![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Günaydın
Lobelyaların renklerini 2 ye çıkardım. Gerçekten her bahçede olması gereken güzellikte bir bitki. Üstelik benimkilerin çok küçük olmasına rağmen bahçeye farklı bir güzellik kattılar. Mavinin tonu harika. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Burası sardunya sırasının bir kısmı, Sol taraftaki pembe ceylan ile bordo ceylan bu senenin, diğerleri geçen seneden. Arada çeliklediklerimde var ama onlar henüz küçük. Hayata tutunma çabalarındalar. ![]() Bu köşedeki sardunyalarımın kenarlarına lale soğanlarını dikmiştim. Çiçeklenmeye başlamadan önce gübrelediğim için sardunyalarda coştular. Hepsini tekrar gübrelemem gerekiyor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Sakızlar, Bu saksıda 3 tane sakız var ama biri tomurcuklarını kuruttu. Şimdi tekrar tomurcuk oluşturuyor. İnşallah onlarda kurumaz. Sakız hanımları bu sene yeni misafir ediyorum. ![]() ![]() Rüzgardan kırılan dalını 2 ye böldüm. Yavru çeliklerim tutar mı bilmem. daha önce sakız sardunya yetiştirmediğim için tecrübe sahibi değilim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Tatil dönüşü maviş beni çiçekleriyle karşıladı. Dolayısıyla sevincim kat be kat arttı. Ayrıca dün çok özel misafirlerim vardı. Ahmeter hocam ve saygıdeğer eşi Ayça ablam ziyaretleriyle ve hediyeleriyle beni çok mutlu ettiler. Tekrar teşekkür ederim. İlk fotoğraf akşam görüntüsü, ikinci fotoğraf sabah saat 7 de güneş ışıkları ile, ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Bugün saksı boyamakla uğraştım. Aldım elime sprey boyayı 1 saksı ve su sümbülümü koyduğum sarkıt saksıyı boyadım İlk olarak Ahmeter hocamın hediyesi su sümbülü. Bu vesile ile tekrar teşekkürler. ![]() Bu da yavrusu, o kadar çabuk çoğalıyor ki birini cam fanusa koydum, diğer yavruyu da komşum istedi ona verdim. ![]() Begonyalarda Sn. Kgursan dan, lisilerin yanında gelen hediyelerim. Aslında 3 tanelerdi ama bir tanesi ben yokken ölmüş. ![]() Siyah saksıyı boyayıp begonyaları diktim. Sarının yanına da kırmızı koydum. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
begonvil, nergis, sardunya, selluka, sümbül |
|
|