![]() |
|
![]() |
#361 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-01-2009
|
Bahçede iş çok... burası çalışma alanımız, ortalık karışık, pet şişeler, kutular, bakalım bir süre sonra karşınıza nasıl çıkacaklar. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#362 |
Ağaç Dostu
|
Şirinler iş başında ![]() Sevimli tavşan Alina ve benim alçılı fokum Deniz. Deniz adı gibi deniz sevdalısı. Kolunda 4 kırık var ama kıpır kıpır, her şeyi yapmak istiyor ![]() Düzenleyen Doğayla Barış : 27-06-2012 saat 21:25 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#363 |
Ağaç Dostu
|
Doğayla Barış
Sahilde Kano keyfi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#364 |
Ağaç Dostu
|
Hava çok sıcak...41-42 derece gölgede, nefes bile almak zorlaşıyor ve çiçekler su istiyor... ![]() Bir taraftan da konuşmasa daha iyi olacak ama ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#365 |
Ağaç Dostu
|
Gençler kano keyfi yapıyor, miniklerle biz de atalım kendimizi denize...minik alçılı fok dalma meraklısı,hayırlısıyla bu kırıklar kaynasa diyorum ![]() ![]() ![]() Kumsalda hayat güzel :-) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#366 |
Ağaç Dostu
|
Bitkiler konuşur mu?... ![]() Ben de seni çok seviyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#368 |
Ağaç Dostu
|
Çeri domateslerim... ![]() Boyuna bakmadan üzerinde 8-9 meyve, bu sevgi değil de nedir ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#369 |
Ağaç Dostu
|
Yan bahçeden denize doğru bir bakış. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#370 |
Ağaç Dostu
|
Bu rüya gibi güzeller için Kamil beye sonsuz teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#371 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-02-2012
|
Ben bu bahçeyi çok seviyorum ![]() Çok teşekkürler, bizlerle bu güzellikleri paylaştığınız için. Yardımcılarınız sevimli tavşan ve alçılı fok da çok şekerler bu arada ![]() Ne kadar çok, güzellikler saklıymış meğer o güzel bahçenizde, ortaya çıkmayı bekleyen... Şairini bilemediğim, 20 sene önce bir köşeye not almış olduğum SAKLAMBAÇ şiiri gibi... SAKLAMBAÇ Geminin yarısından çoğu, suyun içinde gizli, Ağacın kökleri toprağın içinde, boyundan büyük, gizli. Geceler gündüzlerden uzun, karanlık zifiri, gizli, Sır tutan kişi gizli, namuslu kişi gizli. Alan gizli, veren gizli, Desene saklambaç oynamaya gelmişiz bu dünyaya... Sevgi ve selamlarımla... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#372 |
Ağaç Dostu
|
DOSTLUK Dostluk bir sarı ceylan Yemyeşil ormanlarda ürkerek koşan. Kimi zaman bir yunus Engin denizlerde özgürlüğe yelken açan. Çoğu zaman bir martı Bembeyaz yüreği masmavi göklerde sevgiyle çarpan. ..................................... demişim bir kitabımda ![]() Şimdilerde ...Hafif hafif esen ılık bir meltem ![]() Yorgun ruhumu sevgiyle kucaklayan. Ben de siz güzel dostlarımı seviyorum ![]() Düzenleyen Doğayla Barış : 28-06-2012 saat 22:25 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#373 |
Ağaç Dostu
|
Karpuz değil ![]() Fazla büyümeyen dolma kabağı, yaprakları kavuna ya da hıyara benziyor ama karpuz değil. Bu da güzeller güzeli ağaç menekşesi. Duranta erecta Ben bu bitkiye hayranım, sıcak iklimi sever, çiçeklerinin rengi ve formu çok güzel. Bahçemde saksı içinde, her yıl üst dalları donar, baharda yeniden sürgün verip bir kaç çiçeği ile sevindirir beni. Sevgili Doğayla Barış; İkiz mavişlere bayıldım, harika görünüyorlar. Aslında en çok Deniz kızlarına bayıldım, keyifleri bol, neşeleri daim olsun. Kırıklar için geçmiş olsun, yaşı küçük çabuk kaynamıştır. Bu hali ile bile bitkilerle uğraştığına göre, çekirdekten yetişmiş belli ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#374 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili adalet hanım bilgilendirme için çok teşekkür ediyorum. Acaba topan kabak dedikleri tür bu mu? eğer öyleyse çok gülerim, her yerde aradım bu cinsi tohum bulamamıştım. Tam sürpriz oldu benim için ![]() Kabak çeşitlerine ait tohumlar rahmetli anneciğimden kalan özel hobim. Bahçenin her yanından rengarenk değişik kabaklar sarksın istiyorum ![]() Deniz kızları tatile gelen dostların torunları, yaz boyu buradalar ben de torun özlemini böyle gideriyorum, çocuksu yanım güçlü sanırım, çocuklarla iyi geçiniyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#375 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Şiir sahibi : Bedri Rahmi Eyüpoğlu, Saklambaç (Dol Karabakır Dol), İş Bankası Kültür yayınları Sevgiler |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#376 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Doğayla Barış, Çalışmalarınızı ve bahçenizi okudukça hem mutlu oluyorum hem mutsuz... Çok mutlu oldum, sizin gibi sevgi ile doğaya adanmış hayatlar, kararlı mücadeleci ruhlar, her yaştan sizi seven ve destek olan dostlarınız karşısında insanın yüreğinin ısınmaması ve umutla dolmaması imkansız. Mutsuz oldum, çünkü son 3-4 yıldır tatillerimizi genellikle sizin yaşadığınız bölgelerde geçirdik, daha önce sizi, bahçenizi farketmediğim, en azından bahçenizde sizi ziyaret edemediğim, bahçenize tohum ve fide olarak katkıda bulunamadığım için mutsuz oldum. Umarım tekrar yolumu oralara düşer bir şekilde sizleri ziyaret edebiliriz. Sizin için balkonda ve işyerimde tohum çimlendirme çalışmalarıma başladım kendi çapımda ![]() Sığla yağı ile ilgili mesajıma bu denli sıcak yanıt verdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim. Size ve ailenize sağlıklı uzun bir hayat diliyorum. Sevgilerimle, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#377 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben topak kabağa benzettim, hiç yetiştirmedim ama pazarlarda sıkça rastladım. Dilerim topak kabaktır. Çocuksu yanınız hemen fark ediliyor zaten, ben de öyleyim ![]() Yaşa başa bakmıyor, enerjimizi her yaşa göre ayarlayabildiğimizde, büyükle büyük, küçükle küçük olabiliyoruz. Torun sevgisi ise bambaşka bir duygu, hiç bir şeye benzemiyor. Bir gün sizin de bu mutluluğu tadacağınız zaman gelecektir inşallah. Sevgilerimle. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#379 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-11-2008
|
Doğa hanım,ay pardon Melek abla..ben Melek <teyze diyemem herhalde...bu ne güzellik,bu ne mutluluk,istekleriniz yavaş yavaş gerçekleşiyor,bu da doğanıza yansımış.Her gelişmeyi takip ediyorum,laf etmesemde,izliyorum ,siz biliyorsunuz zaten.sevgilerimle Barış beye selamlar,onun adı da değişti mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#380 |
Ağaç Dostu
|
Çok tatlısın ![]() Seni tanıyorum ve düşüncelerini biliyorum ama ara sıra da olsa yazsan fena olmaz değil mi eski dostum. Bahçemizde her şey yavaş yavaş yerine oturuyor . ![]() Doğaya ve bulunduğumuz iklime uyum sağlama çabaları, deneme yanılma yöntemiyle doğruyu bulma arayışları sürüyor, henüz bahçede bu 2.yılımız. Kendimizle yarışıyoruz. Gönlü güzel dostlarımızın desteği ve sevgisiyle yol alıyoruz, sitemizde yer alan 8-10 yıllık güzelim bahçelerin sahibi ustaların gözleri ve elleri hep üzerimizde. Şimdilik onların bahçelerini kendi bahçemiz gibi geziyor dolaşıyor mutlu oluyoruz. Dostlardan aldığımız destekle de ilerliyoruz. 2-3 yıl sonraki halini hayal etmek bile çok hoş ![]() Sen doğa abla demeye devam edebilirsin ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#381 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Mutsuz olacak bir şey yok biz buradayız ![]() İlk tatil programınıza köyümüzü alın, şimdilik çadır kurarsınız ( keyfine doyum olmaz, çocuklarımız küçükken denemiştik) Kasım ayından itibaren de bir aksilik olmazsa kendi tesisimizde misafir ederiz. Sevgilerimle. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#382 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#383 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#384 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-11-2008
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#385 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Kgursan'ın armağanı liliumlar görsel şölene devam ediyor. ![]() Kokuları inanılmaz derecede büyüleyici. ![]() ![]() Çok sıcak yanıyoruzzzz ![]() ![]() Çok sıcak günde hepsi birden açtı ve kavruldu maalesef, sanırım bu tür diğerlerine göre daha narin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#386 |
Ağaç Dostu
|
Kocaman bir tabak gibi. Maşallah :-) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#387 |
Ağaç Dostu
|
Bayazlar... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#388 |
Ağaç Dostu
|
İmdat...canavar saldırısı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#389 |
Ağaç Dostu
|
Bahçenin her tarafında renk renk boy boy çekirgeler ![]() Sebzelerimi, çiçeklerimi yiyorlar, ne yapabilirim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#390 |
Ağaç Dostu
|
Ceylanlarım açmaya devam ediyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |