![]() |
|
![]() |
#811 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#815 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Sakızın ve asterlerin renkleri çok tatlıymış, e domates te organik olunca tıytıy ne yapsın çok lezzetli gelmiş demekki sevgili sevgi, payıma düşeni yerim demiş ![]() Selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#820 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili aheste nin gönderdiği beyaz mavişim açtı. Buradan tekrar teşekkürlerimi ileteyim. Ama katmerli beyaz maviş kurudu ![]() Bu fotoğraf sabahki hali, ![]() Bu fotoğrafta akşamki hali, ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#822 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2009
|
çiçekleriniz çok güzeller, hiç tohumdan cam güzeli yetiştirmedim bilgilendirirseniz sevinirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#823 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-10-2011
|
Bende cam güzellerini merak ettim çok güzeller . Tohumdan ne kadar sürede bu hale geldi acaba , Sevgi Hanım . Ellerinize sağlık.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#824 |
Ağaç Dostu
|
Sn. hüzün; Sn. Lalem; Öncelikle sayfama ve bahçeme hoşgeldiniz. Beğenileriniz için teşekkürler. Cam güzellerinden turuncu olanları, geçen sene fide olarak aldığım cam güzellerinden tohum dökmüş ve kendiliğinden çıkanlar. Yani özellikle ben tohum alıp yetiştirmedim. Tamamen süpriz oldu. Pembelerin tohumlarını ise bauhaus tan almıştım. Tohumlardan sadece 6 tanesi filizlendi. Azda olsa çok güzel oldular. Şimdi ise her birinden çelik aldım. Suda köklendirdim ve diktim. Kışın içeri alacağım. Bahara hazırlık şimdiden başladı. Umarım bu güzelliklerini seneye de taşırız. Sevgiler. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#825 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Çicekleriniz harika... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#827 |
Ağaç Dostu
|
Sn. sonkez; Sn. hozat; Beğenileriniz için çok teşekkür ederim. Bahçeme hoşgeldiniz. Tüm ağaçlar.net üyelerinin ziyaretleri beni çok mutlu ediyor. ![]() Lisianthuslarımdan görüntüler. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Sevgi : 23-09-2013 saat 22:19 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#828 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-11-2012
|
Merhaba Sevgi hanım, Herşey çok güzel görünüyor. Bende Akçay'daki bahçemi komşuma emanet edip döndüm İstanbul'a. Malum okullar açıldı. Oğlum 1. sınıfa başlıyor bu sene. Bahçem bayağınyoluna girdi. Sorunsuz devam ediyor çiçekler büyümeye. Sizi takibe devam kopyacınız olarak. Biraz daha genel görüntü alsam ne iyi olur... sevgiyle kalın... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#830 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#831 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler Sevgili Sevgi. Benim oğlum 17 yıl sonra oldu. Arkadaşlarımın çocukları üniveriteye gidiyor. Biz daha çok tıfılız. Hem bahçede de hem çocukda. Ne yapalım bunada şükür. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#832 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Rabbim uzun ömür versin....Acılarını göstermesin inşallah...Evet çok şükür...Lisianthuslardan tohum veya fide nasıl yetişiyorsa bende edinmek isterim...Sizdekilerde çok güzelmiş....Beni sevindirmeniz....Mümkünmü..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#833 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgilerimle. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#834 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#836 |
Ağaç Dostu
|
Bahçede o kadar çok iş var ki, iyi ki bahçem küçükmüş. İlk iş menekşelerin tohumlarının ekilmesi gerekiyor. İlkbaharda tohumlarını topladığım menekşelerimden biri kendiliğinden yetişti ve çiçeklendi. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#837 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sevgi Bişey daha öğendim. Demekki menekşelerin tohumlarını toplanacak. Saygılarrrrrrrrrrr. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#839 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2012
|
sn.Sevgi çiçeleriniz çok güzeller ellerinize sağlık güle güle büyütün çiçeklerinizi tırtıl mevzuna söyleminizden dolayı çok güldüm beni güldürdünüzya ALLAH da sizi güldürsün sağlıcakla kalın ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#840 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Akçaydan bende pembe beyaz begonvil getirdim İstanbul'a. Çiçekler dökülüyor bir bir. Sulamıyorum binde bir su veriyorum. Bu hale nasıl getirdiniz kopya çeksem acaba sizden nasıl olur? ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
begonvil, nergis, sardunya, selluka, sümbül |
|
|