View Single Post
Eski 05-01-2013, 12:47   #225
Sudenur
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 23-01-2012
Teşekkür ederim sevgili milaca. Umarım tüm kaktüs severler gerçek çiçeklerini görebilirler. Ben bu yaşıma dek göremedim çünkü üşümeleri gerektiğini bilmiyordum. Umutla bekleyeceğim bundan böyle, sevgilerimle.. )

Siz de güzel günlerde büyütün sevgili Tika. 2.69'luk fiyatları görünce asıl almam gerekenleri en aza indirip, bir kutu kaktüsle çıktım marketten. Eşim akşam görünce "Yine mi kaktüs?!" diye çatmaya kalksa da kaşlarını "Karışma rica ederim.." diyerek baskın çıkıp susturdum. "Sigaram yok, süsüm püsüm yok, ayda üç beş çiçek almışım çok mu?!" diyerek tıkayıverdim cümlelerini. Bundan böyle çımbız da taşıyacağım çantam da mutlaka, çıkarmaya uğraştığım silikonlar sebebiyle diken darbelerine maruz kaldım.

Aynı şeyi ben de düşündüm sevgili gülenmelek. Üretici firmalar daha bilinçli yaklaşırlar inşallah diye dua ediyoum, Taner beyin emekliye ayrılması iyi olmadı. Sadece yapay çiçek yapıştırmakla yetinseler öpüp te başımıza koyarız lakin, oynar göz, bıyık, şapka vs yapıştırıp tavşana çevirmişler orta boy güzelim kaktüsleri. Temizleyebilir miyim diye epey evirip çevirdim fakat kurtarılacak gibi değillerdi, yapıştırılan yerler de şekil bozukluğu oluşmuş.

Sudenur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön