![]() |
|
![]() |
#421 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-01-2009
|
Bu sabah güzel bir sürprizle karşılaştık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Ağaç Dostu
|
Ve bu güzellikler bizi motive ediyor. ![]() Günaydın... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Ağaç Dostu
|
Oya ile sarmaşık aşkı. Beyaz sarmaşık o kadar zarif ki ayırmaya kıyamadım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Ağaç Dostu
|
Sebze bahçesi kadifelerin koruması altında. ![]() ![]() Hasat ettiğimiz ilk sebze, ![]() Herkes birbirinden korudu sonunda eşim dayanamadı ve kopardı, kahvaltıda lokma lokma paylaştık, tadı ve kokusu muhteşem ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Ağaç Dostu
|
Biberler arasında ilk tohumluk ayrılan ponsietta biber oldu. Tohum bankamızı da düşünmeliyiz. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Ağaç Dostu
|
Salkım salkım turuncu, bir başka güzellik. Teller yavaş yavaş sarılıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Ağaç Dostu
|
Ben de varım... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
Ağaç Dostu
|
Geçen yıl bahçeye atılan onlarca hatmi tohumu...Komşunun tavuklarının gazabından kurtulan sadece bir tanesi tomurcuk vermiş. Yalın kat mı katmerli mi, rengi ne acaba? Aslında rengarenk hatmilerden bir duvar oluşturmak istemiştim ama olmadı, şimdi heyecanla bekliyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Pürüzler giderilmeye başlamış bile sevgili Doğayla Barış, süprizler yapmaya başlamış çiçekleriniz, ne hoş. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Ağaç Dostu
|
Bu güzelliğin adı begonvil. Farklı güzel bir renk. Güzel dilekleriniz İnşallah gerçekleşir ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Ağaç Dostu
|
Yanıyoruz. ![]() Bütün kediler, köpekler ve kuşlar bahçemde ![]() Bahçenin her tarafına su kapları koydum, kavruluyor zavallıcıklar. Resmen miyav miyav konuşuyorlar, mutfak kapısına gelip su istiyorlar. Çiçek tabakları ve yoğurt kaplarına koyduğum sular anında buharlaşıyor. Ön bahçe ve arka bahçedeki hortumlar akşama kadar açık kaldı. Topraktaki bitkiler allaha emanet... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#432 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2011
|
Sevgili Doğayla Barış, Bitkilere ve hayvanlara dikkat ederken kendinizi unutmayın sakın, dinlenmeyi ihmal etmeyin lütfen. Yeni hayat üç beş saksı bitkiyle , bahçesiz şekilde devam ediyor, hevesimi ve özlemimi agaclar.net'te gidermeye çalışıyorum. Hayali bir bahçe kurdum kafamda, hangi bitkiyi görsem hayal bahçemde nereye dikebileceğimi düşünüyorum," üç beş sene sonra bu orda küçük kalır", diye alıyorum başka yere dikiyorum. Bahçeli bir ev gerek bana mutlaka, yapamıyorum bu inşaat yığınlarının arasında. ![]() Tatil köyünüz şekilleniyor iyice, güzel şeyler yapıyorsunuz ve çokca emek veriyorsunuz. Emeğinize , ellerinize sağlık. Sevgiyle kalın, elleriniz dert görmesin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili lunlun senin bahçeli evin var ![]() "Orda bir köy var uzakta, o köy bizim köyümüzdür Gitmesekte, kalmasakta, o köy bizim köyümüzdür" şarkısını duymadın mı yoksa sen, bizler bu şarkıyla büyüdük... Bu durumda bahçemiz senin, henüz tatil köyümüzün konuk odaları hazır değil ama şimdilik bir çadırda küçük bir tatil keyfi hiç fena olmaz diye düşünüyorum. ![]() Görenler bayılıyor, sizde ilk fırsatta denemelisiniz ![]() Bu arada yanmaya devam ediyoruz. Acayip bir poyraz her şeyi uçuruyor, saksılı çiçeklerin hepsi yerlere indi, sahilde uçanları yakalamak için koşuşturup duruyorum diye sızlanırken... Şiddetli bir sarsıntı yaşadık, iyi ki sahildeydik. Tabaklar, bardaklar kırıldı ama buna da şükür. Allah sonumuzu hayır getirsin inşallah. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Ağaç Dostu
|
"Saat 16.55'te merkez üssü Akdeniz açıklarındaki Rodos adası olan 6.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi." Çok teşekkür ediyorum sayın hk50, oldukça şiddetli hissettik ama çok şükür hasar yok. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-07-2012
|
serada gönüllü olarak çalışmak üzere sizlerin yanına gelebilirmiyim.yemek yaparım,bulaşık yıkarım.bir çadırlık yere razıyım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-07-2012
|
geçmiş olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#438 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-09-2007
|
Çok geçmiş olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#440 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Denizin hemen kıyısına kazların ördeklerin yanı başına çadırını kurabilirsin. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#441 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Siz yeterki gelin, prenses hiç sorun olmaz, nasıl derseniz cevabım hazır... "Bu bahçe anneyle babanın, ben bahçıvan olarak çalışıyorum" derim sorunu hallederim. ![]() Veee artık bütün topladığı çiçekler bizim bahçeye gelir ![]() Dün akşam sahildeki hamakta prensesle beraber hafif hafif sallanarak samanyolunu seyrediyorduk. Tam tepemizde kocaman büyük ayı vardı, 7. yıldızı kutup yıldızını anlatırken bir de baktım uyumuş, usulca yatağına bıraktım . ![]() Sevgilerimle. Düzenleyen Doğayla Barış : 11-07-2012 saat 13:06 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#442 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Ağaç Dostu
|
Benim büyüttüğüm kedilerden birisi, diğerlerine belli etmem ama gizli gözdemdir kendisi. Kürküne bayılıyorum. Adı maske... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Ağaç Dostu
|
Aramızda mesafeli bir sevgi var. Çok akıllıdır hanımefendi, bana poz vermeye bayılıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Ağaç Dostu
|
Güzeller güzelim kendi büyümüş de anne olmuş ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Ağaç Dostu
|
Bir süre yoktuk, döndüğümüzde maskeyi aradım bulamadım. Kedileri hep zehirlemişler, ya da kötü yürekli insanlar belediyeden ekip çağırtıp toplatıyorlarmış. Herkezin tenceresinde bir lokma yemek artar mutlaka, ne olur hayvanlarla paylaşsalar, birer kase su koysalar. ![]() Fıstık, bıcırık ve maske beraber büyüdüler. Maske kitaplığın rafına gizlice yerleşir ve uyurdu. Fıstık görene kadar, gördüğü zaman kıyamet kopar, fıstık rafa sığamaz raftaki her şey paramparça... Fıstık gibi maske de kayboldu diye günlerce yas tuttum. Sonra bir gün arkalarda oturan komşumuz Ali bey merak etme maske ortaya çıktı, galiba hamile saklanıyor, akşamları bizim balkona geliyor biz yemeğini veriyoruz yakında çıkar piyasaya dedi. Bir kaç gün sonra maskenin doğurduğu haberini aldım. Neden evine gelmedi diye üzülüyordum ki bir akşam bebeklerini bahçeye taşımış ![]() Seranın yanına yıkılan barın molozları altına yerleştirmiş. Ben sürekli seradayım ya yavrular için en güvenli yer. :-) Bebekler oynuyor. Maske patlıcanlarımı bekliyor :-)) ![]() Afacan mı afacan 4 yavru. Kaç adet doğdu bilmiyorum, bize gelene kadar kaç yavru kayboldu. Ertesi gün gri kırçıllı yavruyu göremedim. Babanın kıskanıp yavrusunu yiyebileceğini söylediler çok üzüldüm. Adeta nöbet tuttum,alacakaranlıkta siyah baba sinsi sinsi yaklaşıyor maske çocuklarıyla oyun oynuyor. Nasıl kovaladım peşinden nasıl koştum gelmesin diye taşlar savurdum bilemedim. Şimdi bir siyah iki sarı beyaz üç bebeğimiz var. Düzenleyen Doğayla Barış : 11-07-2012 saat 18:32 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Ağaç Dostu
|
Şirin mi şirin :-) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Ağaç Dostu
|
Bu çıtırın adı ipek ![]() Minik konuklarımızdan kendisi ve dövme meraklısı, tanıştığımız ilk anda hemen dövmelerini gösterdi ve poz verdi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Ağaç Dostu
|
4 yaşındaki şirine kumsaldaki kazlarımıza bayıldı, beraber ekmek ve su verdik. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#450 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() İlk icraatı da sahildeki kazlara ekmek vermek oldu. ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Doğayla Barış : 12-07-2012 saat 19:53 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
bitki müzesi, doğayla barış, gökkuşağı, kış bahçesi, sera |
|
|