![]() |
|
![]() |
#841 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sağlıcakla ve hoşçakalın ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#842 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-11-2012
|
Sevgili Sevgi, Dün itibariyle teras balkonda açık olarak duruyor. Çiçek coşturan sıvı besinlerden vereyim mi ne dersiniz? Ortamı sıcak ve güneşli olursa kışın da çiçek verir mi? Çok sordum ne yapayım kopyacıyız işte... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#844 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#846 |
Ağaç Dostu
|
Su sümbülümün bir kısmını bugün saksıya yerleştirdim ve kışı geçirmesi için içeri aldım. Saksıya birazcık toprak koyduktan sonra su sümbüllerini yerleştirdim. Sonra gübreli su ilave ettim. Belki kışın da çiçek açar ![]() Su sümbülünden isteyen varsa gönderebilirim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#847 |
Ağaç Dostu
|
Bende bir saksıya su sümbülü diktim sevgi. 20 gün yoktum gölgede bırakmışım giderken sadece yeşillik olarak kalmış ![]() Maşallah seninki cok güzel açmış. Çiçeklisinden yollayacaksan ben varım ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#848 |
Ağaç Dostu
|
Gül Sardunya
Sevgili aheste nin gönderdiği çelikler tuttu ve bir tanesi tomurcuklandı. Havaların soğuması nedeniyle henüz açmadı. Bende saksıyı kış bahçesine aldım. Umarım minyatür güllerim en kısa zamanda açar. ![]() Tekrar teşekkürler. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#849 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Çiçek ömrü yazın 1 gün. Havalar biraz serinleyince çiçek ömrü 2 güne çıktı.İlk gün alt çiçekler açıyor, 2. gün üsttteki çiçekler açmaya başlıyor. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#851 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benimkiler güneşte idiler ama şimdi güneş almıyorlar . Bir saksı kendime ayırdım diğerlerini dağıtıyorum. Komşumun süs havuzuna da koymuştum. Dün baktım bu havaya rağmen açmış. Onun yeri de yarı gölge şimdi. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#852 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
Sevgi ablacım hayırlı olsun gül sardunyan ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#854 |
Ağaç Dostu
|
Sakız sardunyamın bugün ki hali. Saksıyı kış bahçeme aldım. Bir saksı daha var ama bahçede. Henüz içeri almadım. Çelikleyip yedeklemek te gerekiyor. ![]() ![]() Ceylanımın görüntüsü ise geçen haftadan. Ceylanları bahçede bırakacağım. Ama çeliklerin den tekrar yetiştirmem gerekiyor. Bu ceylanım yaz boyu çok yoğun olmasa da çiçek açtı. Fakat diğer 2 rengi hiç açmadı. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#856 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#859 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
Alıntı:
![]() bodrum papatyasının yeni bir fotoğrafımı bu ablacım? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#860 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgiler. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#865 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-03-2012
|
Merhaba Sevgi Hanım, sonbahar güzellikleriniz çok güzel. Ama özellikle çaydanlıktaki sardunyaya bayıldım. Nasıl da yerleşmiş kırmızı çiçek desenli çaydanlığa. Çizmeli kılıç da çok şık olmuş. Keyifle tanıdı çıkarın sonbaharın. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#866 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çaydanlıktaki sardunyayı geçen sene sonbaharda çelik olarak dikmiştim. Bu kadar geliştiğine bende şaşırdım doğrusu. sevgilerimle... ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#867 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-08-2013
|
çaydanlıkta sardunya ve çizmeli kılıç çok güzel olmuş, benimde öyle bir demlik var bende ne diksem diye düşünüyordum, sardunya iyi fikir verdi bana ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#868 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Porselen demliğimin kapağı kırılınca bende altını matkapla eşime deldirdim ve saksı yaptım. Delmeden de belki olur ama suyunu dikkatli vermek gerekir kök çürümesi olmaması için. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#869 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-11-2012
|
İyiakşamlar Sevgi Hanım, Bahçeniz konuşuyor bıcır bıcır çaydanlık kopyada. Teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#870 |
Ağaç Dostu
|
Cyclamen
Yaz başında sulamayı kesip, kuruyan dallarını budayıp serin bir yere kaldırmıştım. Birkaç tohum kapsüllerini de üzerinde bırakmıştım. Eylül ayının ortalarına doğru yumruları başka saksıya ve yenilediğim toprağa dikip sulamaya başladım. Sonuç aşağıda ki gibi. ![]() Tohum kapsüllerini ise toprağa karıştırmıştım. Toprak karışımını kullandığım her saksıdan cyclamen yaprakları çıkmaya başladı. İşte sardunya saksısından filizlenen cyclamen yaprakçıkları. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
begonvil, nergis, sardunya, selluka, sümbül |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|