![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili sudenur,ne kadar cok kar yagmis oyle, |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Sizin oralara yağmadı mı yoksa? ) Hoşgeldin sevgili hanndan ![]() "İyi ki tarihli çekmişim.." diye geçirdim bir an için aklımdan. ![]() Evet epeyce yağdı lakin ertesi gün eriyiverdi. ) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
O sazanlardan biri de benim işte.. ![]() ''İzmir günlük güneşlik Ankara'da nasıl kar yağar'' diye düşünüp durdum.. Taa ki tarihi fark edene kadar ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Günü gününe yayınlamaya fırsatım olmamıştı. "Külliyen yalan.." )Görüntülediğimiz fotoğraflarda tarih ibaresi olunca resme olan dikkat dağılıyor düşüncesiyle yayınlamamıştım o vakitler "Şimdi ne değişti?!" diye geçmiştir aklınızdan, eminim geçmiştir. "Aklıma esti, ekleyim dedim.." ![]() Bu arada gözümden kaçtı sanmayın, bahçemi ilk ziyaretiniz. Hoşgeldiniz. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Gelmiştir ama işaret bırakmamıştır... Mutlaka gelmiştir. Meraklı ve araştırmacı forum kişisi O. Eğer gelmediyse ( ki böyle bir sayfayı hayatta kaçırmaz ) bir yalnışlık olmalı. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu sayfaya gelinmez mi hiç? Dediğiniz gibi iz bırakmasak da her yeri geziyoruz.. Siz beğenilerinizi, tatlı dilinizle, ince mesajlarınızla dile getiriyorsunuz.. Ben de onları beğenerek kirliliğe yol açmamış oluyorum..İyi ki varsınız ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Tura, sevgili selis, bugün bir mutlu oldum, bir mutlu oldum sormayın. ) Ziyaretçilerimin çoğu ses verdi, mesajlar bıraktı, gözüm gönlüm okşandı. Niyetim latife etmekti sevgili selis'e. ) "Kirliliğe yol açmak.." demek ne demek efendim, tüm beğeni, öneri ve eleştiriler başım gözüm üstüne. ![]() Sevgili Tika, ziyaretinize çok memnun oldum. Sizlerden feyz aldım inanın, öylesine ufkumu açtınız ki siz balkon ve bahçe sahipleri, özenip, çok isteyince benim de oldu bir kaç çeşidim. İlgi alakanıza teşekkür ediyor sevgilerimi gönderiyorum. ) |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Alıntı:
![]() |