![]() |
|
![]() |
#511 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Bir sürü aslan ağzı fidesi almıştım ama hepsi üstünde ki çiçeklerini döktü, kurur gibi oldu.. ![]() ![]() Sedum acre olduğunu sandığım bitkim çiçekte.. ![]() ![]() İsmini unuttuğum sukulent türü.. ![]() Ve son olarak çiçeklerimize bekçilik yapsın diyerek ikna ettiğim kızımın oyuncaklarından arakladığım kukla pinokyo ve keçelerden yaptığım bahçe süsüm.. ![]() ![]() ![]() Şimdilik bu kadar, görüşmek üzere, hoşçakalın.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#512 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili Sudenur'um genelde hep İstanbul gibi yerde bunu da bulamayan var Sema şükret der, elimden geldiğince yetiştirmeye, büyütmeye çabalarım çok şükür. Fakat bazı bazı da bahçe sayfalarını gördükçe hayflanmadan da edemem. Şimdi çam ağacındaki rüzgâr gülün görünce işte yine ah keşke kendime ait bir bahçem olsaydı deyiverdim. Neyse!.. Çam ağacındaki rüzgâr gülün ellerine, emeğine sağlık, çok güzel olmuş... Zaten biliyorum ki güzellikler yaratıyorsun... Maşallah!.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#513 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Takdir ediyor, imreniyor, "Ben bu kadarını yapamazdım.." diyorum gezip gördükçe bahçeni.. Sadece çiçek, bitki, çalı çırpı değil ki diğer canlılara karşı da çok merhametli, iyi yürekli, güzel düşüncelisin.. Rabbim gönlüne göre versin.. Yolları sana çıktığı için çok şanslı saz ekibin.. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#514 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() Sağolasııın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#515 |
Ağaç Dostu
|
Can ablamın hediyesi gül sardunyam.. ![]() Renk değiştiren gülüm.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#516 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#517 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#518 |
Ağaç Dostu
|
Bu sabah pırıl pırıldı Eryaman..
Sabah sefası.. ![]() ![]() Clematis montana marjore etiketiyle aldığım güzeller güzelim.. ![]() ![]() ![]() Çelikten yetiştirdiğim küpelim.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Hepsi çok güzel, Pinokyo ve bahçe süsünü de çok beğendim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#520 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2012
|
sn.sudenur bahçenizi ilk gördüğüm günden bugüne neler olmuş neler coşturmuşsunuz bahçeyi adeta renk cümbüşüne dönmüş ellerinize sağlık bol çiçekli günler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#521 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sudenur'um sabah sefalarını ne kadar güzel düşünmüşsün. ![]() Ve çelikten yetiştirdiğin küpeli çok da güzelmiş, maşallah hem küpeliye, hem sana. Ellerine sağlık. Maşallah!.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#522 |
Ağaç Dostu
|
Hoşgeldiniz sayın BAYÇALI, mandelinleerik ve YeniGine ablacığım.. ![]() ![]() Dahlia ile bu yaz tanıştım, satın aldığım yumrulardan çiçeğini göstermeyenler de oldu ama kesintisiz çiçek veren de.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#523 |
Ağaç Dostu
|
Yalınkatlılarım da sarı kırmızı açtı, başka renklerde seçmiştim ama bunlar çıktı bahtıma.. ![]() ![]() ![]() Papatyalarım coşmaya devam ediyor.. ![]() Çıtı pıtı açanlar gösterişli değil onlar kadar.. ![]() Çingene eteği türü de dayanıksız ve çabuk geçiyor.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#524 |
Ağaç Dostu
|
Uzaktan bakalım.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sudenur'um yıldızlarına da maşallah, çok güzel çiçeklenmişler. Ben de bu sene tanıştım yıldızlarla ve hatmi çiçeği ile. İkisini de çok sevdim. Gül hatmiyi geçen sene Sayın hk50'nin bahçesinde görünce çok istedim. Hoş kendiliğinden çıkmış bir çok yerde görüyorum fakat kendi yetiştirdiğin, gözünün önünde olan daha bir başka güzel geliyor tabi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Ağaç Dostu
|
Uzaktan bakınca yıldızların büyük çiçeklenmiş sanırım Sudenur, güneş istiyorlar sanırım çünkü benim yıldızlar minik minik çiçeklendiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#528 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim adneser bey, moral verdiniz.. ![]() ![]() "Buraya dikmeseydim keşke de şuraya dikseydim.." diye pişman olduğum öyle çok bitkim oldu ki aslında.. arapsaçına döndürmüşüm bahçeyi ama olsun böyle de güzel.. Ankara'ya yolunuz düştüğü vakit tanışmayı çok isterim sizinle ve kıymetli eşinizle.. saygılar, hürmetler.. ![]() Sevgili YeniGine ablam, dahlialarımın üçü iri çiçekli, diğerleri küçük çiçekli. Yarı gölgeye gömdüklerim yapraklandı ama çiçek vermedi. ![]() ![]() Misal, süs ayçiçeklerim de pek bir uzadı gitti ama çok sevdim ben onları.. ![]() ![]() ![]() Ziyaretçileri de sevdi.. her gün bir dolu konuk ağırlıyor.. ![]() ![]() Zinnialarım da seneye daha çok edinmeliyim listem de.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#529 |
Ağaç Dostu
|
Gazanya renklerinden de daha fazla edineceğim inşallah seneye.. Tohumdan yetiştirmeyi beceremedim, fide aldım. ![]() ![]() Gül sardunyama bak bak doyamıyorum güzel ablam.. binlerce teşekkür.. ![]() ![]() Ceylanlarım.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#530 |
Ağaç Dostu
|
Bu güzelliği Esin'e borçluyum.. ![]() ![]() Seyfi beye teşekkür.. ![]() ![]() Lavanta-Buz çiçeği kardeşliği.. ![]() Çiçeklenmesi artsın diye suyunu azalttım, işe yarayacak mı bakalım? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#531 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili sudenur, herşey ne kadar da mükemmel olmuş ellerine sağlık. Bu güzellikler karşısında sessiz kalamadım iyi günlerde keyifle yaşayın. Katmerli sardunyanı güle güle büyüt, kıskanmadım değil hani. ![]() Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#532 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sevgi, büyütüp çoğaltayım paylaşırız inşallah.. ![]() Ziyaretin ve güzel düşüncelerin için teşekkür ederim, uğramana çok sevindim, saygılar, sevgiler.. ![]() http://www.agaclar.net/forum/attachm...10-lobelia.jpg Bu minişim ne vakit büyür de annesi gibi olur bilemem ama anneleri bir harika! ![]() ![]() ![]() Petunyalarım bir iyi bir kötü, aşırı sıcağı sevmiyorlar.. ![]() ![]() Clematisim dökmek üzere çiçeklerini.. ![]() ![]() ![]() Coleus'umu saksısıyla bahçeye çıkardım, esintili gölgeli havayı çok sevdi.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#533 |
Ağaç Dostu
|
Ve son olarak bir kaç kaktüs, sukulent.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İyi geceler, bereketli sahurlar dilerim, Ramazan ayımız hayırlara vesile olsun.. Hoşçakalın.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#534 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Sudenur. Bahçe sayfanıza aradan aradan girip ve son resimlerinize bakanlar, bu kadar çeşit ve zenginlik karşısında Gençlik Parkı büyüklüğünde bahçeniz olduğuna inanırlar. Bir yılda ne kadar çok mesafe kaydettiğinizin belirtmeden geçemeyeceğim. Çabalarınız ve yarattınız güzellikler için sizi bir kez daha kutluyor, başarılarınızın sağlık ve mutluluk içerisinde devam etmesini diliyorum. Saygılarımla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#535 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim s.serdar bey, ziyaretinize sevindim, şevk verdiniz teşekkür ederim.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#536 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sudenur; Ancak küçük bir bölümünü gezebildiğim bahçene hayran oldum. Güllerin güzelliği dikkat çekici, süper olmuşlar, her şey ama her şey harika görünüyor. Ellerinize yüreğinize sağlık. Zaman bulduğumda gezemediğim sayfalara göz atacağım ![]() Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#537 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#538 |
Ağaç Dostu
|
Yok canım, eleştiri değil sadece beğeni duyabilirsiniz benden. Rengarenk güzellikler sergilenen bir bahçeyi nasıl eleştirebilirim ki. Bahçe güzel, bitkiler güzel, fotoğraflar ve sunum güzel, siz hepsinden güzelsiniz. Öpüyorum sizi siz de güzel kızınızı öpün benden ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#540 |
Ağaç Dostu
|
Hoşgeldiniz sevgili EMİNE, içten mesajınız ve uğradığınız için teşekkür ederim, daha güzelleri sizin olsun. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pazartesi akşamından beri yoğun yağış var Ankara'da.. Bahçem ve saksılarımın hepsi sular altında kaldı, bugün bütün gün elimde gazete kağıdı sularını çekmeye uğraştım saksılarımın. Sardunyalarım ve sukulentlerim çürümesin diye dualar etmekteyim, kayıp yaşamam inşallah.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|