bir tutku anlamıyorum gördüğümü istiyorum. şimdi de ortancaya başladım her hafta bir tane ortancanın saksısından tuttuğum gibi eve getiriyorum eşim soruyor daha var mı alacağın renk diye bende hııım diyorum laf aramızda bir tanesini daha gözden kestirdim. getirirse haftaya onuda almaya niyet ettim.bu hafta beyazı alındı çok güzel az sonra paylaşırım. sık sık olmasa da arada bir ziyaretini beklerim.sevgiler.

Eski 16-06-2015, 13:39   #591
Ağaç Dostu

hira's Avatar

Giriş Tarihi: 04-06-2012
Aslında hiç bahçeleri gezmiyorum desem yeridir ablacım, Fotoğrafları göremez oldum Telefona yazılım yüklendi ve herşey karmakarışık oldu. Sadece yazılanları görüyorum, sayfaların başlarında eklenen 3-4 fotoğraf sonrasını açmıyor bu uyuz telefon Bende 3 yıldır benimle olan ortancamın çiçeklerini bu yaz göreceğim inşallah. 1. Yıl tomurcuk vermedi, 2. Yıl tam tomurcuktayken saksı tepe aşağı inince kırıldı Bu sene sağlamız çok şükür. Saksısını da büyüttüm ve hiç vermediğim kadar besin verdim derken tomurcuklar renklenmeye başladı.. Açık pembe benim ortancam sanırım Can bedenden çıkmadıkça ve akıl sağlığım yerinde oldukça (birgün kafayı cozutursam şifremi falan unutur giremem ) hep buralarda olacağım. Bugün görmesem yarın görürüm bahçeni. Sen ekle fotoğrafları

hira Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 16-06-2015, 14:50   #592
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

pazardan alınan beyaz ortanca tek tek alıyorum eşimin sabrını taşırmamak için. bunu 10 tl ye aldık. gelince ne dersiniz niye diğer renklerden de almadın onlarda çok güzeldi hem de fiyatları da uygun demesin mi? bende onları da haftaya alırız diye almadım dedim. kendi ağzıyla bana pirim veriyor. haftaya yine pazar yolu göründü. inşallah çiçekçi gelirde alabilirim ortancamı

Name:  Fotoğraf2907.jpg
Views: 291
Size:  73.4 KB

Name:  Fotoğraf2908.jpg
Views: 293
Size:  73.7 KB

Name:  Fotoğraf2909.jpg
Views: 302
Size:  73.4 KB

Name:  Fotoğraf2910.jpg
Views: 291
Size:  72.6 KB

Eski 16-06-2015, 14:56   #593
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

şükürler olsun bahçemde tek açan beyaz zambak,

Name:  Fotoğraf2894.jpg
Views: 318
Size:  77.8 KB

petunyalarım
Name:  Fotoğraf2895.jpg
Views: 292
Size:  77.3 KB

Name:  Fotoğraf2896.jpg
Views: 298
Size:  78.8 KB

Name:  Fotoğraf2897.jpg
Views: 337
Size:  78.1 KB

Name:  Fotoğraf2838.jpg
Views: 284
Size:  74.8 KB

Eski 16-06-2015, 15:01   #594
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

güller

Name:  Fotoğraf2917.jpg
Views: 303
Size:  74.8 KB

Name:  Fotoğraf2891.jpg
Views: 317
Size:  77.5 KB

Name:  Fotoğraf2893.jpg
Views: 307
Size:  76.6 KB

Name:  Fotoğraf2892.jpg
Views: 308
Size:  76.9 KB

Name:  Fotoğraf2885.jpg
Views: 284
Size:  76.8 KB

Eski 16-06-2015, 15:50   #595
Ağaç Dostu

Milla's Avatar

Giriş Tarihi: 09-12-2013
Sevgili münevver48,
O beyazlı somonlu güllerine bayıldım. Şunun şurasında komşu sayılırız. Uzatıversen ya bir çelik

Milla Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 16-06-2015, 16:45   #596
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Milla Mesajı Göster
Sevgili münevver48,
O beyazlı somonlu güllerine bayıldım. Şunun şurasında komşu sayılırız. Uzatıversen ya bir çelik

sevgili milla, benim uzatmama gerek var mı?ne olacak komşu olduğumuza göre sen uzatıver elini, hem daha iyi tutar derler duymadın mı? ben ne yalan söyleyeyim arada bir yapıyorum. tuttuktan sonra söylüyorum ama

Milla, uyap ve samur beğendi.
Eski 16-06-2015, 17:53   #597
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Sevgili münevver seni buralarda göremeyince merak ettik, şükür görüştürene.
Bahçen iyice coşmuş güller ne güzel açmışlar öyle maşallah, benim asıl merak ettiğim 593. mesajın ilk fotoğraftaki beyaz zambağın arka plandaki beyazlar nedir, sanki değişik bir çiçekmiş gibi geldi bana, hepsi de çok güzeller,
bu arada yeni almış olduğun beyaz ortanca da çok güzelmiş doya doya keyfini çıkartman dileğimle sevgiler.

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 16-06-2015, 18:34   #598
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak Mesajı Göster
Sevgili münevver seni buralarda göremeyince merak ettik, şükür görüştürene.
Bahçen iyice coşmuş güller ne güzel açmışlar öyle maşallah, benim asıl merak ettiğim 593. mesajın ilk fotoğraftaki beyaz zambağın arka plandaki beyazlar nedir, sanki değişik bir çiçekmiş gibi geldi bana, hepsi de çok güzeller,
bu arada yeni almış olduğun beyaz ortanca da çok güzelmiş doya doya keyfini çıkartman dileğimle sevgiler.

sevgili akçabardak,bazen teknoloji kurbanı oluyoruz. neyse ki giderildi. sizlerle ve siteyle tekrar bir arada olmak çok güzel.teşekkür ederim.güzel dileklerin ve beğenin için. artık ne kadar becerebilirim ortanca bakmasını sularımız çok kireçli hemen yaprakları sararıyor. onun için suyunu dinlendirerek veriyorum. birde toprak çok kaliteli değil. ama deneme aşamasındayım. inşallah beceririm de bahçemin bir bölümünü ortancalar için ayırırım.

sevgili akçabardak, sormuş olduğun çiçek hazeran çiçeği beyaz renkli olan, hazeranlar bahçede kır çiçeği gibi güzel bir görsellik yaratıyor. ben de onların her yerde çıkmalarına izin veriyorum. sevgiler.

asmalıtepe, uyap ve samur beğendi.
Eski 16-06-2015, 19:00   #599
Ağaç Dostu

Milla's Avatar

Giriş Tarihi: 09-12-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48 Mesajı Göster

sevgili milla, benim uzatmama gerek var mı?ne olacak komşu olduğumuza göre sen uzatıver elini, hem daha iyi tutar derler duymadın mı? ben ne yalan söyleyeyim arada bir yapıyorum. tuttuktan sonra söylüyorum ama
Senden özelden hemen konum bilgisi istiyorum. Bir de bakmışsın kapında bitivermişim

uyap ve samur beğendi.
Milla Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 16-06-2015, 19:07   #600
Ağaç Dostu

asmalıtepe's Avatar

Giriş Tarihi: 29-04-2014
Sevgili Münevver Ortancalar Güller şakımışlar darısı bizimkilere..

Beyaz Ortancaların yanına biraz da pastel ranklerden alın inşallah çok güzel olacaklar..

Güller zaten müstesna senin güllerin doğallığını seviyorum. Sağlıklı günlerde bak ve kokla inşallah...

uyap ve samur beğendi.
asmalıtepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 02:15.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025