![]() |
|
![]() |
#541 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
![]() ![]() ![]() ![]() Dört saksı yumrulu begonya diktim ama hiç birisi yoğun çiçeklenmedi. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#542 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Umarım emek ve çabalarınız kayba uğramaz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2011
|
Sevgili Sudenur,çivilendim yine bahçene rüya gibi herşey o kadar güzel ki.Bitkilerin güzelliği yanında birde yaratıcılığın olağan üstü süslemelerine bayıldım,eline emeğine sağlık yazacak çok şey var ama iftar yaklaşıyor.Artık dün akşamdan kalanların yanına birşeyler ilave ederim.Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#545 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sudenur, bahçenin geçen seneki fotoğrafları burada olmasa "Sen bizleri kandırıyorsun, en az 10 senedir ilgileniyor olman lazım bu bahçeyle" diyeceğim. ![]() Her bitkiye ayrı ayrı iltifat etmek lazım. Ama ben özellikle bahçenin genelini gösteren fotoğraflara bayıldım. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#546 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba.. Neredeyse bir aydır güncelleme yapmamışım, oruçtu bayramdı derken geçivermiş onca gün, geçmiş bayramınız kutlu olsun.. ![]() Ziyarette bulunan ve değerli yorumlarıyla mutluluk veren tüm dostalara teşekkür ederim, yanıt vermekte çok geciktim lütfen kusuruma bakmayın.. ![]() Zıpçıktılarım, zıpladı çıktı sonunda.. ![]() ![]() ![]() Ekinezyalarım tek tük açıyor ama uzun süre bozulmuyor.. ![]() Küpelerim çok keyifsiz, bayram gezmelerimiz esnasında doğru düzgün ilgilenemeyince bozulur gibi olmuşlar, derin budama yapıp koyu gölgeye aldım, toplanırlar inşallah.. ![]() ![]() Avrupa Çiçekçilik'ten getirttiğim clematisime her gün görücü geliyor.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#547 |
Ağaç Dostu
|
Alisyumları çimdikleye çimdikleye dolgun hale getirdim.. ![]() Koca kafa Dahlia'larım sürekli çiçekte.. ![]() ![]() Sarı kafa, çomağa bağlı olmasına rağmen ağırlığına dayanamayıp köke yakın kırılınca tomurcuklarını bari açsın diye suya koydum ama fayda etmedi.. ![]() ![]() Nerdeyse kızımın başı kadardı.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#548 |
Ağaç Dostu
|
Adını bilmediğim sarı çiçeğim tek daldan çoğaldı, bir buçuk aydır çiçekli.. ![]() ![]() ![]() On kök Lisianthuslarımın hepsine uç alması yapınca çiçeğini geç verdi ama bayıldım bu güzellere, seneye daha fazla alacağım inşallah. Teşekkür ederim Kamil bey.. ![]() ![]() ![]() Petunyalarım döktüğü tohumdan çiçeklendi, saksıya dikilenler çok tatsız tutsuz ama bahçemdekiler harika.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#549 |
Ağaç Dostu
|
Akşam sefalarım misler gibi kokuyor, bazı dallar çift renk.. ![]() Vincalarım yerini çok sevdi.. ![]() Güllerim bu sene az açtı ama hastalık olmadı çok şükür.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#550 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#551 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#552 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() Bodur aslanağızlarımın solmuş çiçeklerini kopardıkça yeniden açıyor.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#553 |
Ağaç Dostu
|
Sudenur hanımcığım, MAŞALLAH bahçeyi coşturmuşsunuz. Sağlıkla keyfini sürün. Ama ben clematisi ayrı bir sevdim. Mavi mavi çok güzel. Sağlıklı büyüsün, gelişsin. Bahçenin genel görünümüne bayıldım. Herşey sağlıklı, çimleriniz, kadife çiçekleriniz.....ne diyeyim ki tebrikler ![]() Sevgilerimle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#554 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim Sevgi hanım, daha güzelleri sizin olsun, hoşgeldiniz. ![]() Bu ara çok yoğundum kısa aralıklarla ziyaret ettim formumuzu, eminim sizin bahçeniz daha güzel olmuştur, yakın zamanda gezip dolaşayacağım ve aklımı orada bırakacağım eminim.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#555 |
Ağaç Dostu
|
Bu arada fotoğraf çok olunca hangi birine yorum yapacağımı şaşırdım. Evinizin gülüne, kızınıza da MAŞALLAH demeden geçmeyeyim. ALLAH bağışlasın. Koca kafalı dahlia ise şaşrtıcı. Sanırım fazla hormon verdiniz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#556 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() Kızım adına teşekkür ederim Sevgi hanım.. bu sizin için.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#558 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-03-2012
|
Hem sarı Dahlia hem de maviş kızın için kocaman bir maşallah Sevgili Sudenurcum. Behçen yine her zamanki gibi harika görünüyor. Emeğine sağlık arkadaşım. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#559 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-07-2010
|
Sudenur hn merhaba, bahçenize söyleyecek söz bulamıyorum, hepsi harika ellerinize sağlık. Ama en güzel çiçeğiniz boncuk gözlü kızınız, MAŞALLAH, Allah bahtınıda güzel eylesin. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#560 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-11-2012
|
bayıldım tuşu koysun site yöneticileri |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#561 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Arkadaşım, Prensese kocaman bir maşallahı eksik etmeyelim öncelikle. Sonra da paylaştığın diğer güzelliklere gelsin maşallah! Bursa'da bu sarı dev dahliaları belediye yola dikmiş, başka tür dahlialarla beraber. Yanlarında rengarenk glayöller. Bakım falan hakgetire! Ona rağmen öylesine güzel çiçeklenmişler ki... Üzülüyorum, değeri bilinmediğinden kış gelince heba olup gidecekler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#562 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
[QUOTE=Sudenur;1189948]Adını bilmediğim sarı çiçeğim tek daldan çoğaldı, bir buçuk aydır çiçekli.. ![]() Eklenti 433774 Sevgili Sudenur'um öncelikle kızına maşallah; büyümüş ve çok güzel bir genç kız olacak, Allah'ım şansını iyi etsin inşallah. Bahçen her zamanki gibi harika, bitkilerinin maşallahı var ellerine, gönlüne sağlık. Ve adını bilmediğin bitki acaba kanarya gülü mü? Sanki bana öyle geldi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#563 | |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=YeniGine;1190137] Alıntı:
Bu çiçek bir Coreopsis Grandiflora (Early Sunrise). Konu başlığımız da var... Sevgilerimle... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#564 |
Ağaç Dostu
|
Güzel... Teşekkür ediyorum sevgili loveforlife. Yanılmışım demek ki. Sağol. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#565 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sevgi hanım, sizin yerinize de kendim içinde bol bol öptüm kızımı.. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz.. ![]() Teşekkür ederim Gökçe'cim, daha güzelleri senin olsun inşallah, beğenmene sevindim. ![]() Hoşgeldiniz aheste hanım, duanıza kocaman "Aminn.." diyor sevgilerimi gönderiyorum.. Uğramanıza çok memnun oldum, beğenmenize sevindim.. ![]() Ağaçlar.net ailemize ve bahçeme hoşgelmişsiniz sayın birtanecik, gülümsememi sağladınız, uğradığınız için teşekkürler.. ![]() Güzel yürekli arkadaşım loveforlife'cım, insan nasıl da üzülüyor kıymet verilmeyen bitkilerimizi gördükçe. Kışın büyük ihtimal donmaya bırakacaklar o güzelim soğanları, sökerler inşallah. Ben bizim patatesi gölgede kurutup önümüzde ki bahar için kaldırdım, kaybetmem inşallah, saklama koşulları iyi olmazsa sürgün vermiyor..Sarı çiçeğimin Coreopsis Grandiflora olduğundan emin olamadım, yaprak yapıları farklı gibime geldi, bir metreye ulaşmak üzere bizimkinin boyu, o kadar uzuyor mu acaba? http://www.agaclar.net/forum/attachm...497-x-600-.jpg Bu çiçeğin adı nedir? başlığında da sormuştum ama yanıt veren olmamıştı, bahsettiğiniz çiçekse çok memnun oldum.. meğerse benim de varmış.. ![]() Güzel dileklerin için teşekkür ederim YeniGine ablacığım, öpüyorum kocaman, uğrayacağım sayfana.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili SDurul hanımefendinin hediyesi sedumlarım tek bir daldan koca bir saksıyı doldurdular, sahibi gibi mutluluk veriyorlar.. ![]() ![]() ![]() Sarıkızım su konusunda çok arsız, iki litreye yakın su istiyor her gün yoksa yaprakları kupkuru oluyor, bir kez çiçeklendi başka çiçek vermedi.. ![]() ![]() Ayçiçeğim son çiçeği ile büyüleyip gitti.. ![]() Nesrin'ciğim nerdesin? Kulakların çınlasın, ne hale geldi bak, bir dal aldığım küçücük telgraf? ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#567 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#568 |
Ağaç Dostu
|
Hostalar da bol bol sulanmak istiyor, gün aşırı sulanmazsa yaprak uçlarından kuruyor.. ![]() Çelikten ürettiğim kurdela.. ![]() ![]() Ve kapanış güllerle olsun, görüşmek üzere, hoşçakalın.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-11-2012
|
Saat 03.11 ilk sayfadan bu sayfaya gelişimi izledim. Japon selamı vermem gerek karşınızda. Bravoooooooooooo. gözler gitdi bu akşam ama değdi. Takipteyim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|