![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-11-2012
|
İyiakşamlar Sevgi Hanım, Bahçeniz konuşuyor bıcır bıcır çaydanlık kopyada. Teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Cyclamen
Yaz başında sulamayı kesip, kuruyan dallarını budayıp serin bir yere kaldırmıştım. Birkaç tohum kapsüllerini de üzerinde bırakmıştım. Eylül ayının ortalarına doğru yumruları başka saksıya ve yenilediğim toprağa dikip sulamaya başladım. Sonuç aşağıda ki gibi. ![]() Tohum kapsüllerini ise toprağa karıştırmıştım. Toprak karışımını kullandığım her saksıdan cyclamen yaprakları çıkmaya başladı. İşte sardunya saksısından filizlenen cyclamen yaprakçıkları. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Begonyanın yaprakları rüzgardan yandı ama çiçekleri halen güzel. ![]() Cam güzelleri tamda coşmaya başladılar ama soğuklar başladı. Neyse ki havalar biraz yumuşadı da güzelliklerini sergiliyorlar. ![]() Bu sakız sardunyanın rengini çok beğeniyorum. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-08-2013
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Sevgiler. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-08-2013
|
kıskanmak ne kelime bu güzellikleri gördükçe kendime kızıyorum. küpe çeliklerime her türlü konforu hazırladım, serin balkon, güzel toprak, bol gün ışığı ve bolca ilgi alaka ama yinede olmuyor, ben hiç vazgeçmek onların inadını kıracağım buna eminim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
begonvil, nergis, sardunya, selluka, sümbül |
|
|