View Single Post
Eski 03-02-2013, 04:12   #252
Cymbelina
Ağaç Dostu

Cymbelina's Avatar

Giriş Tarihi: 18-03-2012
Sevgili Sudenur,

Öncelikle tatlı kızınızı Allah bağışlasın, Allah tüm çocukları korusun. Geçmiş olsun, şifalar dilerim. Keyfi yoksa, açın güzel bir çizgi film, birlikte izleyin, örneğin izlemediyseniz Rio veya Rango.

Bahçeniz benim çok hoşuma gitti, hevesinizi ve emeklerinizi de takdir ettim. Tecrübeli arkadaşlarımızın zaten gayet güzel önerileri olmuş, benim ne yazık ki bu yönde bir önerim olamıyor, zaten tecrübem ve bilgim de sınırlı. Şu an için tek söyleyebileceğim belki ileride sizin ufaklık ve arkadaşları için bir köşecikte kum havuzu yapabilirsiniz - temiz kum temin edilebilirse. Forumda da birkaç örneği olan kuş evi de yapılabilir. Bunlar haricinde, denemelere ilgi duyan biriyseniz, mutfakta kullandığınız çörekotunu minik bir kabın içinde yeşertebilirsiniz. Ben denemiştim. Mutfak camınıza, balkonunuza belki de bahçeniz minik bir köşesine minik beyaz çiçekleriyle eşlik edebilir. Mevsimlik gibi düşünülebilir, kuruyunca sökebilirsiniz.

Forumda okuduğum kadarıyla, yer elmasını toprağa gömersek o da çıkıyormuş, bitkisinin boyu epey yüksekmiş, güzel sarı çiçekleri varmış çok büyük olmayan. Ben denemediğim için güzel bir görüntü olur mu bilemiyorum. Bu arada, kasımpatılarınızdan vazgeçmeyin bence, bildiğim sardunya gibi dayanıklı ve vefakar olabiliyorlar, üstelik mevsimliklerin çiçekleri bitmeye başlasa da onların çağı başlamış oluyor, böylece çiçeksiz kalmamış oluyoruz.

Sevdiklerinizle bahçenizde sağlıklı, huzurlu güzel günler temenni ediyorum

Cymbelina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön