![]() |
|
![]() |
#241 |
/
Giriş Tarihi: 17-01-2013
|
Sn Sudenur, Hanım bugün bahçede değilsiniz.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-10-2012
|
Bende geldim!.. kimse yok? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Ağaç Dostu
|
Eee o zaman hadi bize gidelim. Bizim buralar sıcak size bahçede kahve ikram ederim ne dersiniz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Ağaç Dostu
|
Geçmiş olsun sevgili Sudenur, siz iyileşin biz yine geliriz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
/
|
Çok geçmiş olsun Sn.Sevgili Sudenur. Aman çocuğunuza dikkat edin.Onun bünyesi daha zayıftır ben iki haftadır çekiyorum.Beni çok yıprattı.En ağıt virüs mikrobu nezle,dikkat etmek lazım.Ankara da herkes hasa.Sevgi ve Saygılar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ediyorum dostlar. Yavrumun bir haftası hastalıkla, ağrıyla geçti, o hasta olmasaydı da ben olsaydım diye üzülüp durdum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
çok geçmiş olsun sevgili sudenur , rabbim acil şifalar versin biricik çiçeğine ... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-07-2010
|
çok geçmiş olsun efendim anneler asla kuzularına kıyamazlar Rabbim size bebeğinizin ufacık uf dediğini göstermesin dünyanız onun gülücükleriyle dolsun her şey gönlünüzce olsun |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Sevgili Sudenur, Öncelikle tatlı kızınızı Allah bağışlasın, Allah tüm çocukları korusun. Geçmiş olsun, şifalar dilerim. Keyfi yoksa, açın güzel bir çizgi film, birlikte izleyin, örneğin izlemediyseniz Rio veya Rango. Bahçeniz benim çok hoşuma gitti ![]() Forumda okuduğum kadarıyla, yer elmasını toprağa gömersek o da çıkıyormuş, bitkisinin boyu epey yüksekmiş, güzel sarı çiçekleri varmış çok büyük olmayan. Ben denemediğim için güzel bir görüntü olur mu bilemiyorum. Bu arada, kasımpatılarınızdan vazgeçmeyin bence, bildiğim sardunya gibi dayanıklı ve vefakar olabiliyorlar, üstelik mevsimliklerin çiçekleri bitmeye başlasa da onların çağı başlamış oluyor, böylece çiçeksiz kalmamış oluyoruz. Sevdiklerinizle bahçenizde sağlıklı, huzurlu güzel günler temenni ediyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Tura bey, sibelim ve tuya hanım, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. ![]() ![]() Sevgili Cymbelina ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
/
|
Sn Sudenur,Merhabalar.Kızınız nasıl oldu.İnşallah ikinizde toparlanmışsınızdır.Sevgi ve Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
/
|
Uğrayıp soramadım.Kusura bakmayın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Ağaç Dostu
|
Kusur ne demek efendim, çok naziksiniz, teşekkür ediyorum sayın gülenyüz. İkimiz de iyiyiz Allah'a şükür, gündüz hava ılıman oluyor ya dışarı da oynuyor şimdi kuzum. ![]() Bense az evvel Ptt kargonun getirdiği hediye paketimi açıyordum. Çok mutlu etti beni sevgili Esin hanım. Bir sürü hediye göndermiş sağolsun, var olsun.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 27 Eylül'de bu halde olan Kazayağı'mı http://www.agaclar.net/forum/attachm...600-x-450-.jpg kışın donar diye düşünerek eve almıştım. Acem halısını iliştiriverdim bir kenarına.. ![]() Hediyelerim bununla bitmedi, devamı da var.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Ağaç Dostu
|
Soğanlar "Zıpçıktı.." soğanı mı sevgili Esin hanım? ![]() ![]() ![]() ![]() Ortada ki Buz çiçeği bildim lakin diğerlerinden emin olamadım? ![]() ![]() Ve bu minikleri de tanıtmanızı rica ediyorum? ![]() ![]() Kök gelişimlerini tamamlamaları için minik saksılara geçirdim hepsini, iyi yapmışmıyım? ![]() Ve bu saksıda ki hemen hemen tüm çeliklerimi de de geçtiğimiz Pazartesi bizi evinde konuk eden kıymetli arkadaşım sevgili Denizardacan hediye etti. Tekrar teşekkür ediyorum kendisine, çok güzel ağırladı sağolsun. Kocaman yürekli, tam bir bitki delisi, çılgın arkadaşım. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-06-2012
|
Elinize sağ salim ulaşmalarına sevindim Sudenur hanım. Evet onlar pembe zıpçıktı soğanı diğer iki miniğe gelince resimde soldaki maviş diğeri ise mercanköşk aromatik bitkiler ilginizi çekiyor diye kalmış aklımda. Gülegüle büyütün hepsini.Sevgiyle kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Ağaç Dostu
|
Evet doğru anımsamışsınız, aromatik bitkilere bir hayli meraklıyım.. ![]() Maviş'i tahmin etmiştim ama emin olamamıştım, gayet sağlıklı ve iyi durumda geldiler, çok güzel hazırlamışsınız, elinize sağlık, çok çok teşekkür ederim tekrardan. ![]() Önde ki uzun yapraklıdan da emin olamadım? ![]() Ne olur kusuruma bakmayın, hem onca zahmete giriyorsunuz hem de sorularımla uğraşıyorsunuz böyle. ![]() Bu kurdela çiçeğini de Denizardacan hedye etti sağ olsun. Öylesine güçlüydü ki kök yapısı, saksıdan ayırırken epey zorlandı.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Ağaç Dostu
|
Önde ki uzun yapraklıdan da emin olamadım? ![]() Ne olur kusuruma bakmayın, hem onca zahmete giriyorsunuz hem de sorularımla uğraşıyorsunuz böyle. ![]() Öndeki uzun yapraklıda yakında açmaya hazırlanan mis kokulu frezya. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#261 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() Bahçeye mi ekseydim acaba.. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Ağaç Dostu
|
Gönderdiklerim henüz küçük olanlar benim malum bahçem olmadığı için saksıda alışıklar. Bu yıl saksıda kalsınlar önümüzdeki yıl soğanlar büyüyünce bahçeye geçirirsiniz. Ayrıca sorularınız sıkmıyor inanın bitkilerden açılan sohbeti severim. Hepsinin de çiçeklerini görmek nasip olur inşallah sevgiyle kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Ağaç Dostu
|
İnşallah Esin hanım. ![]() Çok teşekkür ediyorum, helal edin hakkınızı.. ![]() Gitmeden bir kaç fotoğraf daha ekleyim, kaçayım.. ![]() Tomurcuk büyüten orkidem. ![]() Bir ay evvel aldığım Kalanchoe'lerimden kırmızı olan çiçek açtı. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sevgili Sudenur, tekrarmı hasta oldunuz, sana da kızına da geçmiş olsun canım. ![]() Orkiden de, arkasındaki güzelliklerde çok hoş, orkide açınca eklemeyi unutma. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sevgili ipektuğçe,hoşgeldiniz. ![]() İlk kalanchoe'm olduğundan yaprak farkını fark etmeden almıştım, çeşit edinmeye çalışacağım zamanla, çok sevdim kalanchoe'lerı... ![]() Ben de kızım da şimdi daha iyiyiz, sağol. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
/
|
İyi Akşamlar Sn Ankaralı komşum,Arkadaşım bahçenize geldim,gezdim gidiyorum.Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Ağaç Dostu
|
Ne desem, nasıl ifade etsem bilemedim yine ![]() Duygu, sevgi dolu bir saksı ya da bahçe görünce böyle oluyorum ben, yazıp yazıp siliyorum yüzümdeki kocaman tebessümle... Heyecanınızı, çoşkunuzu, bahçenizi bu kadar içten duygularla bizlere de paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Ağaç Dostu
|
Hoşgeldiniz sevgili maki01. Mutluluk verdiniz, yine beklerim.. ![]() ![]() Siz de hoşgeldiniz sayın gülenyüz. ![]() Çok çabuk geziliyor değil mi bahçem, kutu gibi.. ![]() Sağa bak, sola bak hemencik bitiyor. Kapım her daim açık, her vakit beklerim.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
/
|
Ankara lı olarak en geç biz mi kalacağız Ne dersin.Hani bahçeyle ilgili birşeyler yapmıyor musunuz.? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Ağaç Dostu
|
Malzeme tedarik etmeye çalışıyorum sayın hemşerim. ![]() Torf, toprak, gübre temini, saksı hijneni vs vs.. Başka ne yapabiliriz mi Mart kapıdan çıkmadan? ![]() Önerileriniz olursa lütfen anımsatınız yerine getireyim.. Ustamsınız ne de olsa bitki, bahçe konusunda.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|