View Single Post
Eski 30-06-2012, 14:34   #381
Doğayla Barış
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 06-01-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi syuksek Mesajı Göster
Sevgili Doğayla Barış,

Çalışmalarınızı ve bahçenizi okudukça hem mutlu oluyorum hem mutsuz...

Çok mutlu oldum, sizin gibi sevgi ile doğaya adanmış hayatlar, kararlı mücadeleci ruhlar, her yaştan sizi seven ve destek olan dostlarınız karşısında insanın yüreğinin ısınmaması ve umutla dolmaması imkansız.

Mutsuz oldum, çünkü son 3-4 yıldır tatillerimizi genellikle sizin yaşadığınız bölgelerde geçirdik, daha önce sizi, bahçenizi farketmediğim, en azından bahçenizde sizi ziyaret edemediğim, bahçenize tohum ve fide olarak katkıda bulunamadığım için mutsuz oldum. Umarım tekrar yolumu oralara düşer bir şekilde sizleri ziyaret edebiliriz. Sizin için balkonda ve işyerimde tohum çimlendirme çalışmalarıma başladım kendi çapımda

Sığla yağı ile ilgili mesajıma bu denli sıcak yanıt verdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim.

Size ve ailenize sağlıklı uzun bir hayat diliyorum.

Sevgilerimle,
Güzel düşüncelerinize çok teşekkürler. Harikasınız sizin gibi bizi düşünen dostlarımızın çoğalması bizi çok mutlu ediyor. Bahçe sizlerin. Keyfini çıkartmak için her zaman beklerim.

Mutsuz olacak bir şey yok biz buradayız
İlk tatil programınıza köyümüzü alın, şimdilik çadır kurarsınız ( keyfine doyum olmaz, çocuklarımız küçükken denemiştik)
Kasım ayından itibaren de bir aksilik olmazsa kendi tesisimizde misafir ederiz.
Sevgilerimle.

Doğayla Barış Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön