![]() |
|
![]() |
#901 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-11-2012
|
Merhaba Sevgili Sevgi; Mor beyaz kasımpatıya bayıldım ayılmak için zorlanıyorum diyebilirim. Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#906 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-07-2010
|
Sevgili Sevgi, kasımpatlarınız, sardunyalarınız, küpe çiçekleriniz, hepsi coşmuş, sıklamenler minik minik çok şirinler, kasımpatının rengine bayıldım, görsel şölen olmuş ellerinize sağlık. Gül sardunyanın tutup çiçek açmasına çok sevindim ![]() Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#908 |
Ağaç Dostu
|
Bu yaz bizim bahçedede vardı hemen ilaçladık. Asayiş berkemal . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#909 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#912 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Sevgi Hanım, Sakız ve sardunyalar için nasıl bir bakım ve besin veriyorsunuz. Hepsi bir birinden fevkinde. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#913 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#914 |
Ağaç Dostu
|
Şişede begonvil çeliği
Yaklaşık 1 ay önce eşim çimleri biçerken kenar kesme makinasına kaptırmıştı ada begonvilimi ![]() Çeliği hemen şişede perlite diktim. Birkaç gün önce bir kıpırdanma görmüştüm. Bugün baktığımda filizler gördüm. Inşallah begonvil çeliğim köklenir. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#915 |
Ağaç Dostu
|
Şişede kamelya
Şişe sera işini bayağı abarttım sanırım. Evin her köşesinde bir şişe var. Koltuk arkalarına saklıyorum artık. Genede misafirlerin gözünden kaçmıyor. ![]() Kamelya çeliğinide 1,5 ay önce dikmiştim. Yeni yaprak oluşumu var gibi hadi hayırlısı diyelim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#916 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-10-2010
|
favorilerim ceylan ve sardunyadır kasım kasımpatısız geçmez |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#918 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2013
|
ooo sevgi hanım siz çelikleme işini bir hayli ilerletmişsiniz. bu yöntemle begonvil çin güllerini hiç zorlanmadan yetiştirisiniz. bende gardenyayla çin gülleri çelikledim bekliyorum , bakalım şimdilik durumarı iyi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#919 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-10-2010
|
hoş gördük hoş bulduk |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#920 |
Ağaç Dostu
|
Bahçe girişindeki bu yerde adını bilmediğim çalılar vardı. Hafta sonu onları çıkartıp yerine çekirdekten yetiştirdiğim malta eriği, 2 tane ağaç minesi, 2 tane ağaç hatmi diktik. Çevrelerini de hercai menekşelerle süslemeye çalıştım. 2 kasa menekşe banamısın demedi. Halen boşluk yer var. Boşlukları da tohumdan yetiştirdiğim menekşeleri şaşırtacağım. Çalışmalardan görüntüler. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#923 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-02-2011
|
Sayın Sevgi hanım çok güzel çiçekleriniz görmeyeli bayağı yol almışsınız elinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#924 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#925 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Sevgi hanım merhaba, bahcenize bayıldım.. İçim açıldı sabahtan beri bakıyor da bakıyorum. Özellikle bordo renkli katmerli sardunyanız muhteşem. Sayenizde de su sümbülü ile tanıştım.. ellerinize saglık, maşallah diyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#926 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#927 |
Ağaç Dostu
|
Zeytin hasadı
Bugün zeytinlerimi topladım. Yaklaşık 1 kilo kadar oldu. Salamura tuz ile birlikte kavanoza koydum. Her sabah kavanozu yuvarlamam gerekiyormuş. Zeytinler olana kadar her sabah zeytin mesaimiz var artık. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#928 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Sıhhatli günlerde tüketin inşallah... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-10-2013
|
Kendi meyveni sebzeni büyütüp hasat edip yemek kadar zevki bir şey yok herhalde ,ellerinize sağlık afiyet olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
begonvil, nergis, sardunya, selluka, sümbül |
|
|