![]() |
|
![]() |
#873 |
Ağaç Dostu
|
Begonyanın yaprakları rüzgardan yandı ama çiçekleri halen güzel. ![]() Cam güzelleri tamda coşmaya başladılar ama soğuklar başladı. Neyse ki havalar biraz yumuşadı da güzelliklerini sergiliyorlar. ![]() Bu sakız sardunyanın rengini çok beğeniyorum. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#874 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-11-2012
|
camgüzellerini çok beğendim. Seneye aynen bahçeye dikilecekler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#875 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-08-2013
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#877 |
Ağaç Dostu
|
Sn. Doğan hoşgeldiniz. Uyarınız için teşekkürler. Nasıl ilaç uygulamalıyım? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#878 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Sevgiler. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#879 |
Ağaç Dostu
|
kıskanmak ne kelime bu güzellikleri gördükçe kendime kızıyorum. küpe çeliklerime her türlü konforu hazırladım, serin balkon, güzel toprak, bol gün ışığı ve bolca ilgi alaka ama yinede olmuyor, ben hiç vazgeçmek onların inadını kıracağım buna eminim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#881 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-10-2013
|
Güzelmiş |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#884 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#888 |
Ağaç Dostu
|
Yeni misafirlerim. HOŞGELDİNİZ
Açelya, şansıma aynı saksıda iki renk var. ![]() 1 senedir iki renkli güllerden edinmek istiyordum. İlkbaharda bir tane Eminönü nden aldım beyaz çıktı. Diğer çiçekçilerde de gelmiş ve hemen satılmıştı. Geçen hafta tesadüfen bir tane buldum. ![]() Bu sardunya çeliği ise bayramda bir tanıdık benim için köklendirerek verdi. Şimdi çiçeğini açtı ve bende olmayan çeşit olduğu içinde ayrıca çok sevindim. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#889 |
Ağaç Dostu
|
Cyclamen
Geçen sene aldığım 6 saksıdan sadece 2 saksı sağsalim çıktılar. Ama bu saksıdakinin yumrusu dahada çoğalmış. Gübreli toprağa ve daha büyük saksıya aldım. Tomurcukları giderek artmaya başladı. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#890 |
Ağaç Dostu
|
Bu yavru kuş, cumartesi kış bahçesinde otururken gelip cama çarptı ve yere düştü. Çarpmanın etkisiyle tek kanadını açmış yerde öylece duruyordu. Yanına gittim hiç kıpırdamadı. Çok küçüktü yerde bıraksam kedilere yem olacaktı. Elime aldım biraz canlandı. Sanırım baygınlık geçirmişti. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#891 |
Ağaç Dostu
|
Ne kadar sevgi dolusunuz isminiz gibi bir yaralı hayvanı böyle ilgilenmeniz ve onu hayata döndürmeniz beni gerçekten çok duygulandırdı, Sizin gibi yüreği ve kalbi güzel insanlar hala varlar ne mutlu,, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#892 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#893 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-11-2012
|
herşey güzel ve ötesi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#894 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili Sevgi; maşallah güzel çiçeklerin çiğ damlacıkları ile daha da bir güzel olmuşlar. Üzerlerinde su damlacıkları, çiğ damlacıkları olan fotoğraflara bayılıyorum. Ellerine sağlık. Çalıkuşunun uçup gitmesine de çok sevindim... Gönlüne sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#897 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili Sevgi; sanırım fotoğraflarını sabahın erken saatlerinde çekiyorsun; çok güzeller hele pembemsi sardunyana bayıldım. Harika görünüyor... Maşallah!.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#898 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sardunyayı çok beğendin ise çeliği hemen hazır diyeyim. Bahçedeki tüm renklerden çelik hazırlayacağım zaten. ![]() Ve bir lisianthus ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
begonvil, nergis, sardunya, selluka, sümbül |
|
|