![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın Eser İlhan, h_dogan, ilksenozturk, Bahar geliyor. Geldi galiba... Bahçemde ve bahçe kenarındaki bahar müjdecileri.... ![]() Veronica persica -Acem Yavşanotu ![]() Veronica persica -Acem Yavşanotu ![]() Veronica persica -Acem Yavşanotu ![]() Lamium purpureum - Balıcak ![]() Ranunculus ficaria ficariiformis - Basur Otu |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Ha yaşayın be Sevgili Nuri Mürvet! Her üç fotoğraftaki bitkiler benim bahçemdede var. Hele Basur otu bu sene daha çok yayılmış. Balıcak' a biz 'Ballıbaba' diyoruz. Ama diğerinin (Yavşanotu) adını hep merak eder dururdum. Şimdi unutsam bile, hemen sizin bahçeye girer bakarım. ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben işin kolayını buldum... Bahçe daha çamur, balçık... Bitkiler (Allahtan) doğal olarak çıkıyorlar. Bahçemde doğal olarak yetişen bitkilerin fotoğraflarını ve Türkçe-Latince adlarını sizlerle paylaşmak istiyorum... Meraklı arkadaşlarımızın ilgisini çekecektir. Yabani Otsu bitkilerin tanınması açısındanda yararlı olacaktır. Bahçelerin belalısı... Silybum marianum -Deve Dikeni ![]() Silybum marianum -Deve Dikeni ![]() Silybum marianum -Deve Dikeni |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Moderatör
|
Alıntı:
![]() |