View Single Post
Eski 16-08-2013, 01:38   #565
Sudenur
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 23-01-2012
Sevgili Sevgi hanım, sizin yerinize de kendim içinde bol bol öptüm kızımı.. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz..

Teşekkür ederim Gökçe'cim, daha güzelleri senin olsun inşallah, beğenmene sevindim.

Hoşgeldiniz aheste hanım, duanıza kocaman "Aminn.." diyor sevgilerimi gönderiyorum.. Uğramanıza çok memnun oldum, beğenmenize sevindim..

Ağaçlar.net ailemize ve bahçeme hoşgelmişsiniz sayın birtanecik, gülümsememi sağladınız, uğradığınız için teşekkürler..

Güzel yürekli arkadaşım loveforlife'cım, insan nasıl da üzülüyor kıymet verilmeyen bitkilerimizi gördükçe. Kışın büyük ihtimal donmaya bırakacaklar o güzelim soğanları, sökerler inşallah. Ben bizim patatesi gölgede kurutup önümüzde ki bahar için kaldırdım, kaybetmem inşallah, saklama koşulları iyi olmazsa sürgün vermiyor..Sarı çiçeğimin Coreopsis Grandiflora olduğundan emin olamadım, yaprak yapıları farklı gibime geldi, bir metreye ulaşmak üzere bizimkinin boyu, o kadar uzuyor mu acaba? http://www.agaclar.net/forum/attachm...497-x-600-.jpg Bu çiçeğin adı nedir? başlığında da sormuştum ama yanıt veren olmamıştı, bahsettiğiniz çiçekse çok memnun oldum.. meğerse benim de varmış..

Güzel dileklerin için teşekkür ederim YeniGine ablacığım, öpüyorum kocaman, uğrayacağım sayfana..

Sudenur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön